Kartalspor sezona galibiyet ile başladı

Yayın: 11:42 - 13.09.2011
Güncelleme: 11:42 - 13.09.2011

Bank Asya 1.Ligin önemli karşılaşmasında Ligin yeni ekibi Elazığspor ile karşılaşan Kartalspor, güçlü rakibini karşılaşmanın ilk dakikalarında Önder Çengel’in atmış olduğu nefis golle 1-0 mağlup etti. Taraftar desteğinin müthiş desteğiyle güçlü rakibini adeta sahadan silen Kartalspor aslanları 2011-2012 futbol sezonuna galibiyetle başladı.

Güneşli ve serin bir havada oynanan karşılaşmayı Kartal Belediye Başkanı ve Kartalspor Onursal Başkanı Op. Dr.Altınok Öz, Kartalspor Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Öztaner, Kartalspor eski Başkanı Binali Aydın, Karyapsan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Nas, Kartansaş A.Ş. Genel Müdürü Düzgün Çapar birlikte izlediler.

Her iki takım taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmaya  Kartalspor, çok süratli başladı. Yeni ve isabetli Transferlerle kadrosunu daha güçlendiren Kartalspor karşılaşmanın beşinci dakikasında kazandığı köşe atışını iyi takip eden Kartalspor’un golcü futbolcusu Önder Çengel, sert ve ters bir vuruşla meşin yuvarlağa rakip takımın filelerini gönderdi ve takımı karşılaşmanın 6. Dakikasında 1-0 öne geçirdi.

ERKEN GELEN GOL RAKİP TAKIMI OYUNDAN DÜŞÜRDÜ

Erken gelen golün etkisiyle adeta şoke olan rakip takım kısa bir süre sonra toparlandı, sağ ve sol kanatlardan geliştirdiği ataklarla oyunda denge sağlamak istedi. Her zaman olduğu gibi kalesinde yine devleşen Kaya Tarakçı, yüzde yüzlük gol şutlarını kurtararak rakip takım golcülerine gol atma fırsatı vermeyince karşılaşmanın ilk yarısı Kartalspor’un 1-0 galibiyetiyle sonuçlandı.

GÖZ DOLDURDULAR

Karşılaşmanın ikinci yarısına süratli başlayan taraf Kartalspor oldu. Özellikle Eskişehirspor’dan Transfer edilen tecrübeli ve golcü futbolcu Adem Sarı, Orduspor’dan Transfer edilen ve 7 numaralı formayı giyen Mehmet Ayaz, Kartal spor’un siyahi futbolcusu Boubacar Fofana ve Deyvison Denilton mücadeleci ve savaşan futbolcular olarak dikkat çekti.

Bu arada Kartalspor’un tecrübeli ayakları Önder Çengel, Hamza Gezmiş, Erhan Yılmaz, Mehmet Uslu,Tolga Çavdar,  önceki sezon’a oranla performansları nı arttırdıkları da gözden kaçmadı.Karşılaşmanın sonlarına doğru her iki takımda  var güçleriyle mücadele etmesine rağmen başka gol olmayınca Kartalspor için çok büyük önem arz eden karşılaşma Kartalspor’un ünlü ve güçlü rakibi Elazığ spor’u 1-0 mağlup etti ve evine puansız gönderdi.Kartalspor Ligin 2. Haftasında İstanbul’un güçlü ve tecrübeli ekibi Kasımpaşa spor ile deplasmanda karşılaşacak.

Fethi Satıcı

Exit mobile version