Kuşadası Yangın Son Durum! Kuşadası Yangını Söndürüldü Mü?

Yayın: 07:06 - 30.06.2024
Güncelleme: 07:06 - 30.06.2024

#image_title

Kuşadası yangını son durum ne? Kuşadası’ndaki yangın söndürüldü mü? Türkiye’nin kalbi Kuşadası’nda atıyor. Büyük yangında son durum merak ediliyor.

Türkiye yeni bir yangın felaketi ile mücadele ediyor. İzmir’in Selçuk ve Menderes ilçelerinde başlayan yangınlara Kuşadası yangını da eklendi. Selçuk-Kuşadası karayolunda başlayan yangın rüzgarın etkisiyle ilçe merkezine kadar ilerledi. Peki yangında son durum ne? Kuşadası yangını söndürüldü mü?

KUŞADASI YANGINI SON DURUM

Kuşadası’nda gece saatlerinde çıkan yangın hızla büyüdü. Rüzgarın fırtına şeklinde estiği bölgede havanın kararması müdahaleyi zorlaştırdı. Sosyal medyada yayınlanan görüntüler ise herkesi korkuttu. Gece boyunca karadan müdahale edilen yangına sabah saatlerinde günün aydınlanması ile havadan da müdahale devam etti.

BAKAN YUMAKLI’DAN AÇIKLAMA

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı Türkiye’de aynı anda 44 yangının başladığını duyurdu. Bu yangınların büyük çoğunluğunun insan kaynaklı olduğunu belirten Yumaklı, ilgili kişilerin gözaltına alındığını bildirdi. Şu anda yangın nedeniyle etkilenen bir yaşam alanı olmadığını da belirten Yumaklı, yaralanan Kimsenin de olmadığını açıkladı. Dumandan etkilenen birkaç vatandaş olduğunu ve müdahalenin hemen yapıldığını belirten bakan Yumaklı, sağlık durumlarının iyi olduğunu ve tedavilerinin tamamlandığını söyledi.

kader gun
Exit mobile version