SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartalspor’da neler oluyor, bilen var mı?..

Yayınlanma:
ABONE OL

Yazıma öncelikle Kartalspor Kulübü Başkanı Sayın Binali Aydın’a ve kulüp yöneticilerine yapılan çirkin saldırıyı kınayarak başlamak istiyorum.

Yapılan davranışın savunulacak hiçbir yanı yok, lakin bu genç kardeşlerimizi bu fiili işlemeye iten sebeplere de farklı açılardan bakmakta fayda var sanırım.

Üzücü ama gerçek şu ki spor camiasında görmek istemediğimiz her ne varsa, Kartalspor’un bu son yönetimi ile tamamını yaşadık. Yönetim Kurulu’nun ve bu yönetime destek veren Sayın Belediye Başkanı Altınok Öz’ün durumu sağlıklı olarak gözden geçirmeleri gerektiği artık gün gibi ortada…

Kafama takılanları bir bir yazacağım ve cevaplarını da bekleyeceğim.

Sayın Binali Aydın,

Siz Kartalspor’un başına geldiğinizde, sizden önceki yönetimin zaten açtığı yolda daha rahat bir ortamda değil miydiniz? Belediye Başkanımızın da telkini ile Ergün Penbe ve ekibini takımın başına getirirken verdiğiniz kare kare pozlarda mutluluğunuz yüzünüze yansıyordu.

Ama başarısızlığın ardından takımı tekrar hak eden insana yani Kadir Özcan’a teslim ettiğiniz haberini sadece kısa açıklamalarla aldık. Üstelik Kadir Hoca ile yan yana tek kare resim çektirmediniz ya da bize yollanmadı.

Buradan ortaya çıkan şu.

Siz Kadir Özcan transferini istemiyordunuz da konu size dayatıldı mı? Kamuoyu baskısı sebebi ile ve yine Sayın belediye Başkanının telkini ile mi bu kararı aldınız?

İnanın hiç samimi bir tablo çizmiyorsunuz? Sahaya yeni hoca lisansı yetişmemiş gibi sudan bir bahane ile takımın başında çıkamıyor. Buna kargalar bile güler. Kusura bakmayın ama kamuoyuna hiç inandırıcı gelmedi. Açıkça ifade ediyorum. Kartalspor olarak özü sözü doğru bilinen, verdiği her kararın arkasında duran Altınok Öz’e son dönemde en fazla zararı bizzat siz ve yönetiminiz verdi.

Kadir hocaya bu ayıp yapılır mı?

Kadir Özcan ile çalışmayacaktınız da neden adamı getirdiniz, açıklama yaptınız, bir hafta sonra da gerekçe dahi göstermeden “ -hocam seninle çalışmayacağız” diyorsunuz. Çocuk oyuncağı mı sandınız bu işleri? Lütfen Kartalspor kulübünde yaşananlar karşısında herkes şapkasını önüne koysun iyi düşünsün. Profesyonellik gerektiren bir kurumu idare etmeye çalışan yöneticilersiniz. 

Profesyonel düşünemiyor iseniz, o makamların hakkını verebilecek profesyonelce verebilecek insanlara bırakmanız gerekir.

Bu zamana kadar basın olarak  kulüp için katkılarınızı gayretlerinizi yakından takip ediyoruz ve farkındaysanız çalışmalarınızı hep destekleyici haberler yaptık.

Para ise para, destekse destek…

Bir kulübün elinde olması gereken her ne varsa elinizde var ama ne yazık ki bu işi (Sayın Öz’ün deyişi ile) kıvıramadınız.

Tek hakim olma iddianız, egonuzla birleşti ve artık kimseye aldırış etmiyorsunuz.

Açıkça kamuoyunu aldatıyorsunuz, üzüldüğüm şu Sayın Başkanı da aldatıyorsunuz. Madem Kadir Hoca’ya inanmıyorsunuz. Bunu açıkça, yiğitçe çıkıp söyleseydiniz. Bu gibi lisansı çıkmadı oyunları ile bizleri oyalamaya, başkanın itibarını Kartallılar nezdinde sarsmaya hakkınız var mı?

Uğradığınız saldırıda bile ağır ihmaliniz var. O taraftar grubunun kulüp binasına elini kolunu sallayarak girmesi, size sizin mekanınızda saldırması bile organizasyon ve yönetim yetkisi kullanımı becerisi açısından tüm gerçekleri ortaya koyuyor. Kusura bakmayın başkan ama Kartalspor sahipsiz ise sebebi sizsiniz. Yetkiniz var ve kullanmıyorsunuz.

Şimdi son mağlubiyete kılıf arayacak ve belki de Başkan Öz’ü Kadir Hoca’yı uzaklaştırmak için ikna etmeye çalışacaksınız. Bunda da muvaffak olacağınıza şüphem yok. Çünkü siz siyasetten geldiniz ve ayak oyunlarını iyi biliyorsunuz. Neticede futbol da bir ayak oyunu.

