Mutlu Erkaya’nın mutlu günü

Yayın: 14:54 - 30.09.2010
Güncelleme: 14:54 - 30.09.2010

Av. Mutlu Erkaya’nın oğlu Sencer düzenlenen nikah ve düğün töreniyle dünya evine girdi.

Kartal siyasi hayatında önemli bir kilometre taşı olarak adını gönüllere yazdıran Av. Mutlu Erkaya oğlu Sencer Erkaya’nın dünya evine girmesi için düzenlenen nikah törenine Erkaya ailesinin dostları ve sevenleri oldukça ilgi gösterdi.

Önemli isimler davetliydi

Süleyman Soylu ve İlhan Kesici nikah şahidi oldular.

Türk siyasi hayatının önemli isimlerinden Süleyman Soylu ve İlhan Kesici nikah şahidi olarak hazır bulundukları Sencer ve Sevgi çiftinin nikahlarını Kartal Belediye Başkanı Opr. Dr. Altınok Öz nikahı kıydı.

Başkan Öz, “ Sayın Mutlu Erkaya Kartal’ı çok sevdiğini biliyorum, kendisine saygılar sunuyorum ve evlenen çifte de önemli bir kitap hediye ediyorum” dedi.

İlhan Kesici evin gerçek reisi evin hanımıdır

İlhan Kesici yaptığı kısa konuşmada, “Yeni evlenen çiftlere mutluluklar dilerim, bizim aile yapımızda ev hanımına saygı vardır. Bu yüzden benim çocukluğumda bizim evin reisi anamdı, şimdide hanım reis. Dolayısıyla evlilik cüzdanını yeni evlenen Erkaya çiftinde hanımefendiye vermek istiyorum” dedi.

Soylu, birbirlerine çok yakışmışlar, Allah mesud etsin

Demokrat Parti eski Genel Başkanı Süleyman Soylu, “ Yeni evlenen Erkaya çifti birbirlerine çok yakışmış, Allah bir ömür boyu mutluluk versin. Evlilik çok sabır ve özveri isteyen bir kurumdur. Gençler sizlere tavsiyemiz şu olsun yeni kurmuş olduğunuz bu yuvayı her türlü zorluklara karşı korumaya çalışın, sakın bozmaya çalışmayın” dedi.

Ayrıca törene katılan Mutlu Erkaya ve ailesinin yakın dostları arasında DP eski İlçe Başkanı Mali Müşavir Mehmet Dinç, Ankara Sigorta Acente sahibi Çiğdem Türkmen, Kartal MHP eski İlçe Başkanı Şenol Yondemir, Milli sporcu Selim Akbeniz, DP’li teşkilatta görevalmış bir çok isim katıldı.

Exit mobile version