SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Ekonomi

SSK ve Bağ-Kur Emeklisine 2’Lİ MAAŞ Onaylandı! 15 Haziran’da IBAN’a Yatacak

Yayınlanma:
ABONE OL

SSK ve Bağ-Kur emeklisine 2’li ödeme geliyor. Kurban Bayramı öncesi son dakika sürprizi duyuruldu. Ödemeler 15 Haziran’da IBAN’a yatacak.

SSK ve BAĞ-KUR emeklisi milyonlarca vatandaş Haziran 2024 maaş ödeme tarihlerinin öne çekilmesini istiyordu. 3000 TL bayram ikramiyesi alan ancak ikramiye ödemesinin yeterli gelmediğini belirten emekliler hükümetin maaş ödemeleri ile ilgili de yeni bir karar almasını bekliyordu. Emeklinin beklediği son dakika sürprizi geldi. Kurban Bayramı öncesi emeklilerin yüzünü güldürecek yeni gelişme Az evvel duyuruldu.

Emekli maaşı alanlara bayram öncesi verilecek net ödeme miktarı açıklandı. Emekliler bayram ikramiyesi ödemesi dışında bir ödeme daha alacak. Ayrıca Kurban Bayramı sürecinde emekli maaşı ödeme takvimi de tatil olmasına rağmen devam edecek. Yani SSK ve BAĞ-KUR emeklisinin yüzünü güldürecek yeni ödeme müjdeleri peş peşe verildi. Peki emekliye 15 Haziran’da hangi ödemeler yatacak?

BAYRAM ÖNCESİ JEST GELDİ

Türkiye’nin en büyük sosyal grubu olan emekliler Kurban Bayramı öncesinde yaşadıkları geçim sıkıntısının giderilmesi için hükümeti sık sık Çağrı yapıyordu. Emekliye Kurban Bayramı öncesi 3000 TL ikramiye ödemesi verildi. SSK emeklileri bugün ve yarın ödeme almaya devam edecek. Ancak hükümete Çağrı yapan emekliler Haziran ayı maaş ödeme takviminin de değişmesini ve ödeme tarihlerinin öne çekilmesini istiyordu. Emekliler için yeni bir açıklama son dakika olarak geldi. Bayram öncesi 2’Lİ maaş sürprizi var.

EMEKLİYE MAAŞ ÖDEMELERİ BAYRAMDA SÜRECEK

Emekli maaşı alan SSK ve BAĞ-KUR emeklisi için maaş ödeme takvimi ile ilgili açıklama geldi. SSK emeklilerinden bazılarının maaş ödemeleri 17-18-19 Haziran tarihlerine yani bayrama denk geliyordu. Bu ödemelerin yapılıp yapılmayacağı merak ediliyordu. SGK’dan yapılan açıklamaya göre bayrama denk gelen ödemeler tam gününde hesaplara yatacak. Yani emekliler bayramda da maaş ödemesi almış olacak.

BANKALARDAN DA EMEKLİYE MAAŞ GİBİ ÖDEME VAR

Emekliye sürpriz bir haberde Kurban Bayramı öncesi bankalardan geldi. Bayrama sayılı günler kala bankalarda elini taşın altına koydu ve emekli promosyon ücretlerini güncelleyerek öne çekti. Başvurusunu yapan emekliler arife günü bankalardan bayram ikramiyesi ödemesi alabilecek. Bankalarda şu anda ikramiye miktarları 18 bin TL’ye kadar yükselmiş durumda. Kamu bankaları emeklilere 8.000 TL ile 12.000 TL arasında ikramiye ödemesi sunarken özel bankalar ise 10.000 TL ile 18.000 TL arasında ödeme veriyor.

ŞUBEYE GİTMEDEN HEMEN BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ

Emeklilere artık bankaların kolaylaşan başvuru işlemleri sayesinde şubelere gitmeden de promosyon başvurularını yapabiliyor. Maaş promosyonu almak istiyorsanız Bayram öncesine yetiştirmek için hemen mobil bankacılık ve internet bankacılığı uygulamaları üzerinden promosyon başvurusu işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Böylelikle arife gününde yani 15 Haziran’da IBAN numarası üzerinden promosyon ödemenizi alabilirsiniz.

author avatar
Merve Aydın

İlgili Haberler

Ekonomi
04 Temmuz 2024
SGK, Bağ-Kur 4A 4B 4C Zamlı Emekli Maaşı LİSTESİ! Maaş Hesaplama Sil Baştan Değişti

SGK, Bağ-Kur 4A 4B 4C zamlı emekli maaşı hesaplama değişti. İşte yeni oranlar ve yeni zamlı maaşlar… Temmuz ayı geldiğinde milyonlarca emekli ve memur, maaşlarına yapılacak zam oranını ve en düşük emekli maaşının ne kadar olacağını merak ediyor. TÜİK’in açıklayacağı Haziran ayı enflasyon rakamları, emekli maaş zamlarının netleşmesine yardımcı olacak. İşte emekli maaşı zam hesaplama […]

Ekonomi
04 Temmuz 2024
Kuruşu Kuruşuna ZAMLI Maaş Listesi! SSK, Bağ-Kur, 4C Emeklisi Hepsi Belli Oldu

SSK ve Bağkur‘lu emekliye %24.73 zam sonrası kuruşu kuruşuna zamlı maaş listesi ortaya çıktı. Türkiye istatistik kurumu tarafından açıklanan enflasyon rakamlarıyla birlikte milyonlarca emeklinin zam oranları değişti. Emekliler zamlı maaşlarını temmuz ayı itibari ile almaya başlıyor. Ancak bir çok emekli daha ne kadar maaş alacağını bilmiyor. İlave zam gelecek mi gelmeyecek mi tartışmaları da bir […]

Ekonomi
04 Temmuz 2024
Yeni 500 TL ve 1000 TL’lik Banknotlar Geliyor! Merkez’den Karar Çıktı Tarih Verildi

Yeni 500 TL ve 1000 TL’lik banknotlarla ilgili sıcak gelişme. Merkezden onay çıktı, tarih belli oldu. Türkiye’de 2009 yılında en büyük kağıt para olan 200 TL piyasaya sürülmüştü. Ancak enflasyon ve ekonomik kriz sürecinde ne yazık ki 200 TL’nin bir değeri kalmadı. O sebeple de vatandaşlar ceplerinde tomarla parayla gezmek zorunda kalıyor. Merkez Bankası’nın bir […]

Ekonomi
04 Temmuz 2024
TV’de Açıkladı! SSK ve BAĞ-KUR Emeklisine 2. ZAM Onaylandı

SSK ve BAĞ-KUR emeklisine 2. Zam sürprizi. Az önce milyonlarca emekliyi bayram ettirecek Haber TV’de açıklandı. Emekli maaşı alan milyonlarca kişi dün yeni zamlı maaşlarını öğrendi. Ancak emekliler yapılan zam oranlarını yetersiz buldu. Bu sebeple de tepkiler sosyal medya üzerinden Çığ gibi büyümeye devam ediyordu. Emekliler için son dakika sürprizi TV’de canlı yayında geldi. Gazeteci […]