SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kartal Belediyesi Huzurevi konaklamasını fırsata çeviremedi!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediyesi Huzurevi konaklamasını fırsata çeviremedi!

Aydos’ta bulunan Kartal Belediyesine ait huzurevinin depremzedelere tahsis edilmesi esnasında yaşanan gelişmeler belediye açısından büyük bir basiretsizlik örneğine sahne oldu.

Van’a yardım organizasyonu başarılı idi ama…

Van’a gönderilen “ Kartal elini Van’a uzatıyor” isimli yardım organizasyonu çok organize bir şekilde yapıldığını dile getirmemekte ayıp olur.  O güzel çalışmayı taçlandıracak olan, huzurevini de depremzedelere Kartal Belediyesi tahsis etseydi keşke.

Huzurevi binasını keşke Kartal Belediyesi tahsis etseydi!

Geçtiğimiz günlerde Kartal Belediyesi tarafından hazırlanarak yayınladığımız haberde Kartal Belediyesi depremzedelere huzurevini tahsis etmiş gibi lanse edildi. Yani Kartal Belediyesi Yaşlı Bakım ve Huzurevi ibaresi vurgulandı. “Depremzedelerden ilk kafile Kartal Belediyesi Yaşlı Bakım ve Huzurevi’ne yerleştirildi”.

Oysa durum hiçte böyle gelişmemeliydi, İstanbul valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun talimatıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesinin de katkısıyla huzurevi depremzedelere tahsis edilmiş. Hatta tefrişatını ve tüm tesisat işlerini iki – üç gün içinde jet hızıyla yaptırmış.

Kartal’da bin kişi beş yıldızlı tesiste barındırılıyor, ama valilik eliyle!

Kartal ilçesinde yaklaşık (1.000)bin depremzedenin barındırıldığı bir girişimde Kartal Belediyesinden hiç bahsedilmedi, basında hiç yer almadı!.

Oysa bu hamleyi valilikten önce Kartal Belediyesi yapsaydı, ulusal basında ülkenin gündeminde nasıl yer alırdı. Öyle belediyeler varki, 9 kişiye ev imkanı sağlayan Maltepe Belediye Başkanı Show TV’de Ali Kırca’nın sunduğu ana haber bülteninde yer aldı. Kartal’da yaklaşık 1000 ( Bin ) kişiye beş yıldızlı bir tesiste barınma imkanı sağlanıyor. Kartal Belediyesi bu hamlede geri planda kalmıştır, vali Mutlu’nun hamlesinin ardından durumdan vazife çıkarma yöntemine gidilmiştir.

CHP’de, başkan değişikliği devam ediyor!

Yeni CHP, yeni başkan anlayışıyla değişikliktir yapıyor. Hoş yapılan değişiklikten giden de göreve gelende memnun durumda. Görevden alınan Haydar Oğuz’u aslında bu işten kurtardılar. Çünkü siyasi parti ilçe başkanı sadece koltukta oturmak anlamına gelmiyor. Vitrine oynamayı da gerektiriyor.

Selametlik Haydar bey biz medyatik değiliz diyerek medyadan uzak durmaya gayret etti. İl başkanlığından gelen bir yazı olursa onu basın huzurunda gözlerini yazıdan ayırmadan okudu. İlçede durumu idare etti. Daha ısınamadan görev süresi doldu dediler. Ne diyelim hayırlı olsun.

Yeni Başkan Av. Kamer Gök beye de yeni görevinde başarılar dileriz.

 

 

author avatar
Kenan GÜLERCİ

İlgili Haberler

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de!

 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi öğrencilerinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yıl Sonu Resim Sergisi bu yıl üçüncü kez 23 Nisan – 14 Mayıs tarihlerinde Müze Gazhane’de yapılacak. Sergideki çalışmaların bir kısmı ‘’ileri dönüşüm’’ temasına odaklanıyor. Öğrencilerin yaratıcı güçlerini dünyanın geleceği için ortaya koydukları sergi izleyicileri düşündürürken, yaşam ve tüketim alışkanlıklarını sorgulamaları için de ilham verecek. Dünya Bankası’nın […]

Basında Kartal
19 Nisan 2024
Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

Kartal Belediyesi’ne bağlı 14 kreşte eğitim gören çocuklar hazırladıkları gösterilerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, minik öğrencilerin 23 Nisan coşkusuna ortak oldu. Çocukların günlerce emek verdiği gösteriler ayakta alkışlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Kartal Belediyesi’ne bağlı kreşlerde bir kutlama programı düzenlendi. Kartal […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]