SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Cemil Ekşi 2013-2014’de Adayım!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kastamonu, Sinop, Çorum, Çankırı Dernekleri’nin düzenlediği kaynaşma toplantısına davet edilen Cemil Ekşi, toplantıya katılan Milletvekillerinden ve Dernek Başkanlarından yoğun  ilgi gördü. Burada bir konuşma yapan Cemil Ekşi, 20013-2014 seçimlerinde aday olacağını söyledi.

Maltepe Fındıklı’da bir tesiste düzenlenen kahvaltılı kaynaşma toplantısına, çok sayıda yöre ve Köy Dernek Başkanları ile üyelerinin katıldığı toplantıya, eski Orhanlı Belediye Başkanı Cemil Ekşi, CHP Milletvekilleri Mahmut Tanal, Kadir Gökmen Öğüt, Engin Altay’da davet edildi.

Birçok sanatçının sahne aldığı kaynaşma toplantısını, Vizyontürk TV canlı yayınladı.

Toplantıda, Milletvekilleri Mahmut Tanal, Engin Atay ve Cemil Ekşi’de birer konuşma yaptı.

 

Cemil Ekşi “2013-2014 seçimlerinde adayım ”

Milletvekillerinin kısa konuşmalarının ardından sahneye davet edilen Cemil Ekşi, Türkiye’de kültürün tanıtılmasının, yöresel faaliyetlerin yürütülmesinin ne kadar zor olduğunu bildiğini, bu nedenle bu derneklerde görev yapan başkan ve yöneticilerine ve bu desteği yönetime esirgemeyen üyelerine teşekkür etmek gerektiğini belerterek  “Türkiye’nin bütün kültürlerini kaynaştırabilirsek, buluşturabilirsek, kavgayı da şiddeti de nefreti de ortadan kaldırmış oluruz. Türkiye’nin buna her zamankinden çok  ihtiyacı var. Her zamankinden çok birlikte özgürce yaşamaya ihtiyacımız var.

 

İki bölgeden Kastamonulu Milletvekili olmalı

Siyasetin yürek işi, omurgalı insanların işi olduğunu, her gün farklı konuşan insanların işi olmadığını söyleyen  Ekşi “İstanbul’da 9 milyon seçmen var, bu 9 milyon seçmenin, Sivas ve Kastamonu yaklaşık 850 bin seçmenle başa baş gidiyorlar, İstanbul’un en azından iki bölgesinden birer tane Kastamonulu Milletvekili olmalıydı. Bu nedenle partiye üye olmanız partide görev almanız gerekir, günü geldiğinde de her kes gibi talep açıp seçilmeye hak kazanmanız lazım, bunu yapmazsanız  İstanbul’da 800 bin Kastamonu seçmen varken bir tane Milletvekili seçemezsiniz” dedi.

 

 

Kapısı size açık olan adaylara oy verin

 

Ekşi sözlerini şöyle sürdürdü “Hepiniz  siyasette kendi idealleriniz doğrultusunda partinize sahip çıkın hemşehrilerinize sahip çıkın, yarın kapısını çalacağınız, size o kapıları açık olacak adaylara oy verin ve rahat edin. Yoksa hep oy veren olursanız. O nedenle, bir birinize kenetleneceksiniz, sahip çıkacaksınız, içinizden de bu işleri yapacak çok kıymetli ve değerli arkadaşlarımız var, bunları da bağlı bulunduğu partide destekleyeceksiniz” dedi.

2013-2014’te adayım

Kendisinin iki dönem Orhanlı Belediye Başkanlığı yaptığını, 2009 yılında da Tuzla Belediye Başkan adayı olduğunu belirten Ekşi, bir dönem İlçe Başkanlığı 2011 seçimlerinde Örgütlenmeden sorumlu İl Başkan Yardımcılığı yaptığını belirterek “nasip olursa bende arkadaşlarım gibi 2013 veya 2014 seçimlerinde Belediye Başkanı olmak istiyorum. Halka millete ülkeme hizmet etmek istiyorum” dedi.

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]