Sancaktepe’de Denetimleri Şafakla Başlar

Yayın: 07:50 - 02.10.2009
Güncelleme: 07:50 - 02.10.2009

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve ekibi ilçe çapında geleneksel olarak sürdürdüğü kent denetimlerine hızla devam ediyor. Sacaktepe İlçesi genelindeki alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde takip etme amacı taşıyan şafak denetimlerine Belediye Başkanı İsmail Erdem, belediye başkan yardımcılar, birim müdürleri katıldı. Yenidoğan’ın hak ettiği kent vizyonuna çok yakında kavuşacağı söyleyen Başkan İsmail Erdem, fen işleri çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Erdem’den Yerinde Denetim

Kent denetimlerine sabah aydınlanmasıyla Yenidoğan Merkez Cami önünden başlandı. Daha sonra Yenidoğan Hilal Mahallesi’nde Sancaktepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün sürdürdüğü tretuvar, kaldırım ve asfaltlama çalışmaları Başkan Erdem tarafından bizzat yerinde denetlendi.

Fen İşleri Müdürlüğü’nün hummalı ve gayretli çalışmasıyla Yenidoğan’nın düzenli kent kimliğine bürünmeye başladığını vurgulayan Başkan Erdem, vatandaşın alt yapı hizmeti noktasında artık sorun yaşamayacağını ifade etti.

Vatandaşlardan Başkan’a Destek

Mahalle, cadde ve ara sokaklarda özel denetim gerçekleştiren Başkan Erdem, bu ilginç uygulamasıyla halktan olumlu tepki alıyor. Sabahın erken saatlerinde sokakta Başkan Erdem’i gören vatandaşlar bir an şaşkınlık geçiyor. Başkan Erdem ile ayaküstü sohbet imkân bulan vatandaşlar sorunlarını Başkan Erdem ile paylaşıyor. Uygulamadan çok memnun olduklarını dile getiren Yenidoğanlılar “Başkanımızın bu davranışını tam destekliyoruz’ şeklinde dile getirdiler.

Başkan Erdem’in Çocuk Sevgisi

Çocukların Başkan Erdem’e ilgisi ise hiç bitmiyor. Yenidoğan kent denetimleri sırasında Başkan Erdem’i karşılarında gören Ahmet Keleş İlköğretim Okulu öğrenciler sevinç gösterisinde bulundu. Bu ilgiye kayıtsız kalmayan Başkan Erdem, Ahmet Keleşli öğrencilere kalem hediye etti. Günün anısına toplu fotoğraf çektirildi.

Sabahın erken saatlerinde başlayan denetimler Yenidoğan-Paşaköy sapağında son buldu.

Exit mobile version