Kartalspor istikrarsız gidiyor

Yayın: 19:42 - 03.10.2010
Güncelleme: 19:42 - 03.10.2010

Bank Asya 1. Lig 6. hafta mücadelesinde Kartalspor, Karşıyaka’ya kendi evinde 2-0 yenildi.

Bank Asya 1. Lig 6. hafta mücadelesinde Karşıyaka, deplasmanda Kartalspor’u 2-0 yendi. Kartal Stadı’nda oynanan maçta İzmir ekibini galibiyete taşıyan goller 8. dakikada Saffet ve 22. dakikada Tiago’dan geldi.

Bu sonuçla Karşıyaka ligdeki ilk galibiyetini alarak 6 puana yükseldi. Ergün Penbe yönetimindeki Kartalspor ise ligdeki ilk yenilgisini aldı ve 6 puanda kaldı.

Taraftarlar arasında centilmenlik göze çarptı

Karşılaşma öncesi Kartalspor 1949 Genç Taraftarlar  Derneği Başkanı Ufut Çelik, Karşıyaka taraftarlar Derneği Başkanı  Okan Kırmacı arasında sembolik centilmenlik antlaşması imzalandı. Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün girişimleri ile gerçekleşen centilmenlik anlaşmasında her iki takım taraftar derneği başkanları bir birine birer demet çiçek sundular ve başarı dileğinde bulundular.

Fair-Play örnek oluşturulan kardeşlik ortamında her iki takım taraftarları küfürlü tezahüratta bulunmadılar, karşılıklı olarak takımları alkışladılar.

KARTALSPOR: 0 – KARŞIYAKA: 2

Stat: Kartal
Hakemler:Bünyamin Gezer, Ayhan Akgöz, Baki Yiğit

Kartalspor: Kaya, Hamza, Erhan (Dk. 83 Semih), Ogunseye, Serkan, Oğuz, Şadi, Selçuk, Mehmet Uslu, Mehmet Kahriman, Oktay (Dk. 69 Cemre)

Karşıyaka: Soner, Feridun, Tolga, Saffet, Mustafa, Taha, Kıvanç (Dk. 88 Gökhan), Tiago, Barış (Dk. 61 Erçağ), Bilal (Dk. 80 Baykal), Okan

Goller: Dk. 8 Saffet, Dk. 22 Tiago (Karşıyaka)
Sarı Kartlar: Dk. 20 Ogunseye (Kartalspor), Dk. 36 Tiago (Karşıyaka)

Exit mobile version