Gökhan böyle istedi…!

Yayın: 11:45 - 03.10.2011
Güncelleme: 11:45 - 03.10.2011

İlk dakikalarda seyirci desteğini de arkasına alan Kartalspor, Bucaspor’u baskı altına alarak maça başladı. Daha sonra oyunu dengeleyen Buca, pozisyonlarını kontrataklarla üretti. Bu süre içerisinde iki takımda  net pozisyonlardan faydalanamadı.

Ama Kartalspor’un bariz üstünlüğü öne çıkıyordu. Mehmet Ayaz’ın mükemmel ara pasını ağlarla buluşturan Önder, takımının öne geçmesini sağladı. Gökhan’ın gününde olması, sergilemiş olduğu performans ve ofansifde çoğalmasının semeresini alan bordo-beyazlılar, ilk yarıda etkili oyun sergileyerek haklı olarak oyunu önde tamamladı. İkinci yarı orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, zaman zaman iki takım da hızlı çıkarak golü bulmaya çalıştılar.

Takımda sadece Olgay çok tutuktu. İleriki haftalarda o’da katkı sağlar ise, orta sahası daha da kuvvetlenir. Aksi taktirde , oraya daha iyi birini monte etmek gerekecek. Oyun anlayışını ve sistemini değiştiren Kartalspor, genelde daha etkiliydi. Sadece ikinci yarının son 20 dakikasında , Bucaspor’a üstünlüğü kaptırdılar. Mehmet Ayaz’ı defansın arkasına kaçıracak çok çalışmalar yapılmalı. Bu taktirde inanıyorum ki , daha gollü galibiyetler alınacak. Burada dikkat edilecek en önemli hususlardan biri de budur.

Yalnız , bir şey kimseyi yanıltmasın ; Bucaspor da gününde değildi. Son dakikalarda Bucaspor’un atakları da sonuç getirmeyince üç puanı alan Bordo-beyaz’lılar oldu.  Bu galibiyetin mimarı hem takımını , hem de seyirciyi coşturan Gökhan Güney’dir.

Hala iddia ediyorum.. Bu takım çift santraforla oyuna başladığı taktirde daha rahat galibiyetler alacaktır. Kartalspor’umuz puanını sekize yükselterek, bu yarışta ‘Bende varım’ dedi. Hatta birtakım eksikliklerini giderip, önde pres yapan bazı oyuncularda performansını yükselttiği taktirde ilk altıya gireceğine inanıyorum.

 

Maç bittiğinde , sadece bir  kahraman değil, bu savaşcıların sayısı çoğaldığında daha zevk veren bir Kartalspor izlemek dileğiyle…

Teşekkürler Gökhan Güney…

 

ERDOĞAN  ÖZYUVA

Erdoğan Özyuva
Exit mobile version