Belki üzüntü ile bu kadar ağır eleştirdiğimi düşünebilirsiniz Sayın Aydın ama inanın öyle değil. Gerçek şu o camia benim gazetemin de adını taşıyor. Kartal adını taşıyan bu kuruma bu kadar zarar verilmesine artık içim elvermiyor.

 

Sayın Başkan Altınok Öz,

Sizin iyi niyetinizden asla şüphemiz yok. İnanın şu sürece en fazla sizin üzüldüğünüzün farkındayım. Ama başkanım, kulüp yöneticileri işi başaramazken, takım ligin dibine demir atarken yine de bu yönetimin görevinde kalmasına seyirci kalırsanız zarar görmeye devam edeceksiniz.

Sokaktaki insan belediyeden çok kulübü konuşur oldu. Sizin yönetime verdiğiniz desteği anlamsız buluyorlar ve açıkça onları değil sizi eleştiriyorlar. Bunca eleştiriye neden göğüs geriyorsunuz. Bunu anlamamız mümkün değil. Aynı sıkıntıyı size başka bir birim yaşatsa onları çoktan göndermezmiydiniz?

Kulüp idaresine tüm kaynakları bizzat sağlıyor ve bu işten galibiyete mutlu olmak dışında bir çıkar elde etmiyorken, kendinizi bu kadar hırpalatmanız niye?

Sokakta ağzı olanın sizin hakkınızda Kartalspor üzerinden gizli ilişkiler ortaya koyma çabalarına seyirci kalmanız niye?

Son iki yıldır İstanbul’da hakkında şaibe iddiası olmayan 3-4 başkandan biri olarak Altınok Öz adı kalmışken, bu adı lekelemeye çalışanlara prim vermek niye?

Sayın başkan, Kadir Hoca’nın geri gelmesine bizzat onay verdiğinizi düşünüyoruz. Bu konuda da sizi tebrik ediyoruz. Öncelikle Kartal’ı tanıyan bir hocaya ahde vefa göstermiş olmanız sebebi ile, sonrasında da yönetimin görmek istemediği gerçekleri gördüğünüz için teşekkür ediyoruz.

Ama o hocanın takımın başında sahaya çıkarılmayışındaki sebebi sizin de sormanızı bekliyoruz.

Açıklarsanız aynen de yayınlayacağız.

Son olarak şunu söyleyeyim. Kartalspor’un bulunduğu durumdan çıkabilmesi ve yoluna güvenle devam edebilmesi için alınan Kadir Hoca kararı bu yönetimin verdiği en doğru karardır. Umarız şimdi de kendileri adına en doğru kararı verirler ve Kartalspor’un hak ettiği yerlere ulaşması için ön açarlar.

Tenkitler iyilik içindir. Bu sebeple kesintisiz devam edecek.

Bu konularda açıklama gelirse de yayınlayacağım.

Kenan Gülerci

author avatar
Kenan GÜLERCİ

İlgili Haberler

Spor
18 Nisan 2024
UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Heyecan Dorukta: Yarı Finalistler Yarın Belli Oluyor!

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçları yarın oynanacak. Fenerbahçe, ilk maçta 3-2 mağlup olduğu Olympiakos’u Ülker Stadı’nda ağırlayacak. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında, deplasmanda 3-2 yenildiği Olympiakos ile Ülker Stadı’nda karşılaşacak. Maç, 22.00’de başlayacak ve TV8’den canlı olarak yayınlanacak. Sarı-lacivertliler, evinde avantajı lehine çevirip yarı finale yükselmeyi hedefliyor. DİĞER ÇEYREK […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Spor
14 Nisan 2024
Galatasaray’ın yıldızı Davinson Sanchez için transfer görüşmeleri başladı

Galatasaray’ın defans oyuncusu Davinson Sanchez’in takımdaki geleceği ile ilgili karar verildi. Galatasaray’ın defans oyuncusu Davinson Sanchez için transfer piyasası hareketlendi. Kolombiyalı oyuncunun menajeri Fernando Villarreal, transfer görüşmeleri yapmak üzere İtalya’ya uçtu. MENAJER İTALYA’DA: TRANSFER KAPIDA MI? Sanchez’in geleceği büyük merak konusu olurken, oyuncunun temsilcisi Villarreal’in İtalya ziyareti transfer dedikodularını alevlendirdi. Sanchez daha önce Napoli ile […]

Spor
13 Nisan 2024
Süper Lig’de İlk Yabancı VAR Hakemi Atandı

Süper Lig tarihinde ilk kez bir yabancı hakem VAR hakemi olarak görev yapacak. Süper Lig’in 32. haftasında Ankaragücü ile Gaziantep FK arasında oynanacak maç, İspanyol hakem Mario Melero Lopez VAR olarak görev yapacak. Bu atama, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) yabancı MAÇ DETAYLARI VE HAKEM BİLGİLERİ Maç : Ankaragücü-Gaziantep FK Stadyum : Eryaman Stadı İLGİLİ HABER […]