SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartalspor A2 : 2 MP Antalyaspor A2 : 2

Yayınlanma:
ABONE OL

A2 lig’i final grubunda mücadele eden ve ilk dört takım arasına girerek Antalya’daki finallere katılmak isteyen Kartalspor A2 takımı dün sahasında MP Antalyaspor’u konuk etti.

İlk yarıdaki olumsuz futbolun neticesinde 2-0 mağlup olarak soyunma odasına giren Kartalspor, ikinci yarıda bulduğu gollerle beraberliği yakaladı. Son saniyede Okan Yıldız’la çok önemli bir gol pozisyonundan da yararlanamayınca karşılamadan bir puanla ayrıldı.

Karşılaşmanın ilk yarısında özellikle Ersel ve Okan’la yüzde yüz gol pozisyonlarından yararlanamayan Kartalspor A2 takımı 34.dakika da Cevat Kuy ve 45.dakikada Turgay Denktaş’ın gollerine engel olamayınca soyunma odasına iki farklı mağlubiyetle girdi.

Maçın başından sonuna kadar hatalı kararlarıyla hem oyuncuları, hem teknik heyeti, hem de tribündeki taraftarları çileden çıkartan karşılaşmanın hakemi Ali Rıza Özkan kötü performansı nedeniyle maç boyunca tepkilere maruz kaldı.

İlk yarıda birkaç gol pozisyonuna girmesine rağmen sahada etkili olamayan Kartalspor A2 takımı ikinci yarıda oldukça etkili bir performans sergiledi. Kartalspor’un baskılı oyununu ayağa paslarla bozmak isteyen MP Antalyaspor 80.dakika ya kadar istediğini başardı.

Sekseninci dakika da Okan Yıldız farkı bire indiren golü kaydederken 90.dakikadaki beraberlik golünü hazırlayan isim oldu. Ceza sahası içine gönderilen topa iyi yükselen Okan Yıldız kafayla topu yere indirerek Türkay Atçı’ya gol pozisyonu hazırladı. Türkay güzel ve düzgün bir vuruşla eşitliği sağlayan golü kaydetti. Kartalspor bu golden sonra galibiyet golü için rakibinin üzerine gitmeye devam etti.

Uzatma dakikalarında maçın kaderini değiştiren oyunculardan Okan Yıldız ceza sahası içerisinde topla buluştu önce topu düzelti vurmakta biraz acele edince top dışarı gitti ve karşılaşma bu pozisyonun sonunda sona erdi.

Kartalspor A2 : 2 MP Antalyapor A2 : 2

Yer: Kartal Stadı
Saat: 14:30
Tarih: 23 Nisan 2012
Hakemler: (O) Ali Rıza Özkan, (Y) Armağan Çekinmez, (Y) Remzi Umut Davuloğlu, (D) Dinçer Sezgin

Kartalspor: Osman Şimşek, Mert Öner, Yener Demirci, Emrah Taysi, Savaş Taga,(64.dakika Hakkı Türkay Atçı) Mert Sarı, Mesut Uzun, Anıl Şahin,(78.dakika Aşkın Mert Çulcuoğlu) Ersel Aslıyüksek, (64.dakika Barış Şaffak), Okan Yıldız, Burak Göksel(46.dakika Osman Furkan Kaygın)

MP Antalyaspor: Veysel Boz, Cevat Kuy, Ömer Can Aşkın, Gökhan Ziyanak, Muhammet Faruk Torun, Uğur Yolakoç, Erçin Ilgaz,(73.dakika Hüsnü Yılmaz ) Gürcan Gözüm,(24.dakika Cafer Sadık Mutlu) Turgay Denktaş, Mustafa Altun,(60.dakika Berdirhan Yılmaz) Ulaş Zafer Özalkan,(85.dakika Atahan Mehmet Köksal)

Goller: 36.dakika Cevat Kuy, 45.dakika Turgay Denktaş (MP Antalyaspor), 80.dakika Okan Yıldız, 90.dakika Hakkı Türkay Atçı (Kartalspor)

 

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]