MHP Kartal referanduma hazırlık toplantısı yaptı

Yayın: 13:38 - 13.08.2010
Güncelleme: 13:38 - 13.08.2010

MHP Kartal İlçe Başkanlığı yaklaşan referandum süreci içinde partililerini sandık görevlilerini bilgilendirmek için Serenat düğün salonunda toplantı gerçekleştirdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yüksel Aydın ve İl Başkanlığından çeşitli isimlerin yer aldığı toplantıda İlçe Başkanı Cemal Demiray kısa bir açılış konuşması yaptı.

Demiray, “MHP Kartal ilçe teşkilatının düzenlemiş olduğu sandık görevlileri bilgilendirme toplantısına hepiniz hoş geldiniz. 320 bin seçmeni  772 sandığı bulunan  Kartal ‘da 12 Eylül referandumu için partimizin koymuş olduğu  amaç doğrultusunda hedeflerini çizmiş bunun içinde sandık kurulu üyelerinin tespiti aşamasında sandıklara sahip çıkabilecek  arkadaşlarımızı sandık kurulu üyeleri olarak görevlendirmiş bulunuyoruz.

Hedefimiz 12 Eylül Referandumunda  ‘hayır ‘sonucunu çıkartmak.

Amacımız bütün Türkiye için referandumu takip eden süreçte MHP ‘yi iktidara taşımaktır. Bu süreçte en çok görevde bizler ilçe yöneticileri, mahalle başkanları ve yöneticileri siz çok değerli sandık kurulu görevlilerine düşmektedir. Bizler sokakta, kahvede, dernekte, iş yerlerinde her yerde, sizlerde sandıkların başında, sınıflarda, okulda çalışırken aklımızdan çıkarmamamız gereken, yarınlarımızın  çok daha aydınlık olması için  ülkemizde birlik ve beraberliğin yeniden tesisi ve devamı için, ayrışmaların, yolsuzlukların, yoksullukların sona ermesi için  yarınlarda sizlere çocuklarımıza çok  daha yaşanabilir bir Türkiye’de yaşamak için   yandaşına değil, tüm vatandaşlarına hizmet götürecek anlayış  için , terörü bitirmek için, kurumlar arasındaki güvenlik görevini yeniden tesis etmek için  sandıklarımıza, sınıflarımıza, okullarımıza ve Kartal’a sahip çıkacak  AKP anayasasına ‘hayır’ akabinde ki genel seçimlerde  tüm halkımızla birlikte MHP iktidarına ‘EVET’ diyeceğiz.

Aydın, 12 Eylül’de arzu ettiğimiz sonuca ulaşırız

İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yüksel Aydın, “İstanbul’da yaklaşık 23 bin sandık görevlisi Kartal’da 770 sandık görevlisi var. Bugün katılımın düşük olmasını Cuma gününe denk gelmesi ve işyerlerinden geç çıkılıyor olması sebebiyle olsa gerek diye düşünüyorum. Önümüzdeki günlerde daha geniş katılımlı böyle toplantılar yapacağız. İnşallah 12 Eylül’de arzu ettiğimiz sonuca ulaşırız” dedi.

Didinmez, “ Anayasa değişikliği, yıkım projesidir

MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, ülke gündemi ile alakalı değerlendirmelerde bulunurken “ 8 yıllık Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarında aldatma ve kandırma politikaları yapılmıştır. 12 Eylül 2010 tarihinde Anayasa değişiklik paketi halk oyuna sunulacaktır. Bu değişiklik paketi demokrasinin gelişmesi değil özü itibariyle yıkım projesidir. Referandum da bu yıkım projesinin hukuki zemine oturtulması demektir. Seçim mutlaka sandıkta kazanılır. O sebeple sandık başı görevlilerine gereken sorumluluk anlayışını desteği mutlaka vermek zorundayız. Referandum genel seçimin provası mahiyetindedir. Mahalle birimlerimiz, kadın kollarımız gençlik kollarımız, tüm partili arkadaşlarımız hepimiz çok çalışmak zorundayız” dedi.

Exit mobile version