Kartalspor’a Destek Gecesi Yapıldı

Yayın: 09:52 - 26.09.2009
Güncelleme: 09:52 - 26.09.2009

Kartalspor kulübü sezon başında yapmak istediği fakat futbolcu lisans sorunlarının geç çözülmesi ve araya Ramazan ayının girmesi ile ertelediği sezon açılış yemeğini dün gece gerçekleştirdi.

 

Kartalspor’a maddi kaynak sağlamak ve Kartal’lı spor sever iş adamlarını bir araya getirmek amacı ile gerçekleştirilen yemeğin davetiyeleri 1000 tl. den satıldı. Kartalspor yönetim kurulunun ev sahipliği yaptığı  geceye Kartal Kaymakamı Hasan Bağcı, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, İl Emniyet Müdür yardımcısı Tuğrul Pek, Kartalsporlu futbolcular ve teknik heyette katıldı.

Kartalspor kulübü başkanı Ergun ÖZTANER’in açılış konuması ile başlayan yemekte söz alan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok ÖZ “ Kartalspor’un maddi açıdan zorlandığı bu dönemde yönetici arkadaşlarımız gereken çalışmaları yapıyorlar, bu borçlar bittiği zaman sanıyorum 3-4 sene sonra Kartalspor’u güzel yerlere getirecekler, bizde bu yolda gereken desteği sağlayacağız  diyen Öz, “Kartalspor’u kaderine terk etmenin bu çınarı kurutmak ya da kesmek anlamına geleceği bilinci ile kulübe sahip çıktıklarını söyleyerek, bundan bazılarının rahatsız olmasını da anladıklarını söyledi. Adında Kartal olan ve ilçeye mal olmuş her kuruma aynı şefkat ile yaklaştıklarını bildiren Altınok Öz konuşmasına şöyle devam etti: “Şimdi bakınız, biz Kartalspor için şunu bunu yaptık demeyeceğim. Yaptıklarımız zaten biliniyor. Neden yaptık? Kartal’a mal olan bir çınar olduğu için yaptık. İstanbul Anadolu Yakası’nın 2 büyük kulübünden biri olduğu için yaptık. İçimizdeki İrlandalılar memnun olmayacak diye böylesine önemli bir kurumu kendi haline terk edemezdik. Ben dahil kulüp yönetimindeki her arkadaşım geçen süre zarfında nerede ise mesailerinin önemli bir kısmını bu kuruma vakfetti. Bu kulüp Kartalımızın onurudur. O onuru ayakta tutmaya gayret ettik. Bayram tatilimizi bile kulübün maçı sebebi ile Konya’da geçirdik. Gerçi orada da mağlup olduk ama oynadığımız futbolu herkes gördü. Konyalılar bizi çok iyi misafir ettiler ancak maça kadar sürdü bu durum. Maçta takımımıza yapılan muameleyi herkes gördü. Takımın resmen üstüne oynandı ki biz bunu zaten bekliyorduk. Fakat hocamız ve tecrübeli oyuncumuz Kürşat buna isyan edince tribüne yollandı. Sağlık olsun. Biz ne zorlukların üstesinden gelerek bu yola çıktık. Bunları da atlatırız. Kulüp idarecilerimiz gelecek 4 yılı planlamışlar. Bizimle de paylaştılar ki bunun neticesinde İstanbul’un bu köklü kulübünü inşallah Süper Ligde göreceğiz hep beraber.

Ben Belediye başkanı olarak kulübümüzün ve takımın sonuna kadar arkasındayım. Bundan sonra da üzerime düşen her görevi yerine getireceğimden kuşku duymayınız”  dedi.

Yemek müzik eşliğinde devam ederken sahneye çıkan Ganalı oyuncu Yakubu, nerelisin diye soran sanatçıya Trabzon Akçaabat cevabını verdikten sonra kolbastı oynaması konukları kahkahaya boğdu. Muhammed Türkmen de sesiyle geceye renk katan isimlerdendi.

Exit mobile version