SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Sancaktepe Belediyespor Keçiörenspor ile berabere kaldı

Yayınlanma:
ABONE OL

 

3. lig 3. grupta Lig’in 9. haftasında Sancaktepe Belediyespor, sahasında konuk ettiği 1–1 berabere kaldı.

Sancaktepe Belediyespor haftalardır kendi evinde galip gelme alışkanlığını bozarak Keçiörengücüne ile berabere kaldı. Karşılaşmaya Sancaktepe taraftarı yoğun ilgi gösterdi. 31 Ekim Pazar günü Hakan Şükür Stadyumunda oynanan karşılaşma uygun hava şartları altında oynandı.

İki takımda karşılaşmaya üç puan parolası ile çıktı. Deplasmana gelen Keçiörengücü,   hücuma dönük bir oyun anlayışı ile karşılaşmaya başladı. Maçın ilk dakikalarından itibaren etkili olan takım Sancaktepe Belediyespor oldu.  Keçiören kalesinde pozisyonlar yakalayan Sancaktepe son vuruşlarda etkisiz kaldı.

İlk yarı 0-0 sona ererken, taraflar ikinci yarıya da aynı 11 ile başladı. Stadı dolduran  seyircinin de desteğini arkasına alan Sancaktepe Belediyespor, ikinci yarı ilk yarıya oranla daha iyiydi. Özellikle ikinci yarının başından itibaren Sancaktepe Belediyespor istenilen futbolu ortaya koymayı başladı.   Sancaktepe Belediyespor, ikinci yarının ilk dakikalarda pozisyon üstüne pozisyon yakaladı. Bu baskının sonucunu gördü. 51. dakikada Ömer düzgün bir vuruşla topu Keçiören fillerine gönderdi. Sancaktepe 2. golün hazırlılarını yaparken ani bir konratkla 72. dakikada kendi kalesinde golü gördü. Sancaktepe belediyesi sahasında galip geleme geleneğini sürdürmek için çok çalıştı ve baskı kurdu ama Keçiören defansını aşamadı ve maç 1-1 sona erdi. Taraflar sahadan birer puanla ayrıldı.

 

Alınan sonuç iki takımı da, stadı dolduran taraftarları da memnun etmedi. İlk 2’i hedefleyen Sancaktepe sahasında önemli iki puan kaybederken ikinci sıraya yükselme şansını iyi değerlendiremedi. Grubunda sahasında oynadığı karşılaşmalarda galip gelen Sancaktepe Belediyespor, bu sefer beraberliğe razı oldu. Sancaktepe Belediyespor aldığı beraberlikle puanını16’ye çıkardı ve puan cetvelinde 6. sırada yer aldı.

Kulüp Başkanı Muhammed Ali Cankatar ile birlikte maçı izlemeye gelenler arasında Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve Kaymakam Necmettin Kalkan da vardı.

 

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]