SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Çocuklarımız Yarınlarımızdır!

Yayınlanma:
ABONE OL

Türkiye Motosiklet Platformu Başkanı Zafer Fatih Özsoy, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, çocukların insanlığın umudu, geleceği ve en kıymetli hazinesi olduğunu belirterek, dünyanın tek çocuk bayramı olan 23 Nisan’ı kutladı.

 

ÇOŞKULU KUTLAMALAR GÜNE DAMGASINI VURDU

Motosiklet kulüplerinin önderliğinde başlayan sokak kutlamalarında yine çoşku yüksekti. Türkiye Motosiklet Platformu’nun çağrısıyla toplanan motosiklet kulüpleri her yıl olduğu gibi bu yıl da motosikletli kortej oluşturdular. Suadiye’den başlayıp Bağdat Caddesi boyunca süren ve Kızıltoprak’tan tekrar sahilyoluna dönerek Caddebostan biten ve yaklaşık 400 motosikletin katılımıyla gerçekleşen toplu sürüş, sahildeki havaifişek gösterileri ile ve çoşkulu kutlamalarla devam etti. Motosikletlerini Türk Bayraklarıyla süsleyerek caddelerde renkli görüntüler oluşturan motosiklet tutkunları, halktan da beğeni topladı.

 

ÇOCUKLARIMIZ, YARINLARIMIZDIR

Türkiye Motosiklet Platformu, tam kodra kutlamalarda yer aldı. Platform Başkanı Zafer Fatih Özsoy şunları söyledi; “Büyük Atatürk, istiklal mücadelesinin ancak Milletin; egemenliğine, birlik ve beraberliğine sahip çıkması ile başarabileceğine inanmıştır. Bu yönüyle değerlendirildiğinde, milli egemenlik ilkesi istiklal mücadelesinin temel dayanağını oluşturmuştur. Millet iradesinden aldığı güçle Cumhuriyet’i ilan eden yüce meclis, Türkiye’nin modern dünya ile bütünleşme sürecinde kapsamlı reformları hayata geçirmiş, güçlü yarınların temellerini atmıştır. Dolayısıyla millet egemenliğinin Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kullanılması, ülkenin içinde bulunduğu zor ve çetin şartlarının tersine çevrilmesini sağlarken, sorunların kalıcı şekilde aşılmasına da imkân tanımıştır. Çocuklarımız; sevgi dolu yürekleri, önyargısız ve aydınlık bakışlarıyla, yaşamımızı zenginleştiren, geleceğimizin güvencesi, en değerli varlıklarımızdır. Çocuklar, insanlığın ortak umudu, geleceği ve en kıymetli hazinesidir. Çocuklara çağdaş yaşamın tüm imkânlarını sunan, onların ruhsal ve bedensel olarak en iyi biçimde yetişmeleri için çaba gösteren toplumlar, gelişmelerini sürdürerek geleceğe güvenle bakabilmektedir. Unutulmamalıdır ki, umudumuz en önemli zenginliğimiz olan çocuklarımıza sahip çıkmak, geleceğimize sahip çıkmaktır.”

 

23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI, ATATÜRK’ÜN VİZYONUNUN ESERİDİR

Türkiye Motosiklet Platformu’nun 2. Başkanı Nizamettin Kelo ise “23 Nisan tarihi tüm dünyada çocuklara adanmış ilk ve tek özel gündür. Bir yeniden uyanış olarak kurulan Meclis’in açılışını çocuklara hediye etmek, önemli bir vizyonun eseridir. Son yüzyılın tartışmasız en önemli lideri olan Atatürk sahip olduğu bu vizyon ile ülkenin çocuklarına ve gençlerine olan güvenini göstermiştir. Böylesi bir güveni bugüne kadar hiç bir lider gösterememiştir. Sadece bununla bile gururlanabilmeli, övünebilmeliyiz.” dedi.

 

“BU VATAN KOLAY KAZANILMADI”

Organizasyonun evsahipliğini yapan Türkiye Motosiklet Platfomu, bu gibi etkinliklerin bütün milli bayramlarda ve milli günlerde devam edeceğini söylerken Platform başkanı Zafer Fatih Özsoy ayrıca şunları kaydetti; “Bu yıl maalesefdir ki, ‘suni’ siyasi gerilimlerin gölgesinde bu bayramları kutluyoruz. Böylesi günleri salt eğlence ve tatil günleri olarak düşünmekten öte, bu vatan uğruna kanını döken ecdadımızı yad etme günü olarak da düşünmeliyiz. Bu vatan kolay kazanılmadı, kolay da verilmeyecek. Bizler ‘Demir Atlılar’ olarak siperlerden biriyiz. Bu günler bize vatan bilincini aşılamalı, uğruna feda edilen canlara olan vefa borcumuzu hatırlatmalıdır. İnşallah 19 Mayıs’ta daha yoğun bir kalabalıkla, daha coşkulu bir kutlama gerçekleştireceğiz.”

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio