SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

KARTALSPOR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR!

Yayınlanma:
ABONE OL
KARTALSPOR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR!

Çok güzel bir havada iki kaliteli takım centilmence maça başladı. 7. dk.da Bucasporlu Bekir’in ceza sahası dışından sert vuruşu az farkla auta gitti. Bunun dışında ilk çeyrekte fazla pozisyon olmadan her iki takım kontratakla sonuca gitmek istedi, ama başarılı olamadı.

 

Bundan sonraki dakikalarda fazla pozisyon üretemeyen her iki takım, orta saha savaşı yaparak ilk yarıyı golsüz bitirdi.

 

İkinci yarıya daha atak başlayan Kartalspor, 55.dk.da sağ taraftan gelen korner vuruşunu gole çeviren Yakubu ile 1-0 öne geçti. Golden sonra sağlı sollu gelen Bordo-Beyazlılar, 58.dk.da Efecan’la ikinci golü bularak rahat nefes aldı. Yağmur gibi gelen Kartal, Bucasporlu Erman’ın ıskaladığı  topu takip eden Tolga Çavdar ile üçüncü golü kaydetti.

 

Bu golden sonra rahat bir oyun sergileyen Kartal kontrollü oyun ile istediği sonuca ulaştı.

Kartalspor’un 15 dakika fırtına gibi esmesi Bucaspor’a yetti. Kartalspor’un farklı galibiyete ulaşmasında en önemli faktör Kartal’ın siyah incisi Yakubu’nun özverili oynayarak hem ofansif hem de defansif olarak Kartalspor oyununa katkıda bulunması oldu. Bu gollerle abandone olan Bucaspor varlık gösteremeyince ağır bir darbe almış oldu.

Kartalspor, Buca karşısında son yarım saatte oynadığı oyunu diğer maçlarına yansıtırsa şampiyonlukta en büyük aday olabilir. Yıllardır Süper Lig hasretiyle yanan Kartalspor amacına bu sene yaklaşmış durumda.

 

Bordo- Beyazlılar’ın tek eksiği uzun boylu yırtıcı bir santraforunun olmayışı… Şayet bu eksiğini ara transferde kapatırsa, takımımızın Süper Lig’e çıkacağından hiç kuşkum yok.

Haydi Kartalım, bu oyuna devam ederek YÜKSEKTEN UÇMAYA DEVAM…

 

 

KARTAL BELEDİYE HAVAYA GİRDİ!

Maltepe seyircisinin taşkınlıklarına Kartal seyircisi de karşılık verince maç stresli bir şekilde başladı.

Orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçın 9.dk.sında ani gelişen Maltepe atağında Koray’ın ceza sahasından çektiği sert şutu tamamlayan Ediz takımını 1-0 öne geçiren golü attı.

 

Kartal Belediye’nin en teknik adamlarından biri olan Serkan Tuna sakatlanıp oyundan çıkınca yerine Reha girdi. Bu dakikadan sonra kontratakla hızla çıkan Kartal Belediye 30.dk.da Aykut’la gol bularak beraberliği sağladı. 36. dk.da sağ taraftan korner kullanan Maltepe ceza sahası içinden Ali’yle %100 gol pozisyonundan faydalanamadı.

Bu pozisyondan 5 dk sonra Kartal Belediye’den Necdet çalımlarla üç kişiyi geçerek ceza sahası içine girdiği anda yere indirilince takımı adına penaltı kazandı.

 

Penaltı atışını kullanan Semih topu auta atınca takımının galibiyetine engel oldu. İlk yarı berabere bitecek zannederken son dakikada ani gelişen Kartal Belediye atağında ceza sahasına inen topu ıskalayan Maltepeli Ziye’nin yanından bindiren Vedat’ın golüyle durum 2-1 oldu. Son saniyede Kartal’ın topu direkten dönünce ilk yarı sona erdi.

 

İkinci yarıda her iki takım dengeli ve kontrolü oynayarak 65.dk.ya kadar denk bir şekilde mücadele etti. Bu dakikadan sonra akınlarını sıklaştıran Kartal Belediye Aykut’un  sağ taraftan kullanılan korner sonrası yaptığı güzel bir kafa vuruşu ile skoru 3-1’e taşıdı. İkinci yarıda ağırlığını koyan Kartal Belediye rahat bir oyun oynayarak haklı bir galibiyet aldı.

 

Yalnız uyarmam gereken tek nokta; skor avantajını yakalayan Kartal Belediye’de bazı futbolcuların gayri ciddi oynaması tek sıkıntıydı.

Şayet Kartal Belediye Maltepe karşısındaki ikinci yarı oyununu sürdürür ve disiplinini kaybetmezse bu gruptaki favori takımımdır.

 

Kartal Belediye aldığı bu üç puanla puanını 10’a yükselterek havaya girdi ve şampiyonlıkta ‘Ben de varım’ dedi.   

author avatar
Erdoğan Özyuva

İlgili Haberler

Genel
14 Mart 2024
Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler

TEHLİKENİN EŞİĞİNDE BİR FOTOĞRAF Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler Günümüzde sosyal medyanın ve çevrimiçi platformların popülaritesiyle birlikte selfie çekmek, sadece bir eğlence aracı olmaktan çıkıp adeta bir yaşam tarzı haline geldi. Ancak, bu popüler eğilim sadece güzellik ve özgüvenle dolu pozlarla sınırlı değil; aynı zamanda fiziki ve sanal olarak bir dizi tehlike […]

Dünyadan
07 Mart 2024
Kazancı, “Kerkük’teki Türkmenleri azınlık durumuna düşüren o imzalar”

Kerkük’teki Türkmenlerin Güneşte Eriyen Dondurma Misali Durumuna Düşürülmesinin Altında yatan imzalar. 03.03.2018 tarihli bu yazı,  2018 yılında Irak’ta gerçekleşecek Parlamento seçiminden tam bir ay önceki tarihi teşkil ediyor. Söz konusu yazıda,  dönemin ITC Başkanı Erşat Salihi ve dönemin ITC başkan yardımcısı Hasan Turan’ın (dönemin ITC yönetiminin bilgisi olmadan) katılımıyla Kürt ve Araplardan oluşan “Kerkük Komisyon”, […]

Dünyadan
25 Şubat 2024
Hicran Kazancı, “Bir Ağacı, Sapı O Ağacın Dalından Yapılan Baltayla Keserler”

12 Mayıs 2018 tarihinde, Irak’ta gerçekleşen parlamento seçimine, Kerkük noktasında Erşat Salihi başkanlığındaki Irak Türkmen Cephesi (ITC) Kerkük Türkmen Cephesi Listesi adı altında seçime katıldı. Listedeki 2.aday, ITC yardımcısı Hasan Turan idi. Netice, Kerkük genelinde 1 milletvekili ITC kazandı. Başka bir ifade ile, Kerkük’teki ITC’nin etkisi tamamen kırıldı ve Kerkük üzerindeki inisiyatifi rakip partilere altın […]

Basında Kartal
17 Şubat 2024
Kartal halkının tercihi kim olacak?

Kartal’da adayların seçmeni etkileyecek en önemli projesi hiç kuşkusuz Kentsel Dönüşüm vaadleri olacaktır. Zira adayların seçmeni ikna edebilecek en etkili proje vaadi, barınma konusunda yapılması gerekenler binaların yenilenmesi yani depreme dayanıklı sağlam binalarda yaşama arzusu olacak. Kartal’ın komşu ilçelere oranla imar ve şehirleşme konusunda geri kalması Kartal halkını hem çok üzüyor, hemde bu seferki yerel […]