SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartal Tavşanı elinden kaçırdı!..

Yayınlanma:
ABONE OL

Bank Asya 1.Lig karşılaşmasında karşı karşıya gelen Kartalspor – TKİ Tavşanlı Linyitspor 1-1 berabere kalarak birer puanı puan cetveline yazdırdılar.

Yaklaşık iki aylık bir aradan sonra taraftarının önüne çıkan 1.lig temsilcimiz Kartalspor, rakibine oranla daha üstün bir oyun sergilemesine rağmen güçlü rakibi ile berabere kalarak puanını 16’ya yükseltti. Güneşli ve açık bir havada oynanan karşılaşmayı yaklaşık üç bin seyirci izlerken, Tavşanlı Linyitspor’un da yaklaşık 500 taraftarı takımlarını İstanbul deplasmanında yalnız bırakmayarak desteklediler.

Bank Asya 1. Lig’de 20. hafta maçında Kartalspor ile Tavşanlı Linyitspor karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele 1-1’lik beraberlikle sona erdi. Tavşanlı Linyitspor son dakikada yediği golle deplasmanda iki puan bırakmış oldu.

Tavşanlı Linyitspor’un golünü 34. dakikada Emrah, Kartalspor’un golünü ise 90+4. dakikada Önder kaydetti.

Öte yandan karşılaşmanın 64. dakikasında Tavşanlı Linyitspor’da Hasan Durtuluk ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Kartalspor’da ise Savaş Esen son dakikada kırmızı kart gördü.

Bu beraberliğin ardından Kartalspor puanını 16’ya, Tavşanlı Linyitspor  ise puanını 31’e yükseltti.

Bank Asya 1. Lig’de bir sonraki hafta Kartalspor, Samsunspor deplasmanına konuk olurken, Tavşanlı Linyitspor evinde Boluspor’u ağırlayacak.

Stat: Kartal
Hakemler: Ercan Hellaç, Hakan Eygü, Fahri Aksoy
Kartalspor: Kaya, Önder, Hamza, Erhan Yılmaz (Dk. 46 Tolga), Erhan Şentürk, Semih, Sezer (Dk. 64 Caner), Mehmet, Savaş Esen, Engin, Oktay (Dk. 70 Savaş Taha)
TKİ Tavşanlı Linyitspor: Oğuz, İsmail, Tanju, Onur, Abdi (Dk. 61 Debola), Mehmet Besler (Dk. 73 Soner), Mehmet Akyüz (Dk. 84 Mikail), Emrah, Ahmet, Davut, Hasan Ali
Goller: Dk. 34 Emrah (TKİ Tavşanlı Linyitspor), Dk. 90+4 Önder (Kartalspor)
Kırmızı kartlar: Dk. 63 Hasan Ali (TKİ Tavşanlı Linyitspor), Dk. 90+4 Savaş Taha (Kartalspor)
Sarı kartlar: Dk. 61 Tanju, Dk. 71 Onur (TKİ Tavşanlı Linyitspor), Dk. 52 Oktay, Dk. 60 Semih, Dk. 88 Erhan Şentürk (Kartalspor)

BOCALAMA GÖRÜLDÜ

Son haftalarda büyük bir çıkış yakalayan ve puanını 30’a çıkartan TKİ Tavşanlı Linyitspor karşılaşmaya süratli başlayan taraf olarak görüldü. Tecrübeli oyunculara sahip konuk ekip karşılaşmanın henüz 34. Dakikası oynanırken atmış olduğu GOL ile ümitlendi.  Mehmet Akyüz’ün uzun pasını önünde bulan rakip takımın süratli ve golcü oyuncusu Emrah Dağ, Kartalspor’un başarılı  kalecisi Kaya Tarakçı  ile karşı karşıya geldi. Tarakçıyı üstüne çeken Emrah Dağ, sağ ayağının içi ile süratli bir vuruş yaparak takımını karşılaşmanın 34.dakikasında 0-1 öne geçirdi.

Beklenilmeyen bir anda yenilen gol nedeniyle oyundan düştüğü görülen Kartalspor, ilerleyen dakikalarda yeniden oyunda dengeyi kurdu. Ne var ki erken yenilen Gol sonuncunda kısa bir şaşkınlık geçiren Kartalspor, bu karşılaşmada taraftarlarına mutlak gol sevinci ve galibiyet sevinci yaşatmak istiyordu. Üzerinde ağır bir baskı hisseden ve yenilen gol ile panikleyen Kartalspor’un yeni Transferleri de göz doldurdul yakalayan Önder Çengel ve Hamza Gezmiş Tavşanlı Linyitspor’un tecrübeli kalecisi Oğuz Dağlaroğlu” geçemeyince karşılaşma 0-1 Kartalspor’un aleyhine sonuçlandı.

