SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel

Köfteci Yusuf şubelerinde neler oluyor? Şikayet yağmuruna tutuldu

Yayınlanma:
ABONE OL

Türkiye genelinde büyük ilgi gören Köfteci Yusuf, farklı illerdeki şubelerinde gecikmeler, eksik siparişler ve yetersiz hizmet gibi şikayetlerle gündemde. İşte Köfteci Yusuf hakkında gelen şikayetler ve detaylar.

Lezzeti ve hızlı servisi ile tanınan Köfteci Yusuf, son zamanlarda çeşitli şikayetlerle gündeme geliyor. Farklı illerdeki şubelerinde yaşanan gecikmeler, eksik siparişler ve yetersiz hizmet konularında pek çok müşteri şikayetçi. İşte bir günde gelen çok sayıda şikayet ve detaylar…

FARKLI İLLERDEN GELEN ŞİKAYETLER

Köfteci Yusuf, hızlı büyümesi ve geniş şube ağı ile dikkat çekiyor. Ancak, bazı şubelerinden gelen şikayetler, markanın ününe gölge düşürüyor. Özellikle internette ve şikayet platformlarında yapılan yorumlar, müşterilerin yaşadığı sorunları gözler önüne seriyor.

İzmir Balçova Şikayeti

Mustafa isimli bir müşteri, 20 Mayıs’ta İzmir Balçova şubesine giderek yaşadığı deneyimi şöyle anlattı: “Dört kişilik bir grup olarak 21.23’te geldik ve sipariş verdik. Siparişimiz 21.51’de geldi ve hemen hesap ödememiz talep edildi. Sıra uzun kuyruklar halindeydi; hesap öderken yemeğimiz soğudu. Bin TL hesap ödedik ve yeterli hizmeti alamadık. Mekanın kapanış saati 22:00 ise, bu saatten sonra müşteri kabul edilmemelidir. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.”

Sivas Şubesi Şikayeti

Bir başka şikayet ise Sivas şubesinden geldi. Müşteri, “Sipariş vermek için 15 dakika bekledim. Burger ve ayran siparişi vermek istedim ancak mevcut değildi. Köfte siparişi verdim ve yarım saat sonra geldi, ancak ekmek yoktu. Personel yetersizdi ve ilgi gösterilmedi.” diyerek yaşadığı hayal kırıklığını dile getirdi.

Balıkesir Şubesi Şikayeti

Balıkesir merkezdeki şubede yemek yiyen bir müşteri, menünün yetersiz olduğunu belirterek, “Köfte gayet lezzetliydi; ancak menü vasattı. Yanında iki kaşık salata yeterli değildir. Bol salata ve meze çeşidi olmalıdır. Kuru et yedik ve kalktık. Bir daha gitmeyi düşünmüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bursa Şubesi Şikayeti

Bursa Hüdavendigar parkındaki şubede yemek yiyen bir çift, “Çalışanlar acemiydi. Müşteriyle göz teması kurmuyorlar. Servis açıyorlar ama çatal kaşık yok. 2 dilim ekmeği getirene kadar yemeği yedik. İlgisizlikten memnun kalmadık.” şeklinde şikayette bulundu.

İstanbul Şubesi Şikayeti

İstanbul Sefaköy şubesinde hijyen eksikliği ve ilgisizlikten şikayet eden bir müşteri, “Masaların temizliğini kendim yapmak zorunda kaldım. Yöneticilerin bu konulara öncelik vererek gerekli düzenlemeleri yapmalarını rica ediyorum.” dedi.

İnternet Siparişi Şikayeti

Köfteci Yusuf’tan internet üzerinden sipariş veren bir müşteri, “Bir saat önce verdiğim sipariş hala gelmedi. Beş adet köfteyi pişirmek bu kadar zor olmamalı. Siparişin gecikmesi kabul edilemez.” diyerek memnuniyetsizliğini belirtti.

author avatar
kader gun

İlgili Haberler

Genel
27 Haziran 2024
A101’e SMEG Geliyor! Hamur Karıştırma Makinesi, Ekmek Kızartma Makinesi, Espresso Makinesi ve Daha Nicesi İndirimde

İtalyan lüks ev aletleri markası SMEG, A101 mağazalarında indirimli fiyatlarla satışa sunuldu. Hamur karıştırma makinesi, ekmek kızartma makinesi ve espresso makinesi gibi birçok ürün uygun fiyatlarla alıcılarını bekliyor. İtalyan lüks ev aletleri markası SMEG, A101 mağazalarında birbirinden çeşitli ürünlerle yerini aldı. Normal fiyatlarının altında sunulan SMEG ürünleri, tüketicilerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. 27 Haziran Perşembe gününden […]

Genel
27 Haziran 2024
Inditex indirimi ne zaman 2024? Zara, Bershka, Pull&Bear, Oysho, Massimo Dutti, Stradivarius 2024 indirimi başladı mı?

Inditex indirimi ne zaman 2024? Alışveriş severlerin gündeminde bu yılda Inditex indirimi var. Peki indirimler ne zaman başlayacak? Inditex indirimi 2024 Alışveriş tutkunu milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. 2024 inditex indirimi tarihi belli oldu. İspanyol moda devinin birçok markası indirime girecek. Hem online web sitesinde hem de mağazalarda geçerli olacak indirimlerin günleri ve saati […]

Genel
27 Haziran 2024
Milyonlarca Kişiyi İlgilendiriyor! 1 Temmuz’da 5 Yeni Düzenleme Hayata Geçecek

1 Temmuz’dan itibaren milyonları ilgilendiren 5 yeni düzenleme hayata geçiyor. Temmuz ayı ile birlikte gelecek o düzenlemeler haberimizde… Türkiye Emekli ve memur maaş zammını konuşurken 1 Temmuz’dan itibaren milyonlarca vatandaşı ilgilendiren yeni düzenlemelerde hayata geçecek. Bu da düzenlemeler arasında kiralarda yüzde 25 sınırının kaldırılması, Emekli ve memur maaş zammı, kıdem tazminatı zammı gibi düzenlemeler var. […]

Genel
27 Haziran 2024
Son Dakika! İstanbul Bahçelievler’de 7 Katlı Bina Çöktü

Son dakika haberine göre İstanbul Bahçelievler’de 7 katlı bina çöktü. Binanın 1980 yılında 4 katlı olarak inşa edildiği ortaya çıkarken 3 katının Kaçak olduğu öğrenildi. İstanbul Valiliği son dakika açıklaması yaparak Bahçelievler’de 7 katlı bir binanın çöktüğünü duyurdu. Valilikten yapılan açıklamada çöken binada Ölü ya da yaralı olmadığı bildirildi. Ayrıca enkaz altında kalan kimsede bulunmuyor. […]