SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Ekonomi

7.500 TL Ek İkramiye! Asgari Ücretliye Bayram Desteği Müjdelendi

Yayınlanma:
ABONE OL

Asgari ücretliye bayram ikramiyesi sürprizi. 7500 TL’lik ek ikramiye ödemesi hesaplara yatacak.

Asgari ücretli milyonlarca çalışan Temmuz 2024’te zam bekliyor. Ancak hükumetten yapılan açıklamalara bakacak olursak asgari ücrete 1 Temmuz zammı gelmeyecek gibi görünüyor. Buna rağmen çalışanlar beklentisini korurken asgari ücretli sevindirecek bir haber daha geldi. 7500 TL’lik bayram ikramiyesi asgari ücretler için onaylandı. Son dakika gelişmesi duyuruldu, bayrama sayılı günler kala asgari ücretliye ikramiye sürprizi yapıldı. Peki asgari ücretlere bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?

Türkiye’de yaklaşık 8 milyon asgari ücretli çalışan bulunuyor. Milyonlarca çalışanın gözü kulağı temmuz ayında bir ara zam yapılacağı haberine çevrildi. Ancak asgari ücretlinin beklediği bu haber ne yazık ki gelmek bilmiyor. Milyonlarca çalışan heyecanla temmuz ayini beklerken asgari ücretliye bayram ikramiyesi sürprizi geldi. Sürpriz haberi duyuran ise Akbank oldu. Akbank, Bir çok çalışanı sevindirecek yeni bir bayram ikramiyesi kampanyasına imza atıyor. Yeni bir program başlatan Akbank, asgari ücretlilere 7500 TL promosyon ödemesi yapacak.

AKBANK’TAN ASGARİ ÜCRETLİYE 7500 TL BAYRAM İKRAMİYESİ

Bugüne kadar emekliler ve kamu çalışanları için sunduğu promosyon fırsatları ile dikkat çeken Akbank, bu defa asgari ücretler için yeni bir kampanya düzenliyor. Akbank‘tan maaş almaya başlayan asgari ücretlilere banka tarafından 7500 TL’lik promosyon desteği veriliyor. Akbank’ın yeni kampanyası bayram öncesi çalışanların da yüzünü güldürecek. Kampanyaya göre her ay belirli bir parayı Akbank hesabına yatıran asgari ücret ücretliler 7500 TL chip para hediyesi kazanacak.

AKBANK’IN YENİ PROMOSYON KAMPANYASINA NASIL KATILABİLİRSİNİZ?

Emekli kamu çalışanı ve asgari ücretliler için pes peşe kampanyalar yapan Akbank, yeni kampanyasında duyurdu. Akbank’ın bu kampanyasına katılmak isteyenler, hemen mobil uygulama üzerinden yeni müşteri olmak istiyorum seçeneğini tıklayarak Akbank müşterisi olabilir. Ardından da burada bulunan vadesiz hesabınıza her ay belirli tutarda para yükleyebilirsiniz. Akbank’ın yeni ikramiyesi çip para hediyesi olarak verilecek. Asgari ücretli emekli memur fark etmeden herkes bu kampanyaya dahil olabilecek.

KREDİ KARTI KULLANMA ZORUNLULUĞU VAR

Ancak Akbank tarafından hazırlanan bu kampanyaya dahil olmak için kredi kartı kullanma zorunluluğu olduğunu da unutmamak gerekiyor. Akbank hesabinizi açtırdıktan sonra, hemen yeni bir kredi kartı başvurusu yapabilir kurban bayramı öncesinde chip para kazanma fırsatını siz de değerlendirebilirsiniz.

Akbank’ın sadece asgari ücretliler için değil emekliler için de promosyon kampanyaları devam ediyor. Akbank müşterisi olan emeklilere 15.000 TL net promosyon ödemesi yapılırken aynı zamanda ek olarak 2500 TL’de chip para hediye ediliyor. Yine bayram öncesi Akbank müşterisi olan asgari ücretli emekli ve memurlar için 25.000 TL faizsiz kredi desteği de var. Kampanyalara dahil olmak için Akbank’ın resmi internet sitesini ziyaret edebilir ve başvuru detaylarını öğrenebilirsiniz.

author avatar
Merve Aydın

İlgili Haberler

Ekonomi
30 Haziran 2024
Vatan Partisi, “Asgari ücret açlık sınırının altında olamaz!”

Vatan Partisi İstanbul İl Başkanlığından açıklama: “Asgari ücret açlık sınırının altında olamaz!” Vatan Partisi İstanbul İl Başkanlığı, asgari ücrete zam yapılmaması kararı ile ilgili basın açıklaması düzenledi. Vatan Partisi İstanbul İl Başkanı İbrahim Okan Özkan, Vatan Partisi’nin Türkiye ekonomisinin kurtuluşu için çözüm önerilerini kamuoyuna duyurdu.   Vatan Partisi İstanbul İl Başkanlığı, asgari ücrete zam yapılmaması […]

Ekonomi
30 Haziran 2024
Asgari Ücrete 2. Ara Zam İçin 3’lü Oran Çıktı! İşte Zam Tarihi

Asgari ücrete ara zam bekleyenlere son dakika yeni haber. Çalışma Bakanı “YOK” demişti ancak, yeni zam tarihi geldi. Asgari ücret zammında 3’lü oran belirlendi. Asgari ücrete Temmuz zammı tartışmaları devam ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, geçtiğimiz günlerde açıklama yaparak “Asgari ücrete ara zam yok” dedi. Fakat çalışanlar eyleme çıkmaya hazırlanıyor. Temmuz ayında […]

Ekonomi
30 Haziran 2024
SİL BAŞTAN DEĞİŞİYOR! Emekliye Kök Maaş Zammı, Seyyanen Zam, Enflasyon Farkı Netleşti

Emekli zammı son dakika haberi… Hepsi sil baştan değişiyor. SSK ve Bağ-Kur emeklisine Kök Maaş Zammı, Seyyanen Zam, Enflasyon Farkı belli oldu. 16 milyon emeklinin gündeminden düşmeyen Temmuz 2024 maaş zammı için artık kısa süre kaldı. Emekliler 3 gün sonra yeni zamlı maaşlarını öğrenecek. SSK ve Bağ-Kur emeklisi farklı oranda, memur ve memur emeklisi ise […]

Ekonomi
30 Haziran 2024
4A 4B 4C Emeklisinin 3 Gün Sonra Yatacak Zamlı Emekli Maaşı Listesi Açıklandı

Emeklinin heyecanı dorukta. 3 gün sonra zamlı maaşlar hesaplara yatmaya başlıyor. Zamlı emekli maaşları erken açıklandı. İşte 4A 4B 4C emeklisinin yeni Zamlı maaş listesi… Milyonlarca emeklinin zam beklentisi devam ederken artık 3 gün kaldı nokta Türkiye İstatistik Kurumu 3 Temmuz tarihinde yeni enflasyon rakamlarını açıklayacak. Böylece emeklinin 6 aylık zam oranı netlik kazanacak. Zamlı […]