Şampiyonların Kupası Başkan Öz’den!

Yayın: 09:35 - 11.06.2013
Güncelleme: 09:35 - 11.06.2013

Cevizli Anadolu Spor Kulübünün her yıl geleneksel olarak düzenlediği 18. Halı Saha Futbol Turnuvası tamamlandı. Müsabakalar sonunda Cevizli Karizma Spor’u 2-1 mağlup eden Cevizli İdman Ocağı turnuvanın şampiyonu oldu.

 

Cevizli Anadolu Lisesi Halı Saha Tesislerinde oynanan final müsabakasını, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz eşi Feray Öz, Belediye Başkan Yardımcıları, siyasi partilerden meclis üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları, takımın taraftarları ve çok sayıda vatandaş da izledi.

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, turnuvanın şampiyonlarına kupalarını ve madalyalarını takdim ederek turnuvaya katılan bütün sporcuları, centilmenlik çerçevesinde oynadıkları için tek tek kutlayarak teşekkür etti. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Böyle başarılı bir turnuva düzenleyen Cevizli Anadolu Spor Kulübüne ve  turnuvaya katılarak centilmence, profesyonelce kıyasıya mücadele eden tüm takımlara teşekkür ederim.

 

 

Çok kaliteli ve çok centilmen bir turnuva oldu. Güzel bir maç izledik. Ayrıca çok beğendiğim 3 futbolcu tespit ettim. Burada isimlerini açıklamıyorum ama kendilerini Kartal Belediye Spor’un yöneticilerine tavsiye edeceğim’’ dedi.

 

Exit mobile version