Zengin : “ Kartalspor güçlü bir camiadır, 2. devre toparlanır”

Yayın: 21:41 - 19.12.2010
Güncelleme: 21:41 - 19.12.2010

Bank Asya 1.Ligin güçlü ve şansız ekibi Kartalspor’da uzun zamandan beri yaşanan belirsizlik ve şansızlık Kartalspor-Boluspor maçında da devam etti.

Ligin birinci yarısında sahasında tek bir gol bile atamayan ve de kazanılan 5 penaltının hiç birini gole çeviremeyen Kartalspor ‘un Boluspor’a kendi sahasında 3-0 gibi net bir sonuçla mağlup olmasını Kartal spor’un Teknik Direktörü Akademisyen Özgür Zengin, şöyle yorumladı: Kartalspor, kulübü köklü ve güçlü bir camiadır bu sıkıntıların üstesinden muhakkak gelecektir. Kartalspor devre arasında mutlaka ve mutlaka toparlanacaktır.

Gerekli takviyeleri yaparak bu takımın daha üst sıralara çıkacağını mutlaka göreceğiz. Geçen hafta Giresun’da çok iyi mücadele ettik ve şansız bir şekilde kaybettik. Fakat Kartalspor- Boluspor maçında oyunun gidişatını bir türlü kontrol edemedik istekliydik çok arzuluyduk. Ama saha koşulları, erken yediğimiz GOL maalesef ki, maalesef çok üzülerek söylüyorum bir türlü atamadığımız penaltılar maçın gidişatını çok etkiledi” yorumunu yaptı.

HERKES HATA YAPIYOR!

Zengin, şöyle devam etti: “ Maçla ilgili söylenecek pek fazla bir şey yok rakibimizi tebrik ediyorum. Bundan sonra ki süreçte Kadir Özcan, Hoca takımın başına geçecek devre arasında gerekli takviyeler yapılarak bu takımın ikinci yarı daha  üst sıralara çıkacağını bekliyoruz ve umuyoruz. Biliyorsunuz ben geçici bir süre için görev yaptım. Sorumlu aramak gerekirse aslında TAKIMIN hepsi sorumlu bireysel olarak herkes HATA yapıyor.” Hatırlatması yaparak çok önemli bir konunun altını çizdi.

Fethi Satıcı

Exit mobile version