İLK GOLÜ YENİ TRANSFER ÖNDER ÇENGEL ATTI

Karşılaşmanın 2. Yarısına çok süratli başlayan Kartalspor yeni transferleri ile güçlü rakibini zorlamaya başladığı görüldü. Bu arada rakip ceza sahası içinde düşürülen Erhan Şentürk ile kazanılan penaltıyı hakem vermeyince Kartalspor’lu taraftarlar sert tepki gösterdiler.

Bu arada her iki takım oyuncuları arasında kısa üren bir gerginlik yaşandı. Kartalspor’lu taraftarlar deniz tarafındaki açık tribünden sahaya çakmak ve metal para yağdırmaya başladılar. Bir dakikalık bir duraksamadan sonra karşılaşma yeniden başladı.

İki kırmızı kart çıktı

Karşılaşmanın 63. Dakikasında Tavşanlı Linyitspor’lu oyuncu Hasan Ali Durtuluk kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Hasan Ali soyunma odasına giderken el kol hareketi yaparak adeta Kartalspor taraftarlarını tahrik etti.

İlerleyen dakikalarda her iki takımın etkili ve golcü oyuncuları 3-4 net gol pozisyonları yakalamasına rağmen bu pozisyonları gole çeviremediler. Ne var ki karşılaşmanın 90. dakikasında Kırmızı KART gören Kartalspor’lu Savaş Tağa oyun dışı kaldı.

Önder beraberliği getiren golü attı

Kartalspor’un ümitlerinin iyice tükendiği anda sahneye çıkan ve ara Transferde Diyarbakır spor’dan Transfer edilen Önder Çengel, uzatmanın 90+4’de takımının bu sezon sahasında ilk golü atarak skorda dengeyi sağladı.

Alt sıralardan kurtulmak isteyen temsilcimiz ile Ligin flaş ekibi Tavşanlı Linyitspor’un mücadelesi 1-1 berabere sona erdi. Böylece Tavşanlı Linyitspor puanını 31’e çıkarırken Kartalspor’ın puanı 16 oldu. Kartalspor önümüzdeki hafta deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak.

FETHİ SATICI

İlgili Haberler

Spor
28 Mart 2024
28 Mart bugünkü maçlar! Bu akşam kimin maçı var?

28 Mart bugünkü maçlar belli oldu. Hem Türkiye’de hem de Dünya liglerinde oynanacak karşılaşmalar açıklandı. Peki 28 Mart Bugün hangi maçlar var? Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği gün geldi çattı. 28 Mart Perşembe günü, yerli ve yabancı liglerden bir dizi futbol maçı ekranlara taşınacak. Kıyasıya mücadeleler, futbol tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak. 28 MART BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? […]

Spor
26 Mart 2024
Galatasaray – Antalyaspor Maçının Hakem Toplantısı Gündemi Sarstı: İfadeler Ortaya Çıktı

Futbol dünyası bu diyalogla çalkalanıyor. Galatasaray – Antalyaspor maçının ardından hakem toplantısı ifşa edildi Galatasaray’ın Antalyaspor’u mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen hakem toplantısında yaşananlar, futbol kamuoyunu ayağa kaldırdı. İşte olay yaratan diyaloglar. Süper Lig’in 27. haftasında oynanan ve Galatasaray’ın Antalyaspor’u 2-1 yendiği maçın ardından, futbol gündemi bir kez daha sarsıldı. Maçın hakemleri arasında yaşanan ve […]

Spor
24 Mart 2024
Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Finale Yükseldi!

2.Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları’nda büyük bir başarıya imza atan Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız, Meksika’yı mağlup ederek finale çıktı. Türkiye, Down Sendromlular için sporun önemini tüm dünyaya gösteren 2. Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları’nda (Trisome Oyunları) ev sahipliği yapıyor. Bu önemli organizasyonda mücadele eden Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız, yarı finalde Meksika’ya karşı mücadele […]

Spor
24 Mart 2024
Acun Ilıcalı Fenerbahçe başkanı mı oluyor?

Ünlü televizyon yapımcısı ve Hull City sahibi Acun Ilıcalı, gelecekte Fenerbahçe başkanlığı için olası bir adaylık durumuna yeşil ışık yaktı. Fenerbahçe Spor Kulübü’nde başkanlık için adaylıklar ve gelecek planlamaları gündemdeki yerini korurken, Ali Koç’un ardından başkanlık için yeni bir isim konuşulmaya başlandı. Hull City’nin sahibi ve başarılı televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı, Fenerbahçe kulübü başkanlığına aday […]