SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Mutlu Erkaya’nın mutlu günü

Yayınlanma:
ABONE OL

Av. Mutlu Erkaya’nın oğlu Sencer düzenlenen nikah ve düğün töreniyle dünya evine girdi.

Kartal siyasi hayatında önemli bir kilometre taşı olarak adını gönüllere yazdıran Av. Mutlu Erkaya oğlu Sencer Erkaya’nın dünya evine girmesi için düzenlenen nikah törenine Erkaya ailesinin dostları ve sevenleri oldukça ilgi gösterdi.

Önemli isimler davetliydi

Süleyman Soylu ve İlhan Kesici nikah şahidi oldular.

Türk siyasi hayatının önemli isimlerinden Süleyman Soylu ve İlhan Kesici nikah şahidi olarak hazır bulundukları Sencer ve Sevgi çiftinin nikahlarını Kartal Belediye Başkanı Opr. Dr. Altınok Öz nikahı kıydı.

Başkan Öz, “ Sayın Mutlu Erkaya Kartal’ı çok sevdiğini biliyorum, kendisine saygılar sunuyorum ve evlenen çifte de önemli bir kitap hediye ediyorum” dedi.

İlhan Kesici evin gerçek reisi evin hanımıdır

İlhan Kesici yaptığı kısa konuşmada, “Yeni evlenen çiftlere mutluluklar dilerim, bizim aile yapımızda ev hanımına saygı vardır. Bu yüzden benim çocukluğumda bizim evin reisi anamdı, şimdide hanım reis. Dolayısıyla evlilik cüzdanını yeni evlenen Erkaya çiftinde hanımefendiye vermek istiyorum” dedi.

Soylu, birbirlerine çok yakışmışlar, Allah mesud etsin

Demokrat Parti eski Genel Başkanı Süleyman Soylu, “ Yeni evlenen Erkaya çifti birbirlerine çok yakışmış, Allah bir ömür boyu mutluluk versin. Evlilik çok sabır ve özveri isteyen bir kurumdur. Gençler sizlere tavsiyemiz şu olsun yeni kurmuş olduğunuz bu yuvayı her türlü zorluklara karşı korumaya çalışın, sakın bozmaya çalışmayın” dedi.

Ayrıca törene katılan Mutlu Erkaya ve ailesinin yakın dostları arasında DP eski İlçe Başkanı Mali Müşavir Mehmet Dinç, Ankara Sigorta Acente sahibi Çiğdem Türkmen, Kartal MHP eski İlçe Başkanı Şenol Yondemir, Milli sporcu Selim Akbeniz, DP’li teşkilatta görevalmış bir çok isim katıldı.

İlgili Haberler

Basında Kartal
08 Mayıs 2024
Kartal Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası yapıldı

Bu yıl Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 6. Kez düzenlenen “Kartal Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası”, İSTMARİNA AVM’de 6-7 Mayıs tarihlerinde gerçekleşti. İlçemiz okullarından seçilen öğrenciler, okul içi turnuvalarda gösterdikleri performanslarıyla yarışmaya katılma hakkı kazandılar. İlkokul kategorisinde Hedef 5, Zıp Zıp, Barikat ve Mangala; Ortaokul kategorisinde Pentago, Mangala, Abalone, 9 Taş; Lise kategorisinde ise […]

Basında Kartal
08 Mayıs 2024
Dragos Su Sporları Merkezi’nde Her Ay 164 Vatandaş Ücretsiz Eğitim Alıyor

Kartal Belediyesi tarafından hizmete açılan Kartal Belediyesi Dragos Su Sporları Merkezi’nde kano ve kürek sporları alanlarında her ay toplam 164 kursiyer ücretsiz bir şekilde teorik ve pratik eğitim almaya başladı. Kürek sporu için 12, kano sporu için ise 16 yaş üstü bireylerin başvurabildiği eğitimler, haftanın 6 günü denizde devam edecek. Her kursiyerin haftanın 2 günü […]

Basında Kartal
08 Mayıs 2024
BURAK BORA’YA GEL; KAN VER, CAN VER!

BAŞKALARININ HAYATI SİZİN DAMARLARINIZDA AKIYOR!     İLGİLİ HABER Kartal’ın cadde ve sokakları asfaltlanırken, kaldırımlar da yenileniyor Kartal Burak Bora Anadolu Lisesi öğrencileri 2013 yılından beri her sene kan ve kök hücre bağış kampanyası düzenliyor. Bu sene 10.sunu düzenledikleri kan ve kök hücre bağışı kampanyası, bağışçıların katkılarıyla varlığını sürdürüyor. Burak Bora Anadolu Lisesi öğrencileri çeşitli […]

Adalar
08 Mayıs 2024
Adalar Belediyesi Meclis Toplantısı Adalılarla Beraber Yapıldı

Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat, seçim vaadini yerine getirerek meclis toplantısını açık havada Ada sakinleriyle birlikte yaptı. Adalar Belediye Meclisi, meclis toplantıları Belediye Hizmet Binasında değil,  beş adada halka açık şekilde yapılıyor. Mayıs ayının ilk toplantısı 6 Mayıs’ta Kınalıada’da ada sakinlerinin katılımıyla gerçekleşti. Adalıların büyük ilgi gösterdiği toplantıda Başkan Ali Ercan Akpolat,  halka açık […]