Köfteci Ramiz, Carrefoursa Maltepe’de açıldı…

Yayın: 18:18 - 04.03.2010
Güncelleme: 18:18 - 04.03.2010

Akhisarlı ünlü ve tarihi köfteci Ramiz usta, Maltepe’den sonra ikinci şubesini Cevizli Carrefoursa’da açtı.  1928 yılında Akhisar İlçesi’nde faaliyete geçtiği belirtilen Köfteci Ramiz usta’nın köfte yapımında ki ustalığı yurt geneline ve ülke dışına kadar yayıldı.

Abdullah Bayram’ın oğlu Mustafa’nın ticari hamlesi

 

Anadolu Yakası İşadamları Derneği (AYİAD) Yönetim Kurulu Başkanı ve Samandıra eski Belediye Başkanı Abdullah Bayram’ın oğlu Mustafa Bayram ve İş adamlarımızdan Muammer Ayyıldız’ın ortak olduğu Restaurant’ın açılış törenine AYSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, 1.Sancaktepe Yağlı Pehlivan Güreşleri ağası Hüseyin Aktaş, Kartal Kızılay Şubesi2. Başkanı Recai Demiryürek, Yönetim Kurulu üyesi Genel Sekreteri Bayram Sungur, iş adamları ve seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

 

Kekik otu ile beslenen süt kuzularının eti…

Kuruluşun açılış kurdelesini 1.Sancaktepe Yağlı Pehlivan Güreşleri ağası Hüseyin Aktaş, kesti. Müessesenin ortağı Muammer Ayyıldız, ünlü köfte üstadı Akhisarlı Ramiz usta’nın 80 yılı aşkın bir tarihi geçmişi olduğunu hatırlattı ve “ Köfte sektöründe tartışmasız ayrı bir özelliği ve geçmişi olan Ramiz ustanın özel formüllü hazırlanan köftelerimiz, Bursa Uludağ eteklerinde özel olarak kekik ve organik yemlerle beslenen süt danası ve kıvırcık kuzu etinden imal edilmektedir.

Veteriner kontrolünde kesimleri yapılan ve titizlikle kontrol edilen etlerimize hiçbir kimyasal katkı maddesi katılmamaktadır. Kekik otu yedirilerek beslenen dana ve kuzu etinin tadına doyum olmaz. Damak tadının Tek adresi CARREFOURSA’da hizmete açtığımız Köfteci Ramiz ustanın yeridir” diye konuştu.

Ayyıldız, ayrıca ünlü Osmanlı tatlıları, mis gibi kekik kokulu yoğurt ve yayık ayranının bulunacağını sözlerine ekledi.

Fethi Satıcı

Exit mobile version