Kartalspor antrenmanlarını yeni sahada yapacak

Yayın: 14:55 - 27.10.2010
Güncelleme: 14:55 - 27.10.2010

Bank Asya 1.Lig Temsilcimiz Kartalspor, Pazar günü kendi saha ve taraftarı önünde karşılaşacağı Güngören Belediye spor maçına yapımına iki ay önce başlanılan ve aynı süre içersinde çimlendirilen yeni Antrenman sahasında hazırlanıyor.

Kumcular Kooperatifi destek sağladı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr.Altınok Öz’ün girişim ve katkıları ile hazırlanan ve Kartalspor’a kazandırılan çim sahanın açılışı sade bir törenle gerçekleştirildi. Açılış törenine Kartal Belediye Başkanı  ve Kartalspor Onursal Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, çim sahanın hazırlanışında çok büyük emeği geçen Başkan Yardımcısı Orhan İspekter, S.S. İstanbul Anadolu Yakası Kumcular Kooperatif adına Genel Müdür Cihat Cihangir Bora, CHP  Meclis üyesi Binali Karaman, Kartalspor Yönetim Kurulu Başkanı Binali Aydın, Kartalspor 1949 Genç Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Çelik ve Kartalspor taraftarları katıldı.

Başka sahada antrenman yapıyorlardı

Açılış sonrası kısa bir konuşma yapan Kartal’ın spor sever Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal’da sporun gelişmesi ve başarılı olabilmesi için katkı ve destekte bulunduklarını belirterek, “ Burayı Antrenman sahası olarak burası hazırladık ve Kartalspor’a kazandırdık. Kartalspor antrenmanlarını özellikle başka sahalarda yapıyordu.Bundan böyle kendi çim sahasında yaparak maçlara hazırlanacak.Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Başkan bu arada Kartalspor 1949 Genç  Taraftarlar Derneği Yönetim  Kurulu Başkanı Ufuk Çelik ve Kartalspor’lu taraftarlara”Tesise sahip çıkın, bu tesis sizlerindir” hatırlatması yaptı.

Fethi Satıcı

Exit mobile version