Özel Ahmet Şimşek Kolejinin daha geçen yıl okumayı öğrenen minik öğrencileri, kurşun kalemleri ile büyük bir eser ortaya çıkardılar. Tüm sınıf öğrencileri bir öykü yazıp, biraraya getirip öykü kitabı oluşturdular. Adını da “2b şimşeklerinin öyküleri” olarak koyan öğrenciler, daha bu yaştan eser sahibi oldular.
Ölümsüz olmak için eser bırakmak gerek. Eğitim öğretimde başarısını kanıtlayan okulumuz Özel Ahmet Şimşek Koleji sosyal ve kültürel açıdan da öğrencilerini en üst seviyeye çıkarmak için etkinliklerine devam ediyor. Okuma yazmayı daha yeni öğrenen minikler büyük iş başararak kendi kitaplarını hazırladılar. Proje ödevi olarak hazırladıkları hikâyeleri bir kitap altında toplayan Özel Ahmet Şimşek Koleji 2/B öğrencileri ilk yapıtları ile şimdiden kendilerini ölümsüzleştirdiler.
Kurşun kalemleri ile hayal dünyalarını yazıya döken Özel Ahmet Şimşek Koleji 2/B sınıfı öğrencileri tüm sınıf arkadaşlarının hikayelerinin birbirlerinde bulunmasını isteyince, öykülerini bir araya getirerek kitap oluşturdular. Böylece minik yazarlarımız kendi kitaplarını yazarak geleceğin yazarı olmaya adım atarken, yapıtlarını geleceğe taşıyarak kendi eserleri ile kitaplıklarını zenginleştirdiler. Küçük öğrencilerin büyük adımlarını kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.
“Ben kitaplarımı değil, kitaplarım beni ortaya çıkarmıştır” diyor Montaigne.. Öğrencilerine yeteneklerini ortaya çıkarma fırsatı sunan etkinliklerinden dolayı Özel Ahmet Şimşek Koleji yönetimini ve emek veren öğretmenlerini, velilerini kutluyoruz.
İlgili Haberler
Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Haydar Göksoy oldu
Osman Öztunç şarkılarının 300 tanesini farklı solistler seslendirdi
Kartal’da Dezavantajlı Bireylere ve Ailelerine ‘Afet Bilinçlendirme’ Semineri
Kartal Belediyesi’ne ait otobüs Erzincan’da şarampole yuvarlandı, yaralılar var
Bakanlık, sanayicileri bitirmek mi istiyor?
Başkan Gökhan Yüksel’den Huzurevi Sakinlerine Yeni Yıl Ziyareti