Kartalspor’u KALECİSİ Kaya KURTARDI!

Yayın: 20:54 - 31.10.2010
Güncelleme: 20:54 - 31.10.2010

          Bank Asya 1.Ligin İstanbul Derbisi’nde karşı karşıya gelen Kartalspor, renktaşı Güngören Belediye spor ile 0-0 beraberlikle kapattı ve taraftarına kendi sahasında yine GALİBİYET sevinci yaşatamadı.

İLK YARI 0-0 BERABERE SONUÇLANDI.

      Karşılaşmaya çok süratli başlayan Kartalspor, özellikle kanatlardan gol yolları aramaya başladı. Kartal spor’un GENÇ yıldızı Oktay Demircan, rakip defans oyuncularına zor arlar yaşattı. Kanatlardan rakip kaleye akın üstüne akın gerçekleştiren Oktay Demircan enfes çalımlar atarak konuk takım kalesi önünde zorluklan önlenebildi. Karşılaşmanın 11.dakikasında konuk takım önünde oluşan karambolde Kartalspor’un siyahi futbolcusu Debola meşin yuvarlağı rakip filelerle buluşturdu. Karşılaşmanın Orta Hakemi Mustafa İlker Coşkun, Debola’nın atmış olduğu golü Ofsayt gerekçesi ile iptal etti. İlerleyen dakikalarda her iki takım da gol atmaya Muvaffak olamayınca karşılaşmanın ilk devresi 0-0 sona erdi.

KAYA KALESİNDE DEVLEŞTİ!

İkinciyi yarıya konuk ekip İstanbul Güngören Belediye spor süratli başladı ve Kartalspor ceza sahası içinde tehlikeli olmaya başladı. Güngören Belediyespor’un golcü futbolcusu Semih Türe’nin gol kokan sert şutlarını günün ve sahanın yıldızı olan Kartalspor, kalecisi Kaya Tarakçı, enfes kurtarışlar yaparak takımını bir yerde yenik duruma düşmesini önlemiş oldu.

Net gol pozisyonları üreten taraf Güngören Belediye spor oldu.Ne var ki formda ve gününde olan Kartalspor’un file bekçisi Kaya Tarakçı yüz de yüzlük golleri önleyen isim oldu. Bu arada Kartalspor, rakip kale önünde yakalamış olduğu fırsatları cömertçe harcayınca karşılaşma başladığı gibi 0-0 berabere sonuçlandı.

Güneşli ve açık bir havada oynanan karşılaşmayı Kartal Belediye Başkanı ve Kartalspor Onursal Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, eşi Feray Öz Hanımefendi, Kartalspor Yönetim Kurulu Başkanı Binali Aydın, Başkan Aydın’ın babası Hıdır Aydın, Kartalspor 1949 Genç Kartallar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Çelik, birlikte izlediler. Konuk takımın yaklaşık yüz kişilik bir taraftar Grubu takımlarını centilmenlik ölçülerinde izlediler. Karşılaşma öncesinde her iki takım Tribün Liderleri bir birlerine çiçek takdim ettiler ve başarı dileğinde bulundular.

Fethi Satıcı

Exit mobile version