SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Tosttan zehirlenerek öldüğü iddia edilen küçük Sefa’ya hazin tören

Yayınlanma:
ABONE OL

İSTANBUL(CİHAN)- Sancaktepe’de yediği tosttan zehirlenerek öldüğü öne sürülen 7 yaşındaki Sefa Arı, Paşaköy’de gözyaşları arasında toprağa verildi. Paşaköy İlköğretim Okulu’nda okuyan Sefa, Kıymet ve İsmail Arı isimli kardeşler ile evlerine misafirliğe gelen iki çocuğun yedikleri tosttan zehirlendikleri öne sürülmüştü. Sefa’nın ölümünün ardından 2 kardeşi ve kuzenleri de hastanelik olmuştu.

Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan Sefa’nın cenazesi otopsi işlemlerinin ardından aileye teslim edildi. Küç ük çocuğun cenazesi yakınları tarafından Paşaköy Merkez Camii’ne getirildi. Sefa Arı için Paşaköy Merkez Camii’nde ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenazeye küçük çocuğun anne ve babası, diğer akrabaları ve az sayıda okul arkadaşı katıldı.

Yakınları tarafından cami avlusuna güçlükle getirilen anne Zehra Arı’nın çok bitkin olduğu görüldü. Talihsiz çocuğun babaannesi ise tabutun üzerine kapaklanarak gözyaşlarına boğuldu..

Baba Eyüp Arı gazetecilere yaptığı açıklamada, “Çocuklar anneleriyle okuldan çıktıktan sonra, baldızımla birlikte Samandıra’da bir çay bahçesinden beş adet tost almışlar ve eve götürüp evde yemişler. Daha sonra saat 9 gibi çocuklar yatmış. İlerleyen saatlerde fenalaşmaya başlamışlar. Annesi diğer iki çocuğu kusturmuş ama bunu istifra ettirememiş, sabah da oğlum rahmetli olmuş. Çocuğumla ilgilenmediğim iddiaları doğru değil. İnsan çocuğuyla ilgilenmez mi? En son Cuma günü çocuklarımı görmüştüm, en sevdiğim evladımı kaybettim.” dedi.

Arı, Adli Tıp’ta yapılan otopsi raporunun bir hafta sonra açıklanacağını belirterek, “Bahçedeki kuyulardaki suyu ise temizlik için kullanıyoruz, içme suyu için damacana su alıyoruz.” dedi.

Anne Zehra Arı ise bitkin bir halde şöyle konuştu : “Samandıra’dan çocuklara tost almıştık eve geldik çocuklar evde tostlarını yediler. Akşam saatlerinde de taze fasulye yemeği yapmıştım, ondan yediler. Saat 9 gibi yattılar. Daha sonra çocuklar rahatsızlandı. Diğer ikisini kusturdum. Sefa’yı da kusturmak için çok uğraştım ama başaramadım. Telefonumun kontörü olmadığı için kimseyi arayamadım. Evde de yalnızdım. Sabah ta oğlumu uyandıramadım.”

Küçük Sefa’nın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Paşaköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

İlgili Haberler

Basında Kartal
08 Mayıs 2024
Dragos Su Sporları Merkezi’nde Her Ay 164 Vatandaş Ücretsiz Eğitim Alıyor

Kartal Belediyesi tarafından hizmete açılan Kartal Belediyesi Dragos Su Sporları Merkezi’nde kano ve kürek sporları alanlarında her ay toplam 164 kursiyer ücretsiz bir şekilde teorik ve pratik eğitim almaya başladı. Kürek sporu için 12, kano sporu için ise 16 yaş üstü bireylerin başvurabildiği eğitimler, haftanın 6 günü denizde devam edecek. Her kursiyerin haftanın 2 günü […]

Basında Kartal
08 Mayıs 2024
BURAK BORA’YA GEL; KAN VER, CAN VER!

BAŞKALARININ HAYATI SİZİN DAMARLARINIZDA AKIYOR!     İLGİLİ HABER Kartal Matematik Yarışması (KARMATYA) yapıldı Kartal Burak Bora Anadolu Lisesi öğrencileri 2013 yılından beri her sene kan ve kök hücre bağış kampanyası düzenliyor. Bu sene 10.sunu düzenledikleri kan ve kök hücre bağışı kampanyası, bağışçıların katkılarıyla varlığını sürdürüyor. Burak Bora Anadolu Lisesi öğrencileri çeşitli hastalıklarla mücadele eden […]

Adalar
08 Mayıs 2024
Adalar Belediyesi Meclis Toplantısı Adalılarla Beraber Yapıldı

Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat, seçim vaadini yerine getirerek meclis toplantısını açık havada Ada sakinleriyle birlikte yaptı. Adalar Belediye Meclisi, meclis toplantıları Belediye Hizmet Binasında değil,  beş adada halka açık şekilde yapılıyor. Mayıs ayının ilk toplantısı 6 Mayıs’ta Kınalıada’da ada sakinlerinin katılımıyla gerçekleşti. Adalıların büyük ilgi gösterdiği toplantıda Başkan Ali Ercan Akpolat,  halka açık […]

Etkinlikler
07 Mayıs 2024
Kırmızı Sanat Atölyesi, “Nuh’un Gemisi” Adlı Sergiyi 9 Mayıs’ta Açıyor

İlçenin önemli bir sanat merkezi olan Kırmızı Sanat Atölyesi, yeni sergisi “Nuh’un Gemisi” ile sanatseverleri buluşturacak. Sergi, 9 Mayıs Perşembe günü kapılarını açacak ve 5 gün boyunca ziyaret edilebilecek. Sergi, yerel ve ulusal sanatçıların yağlı boya tablolarından oluşuyor ve Nuh’un Gemisi’nin hikayesinden esinlenerek farklı yorumlarla sanatseverlerin karşısına çıkacak.   İLGİLİ HABER Kartal’da ‘23 Nisan Ulusal […]