SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Dani Alves 14 ay sonra kefaletle serbest bırakıldı

Yayınlanma:
ABONE OL

Cinsel saldırı suçundan hüküm giyen eski futbolcu 1 milyon euro ödeyerek cezaevinden çıktı.

Spot: İspanya’da bir kadına cinsel saldırı suçlamasıyla 4,5 yıl hapse mahkum edilen Brezilyalı eski futbolcu Dani Alves, 14 ayın ardından 1 milyon Euro kefaletle serbest kaldı.

Barcelona Mahkemesi’nin 20 Mart’taki kararı üzerine, cinsel saldırı suçlamasıyla 4,5 yıl hapse mahkum edilen eski futbolcu Dani Alves, 1 milyon Euro kefalet ödeyerek serbest bırakıldı. Alves, 30 Aralık 2022 gecesi Barcelona’da bir gece kulübünde 23 yaşındaki bir kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanmış ve suçunu kabul ettikten sonra cezaevine gönderilmişti.

KEFALETLE ÖZGÜRLÜĞE KAVUŞTU

1 milyon Euroluk kefalet bedelinin yatırılmasının ardından Brains 2 Cezaevi’nden çıkan Alves, soruları yanıtsız bırakarak avukatıyla birlikte hızla alandan ayrıldı. Brezilya ve İspanya pasaportlarına el konulmuş olan Alves, şimdi haftada bir kez mahkemeye imza atmak, İspanya’dan ayrılmamak, mağdur olan kadından en az 1 kilometre uzak durmak ve hiçbir şekilde iletişime girmemek gibi şartlara uymak zorunda.

Savcılık, Alves’in İspanya’dan kaçma riskinin yüksek olduğunu belirterek, şartlı tahliyenin durdurulmasını talep etti. Ancak bu talep, mahkeme tarafından şimdilik reddedildi.

SUÇUNU KABUL ETTİ

40 yaşındaki eski futbolcu, ifadesini üç kez değiştirdikten sonra sonunda suçunu kabul etmiş ve ilk ifadelerinde yalan söylediğini itiraf etmişti. Alves’in bu davranışı, kamuoyunda ve futbol dünyasında büyük tepkilere yol açtı.

Dani Alves, futbol kariyerinde önemli bir yere sahip olan ve Barcelona kulübünün efsaneleri arasında gösterilen bir isimdi. Ancak bu olay, onun futbolculuk kariyerine gölge düşürdü.

author avatar
kader gun

İlgili Haberler

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Dünyadan
12 Nisan 2024
İsrail’in TRT ekibine Gazze’de yaptığı saldırının görüntüleri ortaya çıktı

Katliamına devam eden İsrail ordusunun TRT ekibine Gazze’de yapmış olduğu saldırının görüntüleri ortaya çıktı. İşte detaylar… İsrail ordusunun TRT Arapça ekibine Gazze’de yapmış olduğu saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Tüm dünyanın gözü önünde Gazze’de katliam yapmaya devam eden İsrail ordusu vahşetine devam ediyor. İsrail ordusu en son Nusayrat Mülteci Kampı’na aldırdı. Görgü kaynaklarından edinilen bilgiye göre, […]

Dünyadan
09 Nisan 2024
Irak’ın Sahipsiz (Üçüncü) Unsuru; Türkmenler

Irak, farklı etnik ve mezhep gruplarından oluşan değişik oluşumların bir arada yaşadığı bir ülkedir. Tipik Ortadoğu ülkesi olan Irak’ta yaşayan farklı etnik-mezheplere mensup olan her bir toplumun kaderi, arkasında olan farklı ülkelerin desteğine bağlıdır. Tipik Ortadoğu ülkesi demenin de anlamı budur. Örneğin, Iraklı Kürtlerin arkasında ABD ve bazı batılı ülkelerin desteği var, Iraklı  Şiilerin arkasında […]