5. MAGIC CUP Bayanlar Basketbol Turnuvası Kartal’da!

Yayın: 15:59 - 28.09.2011
Güncelleme: 15:59 - 28.09.2011

Kartal Belediyesi ve Kartal Gençlik Spor Kulübünün girişim ve katkıları ile gerçekleştirilen Kartal Belediyesi 5. MAGIC CUP Bayanlar Basketbol Turnuvası Kartal Hasan Doğan Kapası Spor Solunun da başladı.

5 Bayan Basketbol Takımının katıldığı ilk gün karşılaşmalarını Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Fügen Mavi, Kartal Belediyesi Kültür Müdürü Ayhan Taş, Kartal Gençlik Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Caner Yıllar ve  az sayıda spor sever izledi.

FB-GS KARŞILAŞMASI NEFES KESECEK

Günün ilk karşılaşması İstanbul Üniversitesi ile Kayseri (KASKİ) arasında gerçekleşti. Büyük bir çekişme içinde geçen karşılaşmayı İstanbul Üniversitesi 63-53 kazandı ve 2.tura geçen ilk takım oldu.

Günün 2.karşılaşması Fenerbahçe ile Ankara Teknik Üniversitesi arasında oldu. Turnuvanın iddialı ve favori ekibi FB ilk iki seti de farklı kazandı ve 2.tura geçen 2.  Turnuvanın diğer iddialı ekibi ilk gün tek kaldı ve tur atladı.

Bayanlar Basketbol Turnuvası 30.09.2011 Cuma günü saat:  16.15’te Galatasaray- Kayseri KASKİ karşılaşması ile sona erecek. Turnuvanın Ödül Töreni aynı gün,aynı yerde ve saat 17,30’ta yapılacak. Ödül törenine büyük bir ihtimalle Kartal Belediye Başkanı Op.Dr.Altınok Öz’ün katılacağı bildirildi.

 

FETHİ SATICI

Exit mobile version