SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Kanadı Kırık Kartal Uçmaya Devam Ediyor!

Yayınlanma:
ABONE OL
Kanadı Kırık Kartal Uçmaya Devam Ediyor!


Sıkıntılı bir sürecin ardından yeni transferlerle defterinde temiz bir sayfa açmak isteyen Kartal’a bir darbe de federasyondan geldi; transfer edilen oyunculara lisans çıkartılamıyordu.

Hâlbuki federasyon, geçmiş yönetimin borcunu taksite bağlasa ya da Kartalspor’a gelecek olan gelirleri dikkate alsa bu problem çoktan halledilir, hiç günahı olmayan kimseler de önceden yapılmış hatalardan muzdarip olmazlardı.

Gelelim maçımıza… Kartalspor, yarısı altyapıdan gelen gençlerle Gaziantep B.Ş.B. karşısında ilk yarım saat boyunca fazla pozisyon olmadan takımların birbirini tartarak orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Maçın temposu bir gün önce oynanan Kartal Belediye maçında olduğu gibi sanki gol atanın galip geleceği bir karşılaşma formundaydı. Fazla pozisyon zenginliği üretemeyen Kartal’da sağ taraf fazla çalışmayınca Kadir Hoca Uğur’u oyundan alıp yerine Yağız’ı sokarak oyuna biraz hareket getirmek istedi; ancak fark eden bir şey olmayınca uyutan futbolla ilk yarı berabere tamamlandı.

İlk yarının adeta fotokopisi gibi başlayan ikinci yarının 8.dk.sında Gaziantep’li Uğur Tülümen, sağ taraftan kullandığı korner atışını gole çeviremeyerek takımı adına öne geçme fırsatını kaçırdı. İlerleyen dakikalarda Kartalsporlu Mesut’un kullandığı frikik Gaziantep adına tehlike yarattı. Kartalspor’un 78.dk.da Fatih Kolsuz’un mükemmel vuruşuyla 1-0 öne geçmesiyle Kartal seyircisi uykudan uyandı. Bu maç için fazla yorum yapmak istemiyorum, çünkü Kartal as kadrosundan yoksun gençlerle bu işi götürmeye çalışıyor.

Şuna inanıyorum ki, taraftarımız iyi ve kötü günde sabırla ve koşulsuz bir şekilde takımına destek olmaya devam ederse, Kartalspor da bu haklı desteği boş çıkarmayacaktır.

Tüm sevgi ve alkışlarımız Kartalspor’a giderken,

‘UÇMAYA DEVAM YAVRU KARTAL’ diyoruz.

KARTAL BELEDİYE DAHA TAKIM OLAMAMIŞ!

Sayın Öz tarafından Kartal halkına armağan edilen Kartal Belediyespor ilk maçında kendi sahasında Orhangazi ile karşılaştı.

İlk yarım saat orta saha mücadelesi şeklinde geçerken pozisyon zenginliği açısından da çok kısır bir periottu. Bu dakikalarda Orhangazi daha organize şekilde hücuma çıkarken Kartal

Belediyespor belki de ilk kurulmanın ve bir araya gelmenin heyecanı ile daha tutuk ve panik bir oyun sergiledi.

Birinci devrenin bitmesine saniyeler kala Orhangazili Yusuf’un direkte patlayan şutu Kartal’a gol sinyalleri veriyordu.

İkinci yarıda vasatı aşamayan bir futbolla oyuna başlandı. Orhangazi Kartal’a oranla biraz daha üstündü. Sanki gol atan tarafın galip ilan edileceği bir maç oynanıyordu. Nitekim ataklarını sıklaştıran Orhangazi Ebubekir’le 1-0 öne geçti. Son dakikalarda bastıran Kartal golü bulamayınca ilk maçını kaybederek lige moralsiz başlamış oldu.

Kartal Belediye’nin sağ kanadını iyileştirmesi, bal yapmayan arısı santrafor Ahmet İnal’ı geliştirmesi ve her şeyden önce oyuncularına bir takım olma ruhunu aşılaması gerekmektedir.

Bunun yanında Kartal Belediye’nin Uğurcan, Oğuzhan ve özellikle Serkan Tuna gibi üstün performans gösteren oyuncuları var. Kartal Belediye’nin bu futbolcularla birlikte zayıf olan yönlerini güçlendirmeleri, ayağa tek top oynayarak hızlı bir oyun sergilemeleri ve en önemlisi bir an önce bir TAKIM zihniyetini kavramaları ile ileride başarı grafiğini en üst seviyelere çıkaracağından hiç kuşkum yok.

author avatar
Erdoğan Özyuva

İlgili Haberler

Dünyadan
09 Nisan 2024
Irak’ın Sahipsiz (Üçüncü) Unsuru; Türkmenler

Irak, farklı etnik ve mezhep gruplarından oluşan değişik oluşumların bir arada yaşadığı bir ülkedir. Tipik Ortadoğu ülkesi olan Irak’ta yaşayan farklı etnik-mezheplere mensup olan her bir toplumun kaderi, arkasında olan farklı ülkelerin desteğine bağlıdır. Tipik Ortadoğu ülkesi demenin de anlamı budur. Örneğin, Iraklı Kürtlerin arkasında ABD ve bazı batılı ülkelerin desteği var, Iraklı  Şiilerin arkasında […]

Dünyadan
30 Mart 2024
Zararın Neresinden Dönersen Kârdır

2017 yılında Türkmen “stratejisinde” köklü bir değişim yapıldı. Yani, 1995 yılından 2017 yılına kadar olan süre içerisinde yapılanların tümü bir tarafa bırakılarak yeni bir döneme geçildi. Başka bir değişle, sil baştan başlamak oyunu misali Türkmen siyasi harekatındaki ortak akıl ve istişarenin egemen olduğu dönemin kapatıldığı bir dönem olarak Türkmen siyasi tarihine geçti. Değişen bu “strateji” […]

Nerden Tutarsan Elinde Kalır
Dünyadan
22 Mart 2024
Nerden Tutarsan Elinde Kalır

Ferhat Sengaw, beynini, kalemini, iradesini dış mihraklara kiralayan, onların maşası olup talimatları doğrultusunda Iraklı Türkmenlerin tarihine, varlığına ve geleceğine düşünür kisvesi altında medya aracılığıyla hakaret eden sünepe ve pespaye bir Iraklı Kürt yazarıdır. Yukarıda bahsi geçen sünepeye, Hasan Turan başkanlığındaki ITC imzalı verilen cevap “Iraklı oluşumların arasındaki kardeşliği bozmaya yönelik yalan içerikli açıklamaları kınıyor, mahkemeye […]

Genel
14 Mart 2024
Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler

TEHLİKENİN EŞİĞİNDE BİR FOTOĞRAF Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler Günümüzde sosyal medyanın ve çevrimiçi platformların popülaritesiyle birlikte selfie çekmek, sadece bir eğlence aracı olmaktan çıkıp adeta bir yaşam tarzı haline geldi. Ancak, bu popüler eğilim sadece güzellik ve özgüvenle dolu pozlarla sınırlı değil; aynı zamanda fiziki ve sanal olarak bir dizi tehlike […]