SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartal açık Oto pazarı yine kapatıldı!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal’ın Çamlık Mevkiinde Oto Pazarı olarak çalışan ve mülkiyetinin İş Bankasına ait olduğu belirtilen Kartal Oto Pazarı Cuma sabahı saat:  9. 30 sıralarında Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nce kapatıldı.

Öz’ün inadı açık oto pazarını kapattı!

Sabah saatlerinde Oto pazarına  gelen Motorize ekipler ve İş makineleri Oto pazarın araç giriş kapılarının önlerinde derin hendekler açtı ve giriş kapısının önü de   yaklaşık2 metreyüksekliğinde moloz karışımı toprak yığdı. Bu arada zabıta görevlileri ana giriş kapısı ile vatandaşların giriş yaptığı toplam 7 kapıyı kaynak yaparak sabitledi ve mühürledi.

ARBEDE YAŞANMIŞ

Edinilen bilgiye göre, Oto pazarının kapılarına kaynak yapılırken ve mühür konulurken zabıta görevlileri ve Oto pazarı çalışanları arasında kısa süren bir arbede yaşandı ve Oto park görevlisi zabıta görevlilerinden şikayetçi olunca konu Polis’e intikal ettirildi.

Kartal açık Oto pazarı meydan muharebesi!

Bu arada Oto pazarı alanında bulunan yaklaşık 100 otomobil kapı önleri kazıldığından ve giriş kapılarının da kaynak yapılıp sabitlendikten sonra içeri giriş ve çıkışlar durdu. Bu ada araçlarını almak için Kartal Oto pazarına gelen araç sahiplerinin Kartal Belediyesi ilgililerine sert tepki gösterdi. Bunun üzerine yan kapının bir kısmında kazıyı yapılmadı ve alanda mahsur kalan araçların dışarı çıkarıldı. Açık tutulan kapının mühürü görevliler tarafından söküldükten sonra yeniden yerine takıldı.

MESCİT BİLE KAPATILDI

Zabıta görevlileri ile Oto pazarı çalışanları arasında bir arbede daha Mescidin bulunduğu Müştemilat’ın kapısı zincirle sabitlenip mühür konulurken yaşandı. Oto park çalışanları aynı zamanda idare ve Mescit olarak kullanılan Müştemilatın içersinde bulunan malzemelerin Zabıta görevlilerince tahrip edildiğini iddia ettiler. Bu arada Oto pazarı önünde ve yakınında Motorize Zabıta ekiplerinin konuşlandırıldığı görüldü.

İKİ AY ÖNCE KAPATILMIŞTI

Kartal Oto Pazarı 16 Aralık 2011 tarihinde yine giriş kapılarının önleri kazıldı ve kapıları da mühürlenerek kapatılmıştı.  Oto pazarı çalışanlarından alınan bilgiye göre Kartal Belediyesi, Kurbanlık hayvanların burada satılması için alanı bir süre belediye ve ya Kartal spor’a tahsisini istemişti. Bu istekleri yerine getirilmeyince Kartal Belediye Başkanı Sayın Altınok Öz, Oto pazarını işleten Şirket ilgililerine adeta savaş açtı ve işi inada çevirip ekmek teknemizi tekrar kapattı. Giriş kapılarının önleri kazılırken bazı görevlilerde Oto pazarının giriş kapısında yazılı levhaları parçaladılar ve bizlere adeta şiddet uyguladılar” şeklide tepki gösterdiler.

Oto pazarı çalışanları Şirket yetkililerinin konuyu tekrar Mahkemeye taşıyacaklarını da sözlerine eklediler.

Fethi Satıcı

İlgili Haberler

Genel
25 Nisan 2024
Meteorloji’den uyarı! 44 il için sarı kodlu uyarı verdi

Meteoroloji uyardı. 44 ile için Meteoroloji’den sarı kodlu uyarı geldi. “ Göz gözü görmeyecek” uyarısı. İşte detaylar… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, çöl tozu için 44 ile sarı kodlu uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Afrika’dan gelen ve gelecek günlerde ülkemizde de etkisini gösterecek çöl tozları için uyardı. Meteoroloji’den 44 il için sarı kodlu uyarı geldi. Kuzey […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio