Kartal Ülkü Ocakları’ndan, Kan Bağışı Kampanyası!

Yayın: 10:29 - 20.03.2013
Güncelleme: 10:29 - 20.03.2013

18 MART Çanakkale Deniz Zaferi Ve Şehitleri Anma Günün de Kartal Ülkü Ocakları, Türk Kızılay’ı ile birlikte Kartal Meydanında Kan Bağışı kampanyası düzenledi. Kampanya ‘‘Geçilmez Çanakkale’nin; Kartal’lı Torunlarıyız Kanımız Türk Varlığına Feda Olsun’’ sloganı ile 18 Mart tarihinde 10:00-20:00 saatleri arasında Kartal Meydanda düzenlendi.
MHP MYK Üyesi Hayrettin Nuhoğlu, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Murat Kotra, MHP Kartal İlçe Bşk.  Metin Özüpek ’in yanı sıra sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve basının güzide temsilcileri kan bağışı kampanyasının yapıldığı alanı ziyaret ettiler.

Kartal Ülkü Ocakları Başkanı Aydın Güngör; “18 Mart Bugün ölmeden mezara giren Türk evladının destanlaştırdığı bir zaferin günüdür. Bugün kahraman Türk evlatlarının ‘Çanakkale Geçilmez’ mührünü, kanları ile vurdukları gündür. Bugün yiğit Anadolu evlatlarının bedenlerini ateşten cephelere sürdüğü gündür…

 

 

Bugünün şuuru ile Kartal Ülkü Ocakları olarak Türk Kızılay’ı ile Kartal Meydanında ‘Geçilmez Çanakkale’nin; Kartal’lı Torunlarıyız, Kanımız Türk Varlığa Feda Olsun’ parolası ile düzenlemiş olduğumuz kan bağışı kampanyamızda bizleri yalnız bırakmayarak yanımızda olan değerli Kartallılara, kıymetli büyüklerime ve cefakar dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım.
Varlığımız Türk varlığına armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene diyerek sözlerini tamamladı…

 

 

 

Exit mobile version