SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel

Sırrı Çözüldü! A101, BİM ve ŞOK Markete Girerken Neden 2 Kapıdan Geçiyoruz! İşte Cevabı

Yayınlanma:
ABONE OL

A101 BİM ve Şok markete girerken 2 kapıdan geçilmesi herkesin dikkatini çekmiştir. Peki neden 2 kapıdan geçiyoruz? Zincir marketlerde 2 tane kapı olmasının Sırrı çözüldü.

Türkiye’de binlerce şubesi bulunan zincir marketlerde 2 giriş kapısı bulunması herkesin dikkatini çekiyor. Kim olursa olsun mutlaka Aklından bir kere neden iki kapı olduğunu geçirmiştir. Peki zincir marketlerde neden iki kapı var? A101 şok ve BİM Markete girerken neden iki kapıdan geçiyoruz?

A101 ŞOK ve BİM Markete girerken neden iki kapı var sorusunun yanıtı herkes tarafından merak ediliyor. Zincir marketlerden alışveriş yapanlar genellikle İki kapının olmasını gereksiz buluyor. Ancak konu ile ilgili önemli açıklamalar var. Peki zincir marketlere girerken neden iki kapıdan geçiyoruz? A101 ŞOK ve BİM markette 2 kapı olmasının Sırrı çözüldü.

MARKETLERDE NEDEN İKİ KAPI VAR

Marketlerde iki kapı olmasının Sırrı ile ilgili birçok İddaa sosyal medyada gündeme geliyor.

Bu iddialardan ilki, ürün getiren tedarikçilerde dış kapının anahtarının olması ve marketin kapalı olduğu saatlerde gelen ürünlerin bu iki kapı arasına bırakılması.

Başka bir iddiaya göre ise zincir marketlerde bulunan 2 kapının nedeni market içindeki ısının sabit tutulması. Yani sıcak veya soğuk havanın içerideki hava ortalamasını değiştirmesi bu sayede engelleniyor.

Yine sosyal medyada yer alan iddialara göre 2 kapının amacı hırsızların önlenmesi. Bu sayede hırsızlık için zincir marketlere girmek isteyenler girdiği kapıdan çıkamıyor.

Üçüncü iddia: Hırsızlığın önüne geçmek. İki kapının varlığı hırsızın girdiği kapıdan çıkmasını engelliyor.

Zincir marketlerde 2 kapı olmasına ilişkin başka bir iddia ise izdihamı engellemek. Markette yaşanacak olası bir telaş anında kargaşanın önüne geçilmesi için 2 kapı yapıldığı da konuşuluyor.

author avatar
kader gun

İlgili Haberler

Genel
04 Temmuz 2024
Yarım Litrelik Pet Şişe Suya Büyük Zam: İşte Yeni Fiyatı

Yaz aylarının başlamasıyla birlikte su tüketimi arttı ancak İstanbul’da yarım litrelik pet şişe suyun fiyatı da ciddi bir artış yaşadı. Son iki ayda %100 artışla 10 TL’ye ulaşan yarım litrelik pet şişe su, vatandaşlar arasında tepkilere neden oldu. İstanbul’da birçok zincir markette farklı markalara ait yarım litrelik pet şişe sular 10 TL’den satılmaya başlandı. Bazı […]

Genel
04 Temmuz 2024
35’lik 50’lik 70’lik Rakı Fiyatları! Son Zamla 2024 Rakı Fiyatları Değişti

Temmuzda Alkol Fiyatlarına Zam Geldi: 70’lik Rakıya 78 Lira Zam. Temmuz ayında birçok üründe olduğu gibi alkollü içeceklerde de zam fırtınası yaşandı. Vergi uzmanı Dr. Ozan Bingöl, açıklanan 6 aylık enflasyon farkı sonrasında ÖTV artışı kapsamında rakıya gelen zamları hesapladı ve yeni fiyatları açıkladı. VERGİ UZMANI DR. OZAN BİNGÖL’ÜN HESAPLAMALARI Dr. Ozan Bingöl, 70 cl […]

Genel
04 Temmuz 2024
Saat 18.00’den Sonraya DİKKAT! İstanbullular Hazırlıklı Olsun: Adeta Gök Yarılacak

AKOM’dan İstanbul için son dakika uyarısı. Saat 18’den sonraya dikkat. İstanbul Anadolu Yakası’nda adeta Gök yarılmış gibi yağmur geliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi AKOM son dakika uyarısı yayınladı. Özellikle İstanbul’da akşam saatleri için uyarı yapan AKOM, Anadolu Yakası’nda adeta Gök yarılmış gibi yağmur yağacağını bildirdi. İstanbul’da yaşayan vatandaşların özellikle saat 18’den sonra tedbirli […]

Genel
04 Temmuz 2024
Kademeli Emeklilik ve 2. EYT Paketi Piyangosu Çıktı! 1999 2000 2008 Öncesi Sonrası SGK’lılara ERKEN EMEKLİLİK Geldi

EYT’yi kaçıranlara kademeli emeklilik ve 2. EYT paketi ile Erken emeklilik geliyor. SGK girişi 1999-2008 öncesi sonrası olanlara TBMM’den onay çıktı. EYT’de kapsam dışı kalan milyonlarca vatandaşın yeni erken emeklilik düzenlemesi beklentileri devam ediyor. Özellikle TBMM’ye sunulan torba yasa maddeleri içinde erken emeklilik var mı yok mu sorusuna yanıt aranıyor. Güzel haber geldi, SGK girişi […]