Kartalspor Cumartesi günü Giresunspor’u ağırlayacak

Yayın: 11:09 - 17.12.2009
Güncelleme: 11:09 - 17.12.2009

Bank Asya 1. Lig ilkyarı futbol karşılaşmaları Pazar günü oynanacak karşılaşmalarla tamamlanacak.

Kartalspor – Giresunspor karşılaşması 19 Aralık Cumartesi günü oynanacak. Bir aylık bir aradan sonra Bank Asya 1.Lig karşılaşmaları yeniden başlayacak. Kartalspor ligin ilk yarı son maçını Karadeniz ekibi Giresunspor ile yapacak.

 

Son üç hafta içerisinde Bolu’da Boluspor’a, kendi sahasında Adanaspor’a ve deplasmanda Samsunspor’a yenilerek performansında düşüş başlayan Kartalspor’un saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak Giresunspor maçını kazanması bekleniyor.

 

Kötü gidişe son verilecek

 

Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Kartalspor Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Öztaner, bazı şansızlıklar sebebiyle son üç haftayı puansız kapadıklarını hatırlattı ve “ Pazar günü kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Giresunspor maçı ile kötü gidişe son verilecek ve ligin ilk yarısını galibiyetle noktalamak istiyoruz. Taraftarlarımızı yine her zaman olduğu gibi bizim için büyük önem arz eden bu karşılaşmada da takımlarını dostluk ve kardeşlik ortamında desteklemelerini istiyoruz. Kartalspor taraftarlarına da bu yakışır” diye konuştu.

 

Öztaner, Kartalspor’u önceki yönetimden kalan sıkıntılardan kurtarmak için büyük çaba sarf ettiklerini de sözlerine ekledi.

 

 

 

 

Fethi Satıcı

Exit mobile version