SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kartal Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Ekonomi

Emekli Tahsis No’ya 24-25-26-27-28 Haziran’da Müthiş Ödeme Yatacak

Yayınlanma:
ABONE OL

Emekliye ödeme müjdesi geldi. TAHSİS NO’ya 24-25-26-27-28 Haziran’da ödeme geliyor. İşte detaylar…

Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) ve BAĞ-KUR emeklileri için süper ödeme müjdesi geldi. Bayram sonrası maaş bekleyen emekliler çifte ödeme ile sevinecek. Çünkü emekli maaşı alanlara hem maaş hem promosyon ödemesi bir arada geliyor. Kurban Bayramını getirdiğimiz Bugünlerde nakit sıkışıklığı yaşayan emeklilere devlet ve bankalar tarafından sağlanan bu ödemeler ilaç gibi gelecek. Emekli maaşı alanlar için yapılacak olan yeni ek ödemeler belli oldu. Haziran ayı maaş ödeme takvimi ve güncel emekli maaş promosyon ödemeleri haberimizde…

15.6 milyon emekli vatandaş için maaş ödeme takvimi başlatıldı. Haziran ayı ödemeleri için sosyal güvenlik kurumundan açıklama yapıldı. Milyonlarca emekliye, Haziran ayı maaş ödemeleri yatmaya başlıyor. Tahsis numaralarının son hanesine göre yapılacak ödemeler SGK tarafından açıklandı. Üstelik emeklilere bir sürpriz haber daha var. Bankalarda promosyon miktarlarını güncelledi bayram sonrası emekliye ödemelerini yapmaya başladı. Emekli maaşı alanlar için yeni ödeme listesi ve Haziran 2024 maaş ödeme takvimi haberimizde…

EMEKLİ MAAŞLARI 24-25-26-27-28 HAZİRAN’DA YATIYOR

Milyonlarca emekli maaş ödeme takvimini yakından takip ediyor. Memur emeklisi için Kurban Bayramının hemen öncesinde ödemeler yapılmıştı. SSK emeklisine de tahsis numarasına göre ödemeler başladı. SSK emeklileri emekli tahsis numarası son hanesine göre 17-25 Haziran arasında maaş oluyor. BAĞ-KUR emeklisine ise yine emekli tahsis numarası son hanesine göre 26 28 Haziran arasında maaş ödemeleri yapılıyor. Hafta sonuna denk gelen ödemeler Pazartesi gününden itibaren hesaplara geçecek. O sebeple hala ödeme bekleyen emekliler 24-25-26 27 28 Haziran’da ödemelerine kavuşacak.

SGK’DAN IBAN NUMARANIZA YATACAK

Emekli maaşı ödeme süreci SGK tarafından yürütülüyor. SSK ve BAĞ-KUR emeklilerinin bekleyen maaş ödemeleri doğrudan IBAN numarası üzerinden aktarılıyor. Emekli tahsis numarası sonuna göre maaş ödeme tarihlerini e-devlet aracılığı ile de kontrol edebilirsiniz T.C kimlik numarası ve şifre ile e-devlet giriş yaptıktan sonra hesabım bölümünde emeklilik sekmesi altında bilgileriniz bulunmaktadır.

BANKALARDAN DA EMEKLİYE ÖDEME VAR

Emekliye bir güzel haberde bankalardan var. Haziran ayı bitmeden Maaş promosyonu almak isteyen emekliler 30 Haziran tarihine kadar başvuru işlemlerini yapabilecek. Emekli promosyon ücretleri şu anda özel bankalarda 18 bin TL’ye kadar yükselmiş durumda. Kamu bankaları ise maaş aralığına göre 8000 TL ile 12.000 TL arası promosyon desteği sağlıyor.

Emekli maaş promosyonu için bankaların resmi internet sitelerini detaylı bir şekilde inceleyebilir ve en cazip en yüksek promosyon veren bankaları seçebilirsiniz. Başvuru işlemleri için de şubeye gitmenize hiç gerek yok. Mobil bankacılık ve internet bankacılığı aracılığıyla emekli promosyon başvurusunu yapmak çok kolay.

author avatar
Merve Aydın

İlgili Haberler