Alperen Duymaz O Dizi İle Ekrana Geri Dönüyor

Yayın: 08:17 - 02.07.2024
Güncelleme: 08:17 - 02.07.2024

#image_title

Son Yaz dizisindeki başarılı performansıyla hafızalara kazınan oyuncu Alperen Duymaz’dan hayranlarına Müjde geldi. Başarılı oyuncu o dizi ile ekrana geri dönüyor.

Alperen Duymaz hayranlarına sevindirici haber geldi. Son Yaz dizisinde muhteşem bir performans sergileyen ve geniş bir hayran kitlesine ulaşan yakışıklı oyuncu ekranlara geri dönüyor. Alperen Duymaz’ın yeni dizisi belli oldu.

HAYAT HIRSIZI DİZİSİNİN KADROSUNDA

Yeni sezonda ekrana gelecek olan ve başrolünde Cemre Baysel’in yer aldığı Hayat Hırsızı dizisinin kadrosuna Alperen Duymaz da dahil oldu. Dizinin çekimlerinin Temmuz ayında başlayacağı öğrenildi. Geniş ve güçlü oyuncu kadrosuna sahip Dizi yeni sezonda en çok merak edilen yapımlar arasında yer alıyor.

HAYAT HIRSIZI DİZİSİ KONUSU

“Avenida Brasil”dizisinden uyarlama olarak NOW ekranlarında yayınlanacak olan Hayat Hırsızı dizisi, Leyla karakterinin intikam almak amacıyla yıllar sonra üvey annesinin evine çalışmak için girmesini konu alıyor.

Hayat Hırsızı dizisinde kadın başrol Cemre Baysel olurken gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre erkek başrol karakteri olan Civan’ı Alperen Duymaz canlandıracak.

HAYAT HIRSIZI OYUNCU KADROSU

Oldukça geniş ve güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olan Hayat Hırsızı dizisinde Leyla’nın üvey annesi Nur karakterini etkili oyuncu Gonca Vuslateri canlandırıyor. Dizide Tufan karakterine babası Selman’a Cengiz Bozkurt Hayat verirken Tufan karakteri için ise Halil İbrahim Ceylan ile görüşülüyor. Dizide üvey anne Nur’un yasak aşkı Mali karakterini canlandıracak oyuncu için Yiğit kirazcı’ya teklif gittiği öğrenildi.

Ay yapım imzalı diziyi ünlü yönetmen Hilal Saral yönetecek. Temmuz ayında sete çıkacak olan dizi heyecanla bekleniyor.

kader gun
Exit mobile version