Sınav Stresini İnteraktif Tiyatroyla Attılar!

Yayın: 09:58 - 20.04.2013
Güncelleme: 09:58 - 20.04.2013

Maltepe Belediyesi Cumhuriyet Eğitim Merkezi öğrencileri, sınav stresini Veysel Diker İnteraktif Tiyatro gösterisiyle attı.

Cumhuriyet Eğitim Merkezi öğrencileriyle bir araya gelen ünlü tiyatrocu Veysel Diker ve ekibi, öğrencilere bol eğlenceli interaktif bir gösteri düzenledi. Kahkaha ve müzik geçen gösteride zaman zaman sahneye çıkan öğrenciler, doyasıya eğlendiler.

“İyi hissetmek için buraya gelin”

Sahneyi çocuklarla ve gençlerle paylaşan Veysel Diker aktiviteyle ilgili bir açıklama yaparak, “Şu an Maltepe’de Cumhuriyet Eğitim Merkezi’ndeyiz. Dershane eğitimine ihtiyacı olan yaklaşık bin kardeşimize eğitim veren bir merkez. Başkan Zengin’in desteğiyle burada çocuklara interaktif oyun oynuyoruz. Çocukların sürecin her anında içinde oldukları bu oluşumda, yarışmalardan oyunlara kadar uygulamalar eğitimsel de olabiliyor. Çocukların oyunla gerçek hayata karşı güçlü olmasını sağlıyoruz. Meslektaşlarımıza sesleniyorum, rica ediyorum; kendinizi iyi hissetmek için buraya gelin. Doğuda resim yapamıyorum, oyun sergileyemiyorum deme. Alın size imkan, oralara gitmenize de gerek yok. Hemen burada Maltepe’de var, gelin katılın.” dedi.

“Biz bir aileyiz”

Veysel Diker ve ekibini Cumhuriyet Eğitim Merkezi öğrencileriyle birlikte izleyen Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, sınavlara hazırlanan öğrencilerin özgüven ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla eğitim yılı içinde çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirterek, “Her şey çocuklarımız için” dedi. Başkan Zengin, “Biz bir aileyiz. Bu ailenin içerisinde üzüldüğümüz, çalıştığımız günler kadar neşelendiğimiz günler de var. Bu gün de o günlerden biri ve sevgili Veysel Diker’in hazırladığı oyunla keyifli zaman geçiriyoruz. Ailemiz giderek büyüyor. 2009 yılında yüz öğrencimizle çıktığımız yolda, bugün bin öğrencimizle devam etmekten dolayı mutluyuz.” diye konuştu.

 

Exit mobile version