SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Dombıra, Kızıl Elma akımı, Ak Parti

Yayınlanma:
ABONE OL

Ak Parti seçim şarkısı Dombıra ile rakiplerine öyle bir gol attı ki, bunun sesi sadece 30 Mart 2014’te değil, 2023 – 2071’lere kadar duyulabilir.

 

 

Türk milletinin duygularına hitap etmek çok kolay değil.

Türk milleti duygusaldır, ancak çok akıllıdır ve kendi iradesiyle çok önemli başarılara imza atmıştır. Tercihlerini genellikle doğrudan yana kullanmıştır. Bazı dönemler eli zayıflatılmış olduğundan dolayı gerçek iradesini yansıtamadığı olmuştur. Lakin, her zaman hür iradesiyle hareket ettiğinde mutlak tarih yazacak işler yapmıştır.

Ak Partinin seçim startını Ankara Arena spor kompleksinde Başbakan Erdoğan resmen verdi. Gerçek bir şölen ve şov yapıldı. 12 Yıllık Ak Parti iktidarında yapılan işler yatırımlar, ülkenin geldiği nokta özetlendi. Ana tema Türk milleti, Türkiye ve bugünkü lideri Recep Tayyip Erdoğan. Yani nam-ı değer Uzun Adam.

Dombıra, Kürşat ve Kırk Yiğit mükemmel bir sentez…

Bugünkü gösteriden akılda kalan en önemli şey seçim şarkısı Dombıra, Kürşat ve 40 yiğit Türk Kahramanı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kırka yakın Kurmayları, Dombıra Kızıl Elma akımı.

Nogay Türklerine ait, Orta Asya Türklerini anlatan ‘Dombra şarkısı’, AK Parti’nin seçim çalışmaları dahilinde Uğur Işılak tarafından yeniden yorumlandı.

http://www.turkiyegazetesi.com.tr/gundem/134315.aspx

Kızıl Elma akımı yeniden canlandı, hemde son zamanlarda bir takım çevreler tarafından yıpratılmaya çalışılan Milli İstihbarat Teşkilatı ile özdeşleşerek. Yaklaşık bir ay kadar önce TRT 1 de yayınlanmaya başlayan Yapımcılığını ünlü film yönetmeni Osman Sınav’ın üstlendiği Kızıl Elma dizi filminde fon müziği olarak kullanılan Dombıra şarkısı o üstü küllenmeye yüz tutmuş milliyetçi duyguları yeniden alevlendirdi. Hemde ülkemiz için yaptıkları başarılı çalışmalarıyla bugünün Kürşatları ve cesur yiğitleri tarafından.

Kızıl Elma filminde MİT’in bugünkü yapısı – yönetimi ve ülke gerçekleri anlatılıyor. Bazı kesimlerin hedefi haline gelen MİT Müsteşarının hayatından kesitler örneklendiriliyor. Filmde de canlandırıldığı gibi Şanlı Urfa Ceylan Pınar sınırında meydana gelen kahramanlık olayı.

Toparlayacak olursak,

Kürşat ve 40 yiğit Türk Kahramanı, Dombıra,

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kırka yakın Kurmayları, Dombıra Kızıl Elma akımı.

MİT Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarı ve kahramanca ülke için yaptığı icraatları, Dombıra, Kızıl Elma akımı.

Evet Ak Parti Milli Görüşçü, Muhafazakar ve Milliyetçi, yani Kızıl Elma akımıyla Dombıra müziği eşliğinde çok etkileyici bir harmanlama oldu. Yani Kürşat ve Kırk Yiğit kahramanlar, ülkesi için nasıl savaştıysa, Başbakan Erdoğan ve Kurmayları da bugün aynı anlayışla mücadele etmektedirler.

Türk milleti bu Kızıl Elma akımını ve bu Uzun Adam ile ekibini benimsedi, sevdi. Dombıra müziğini dinlerken Recep Tayyip Erdoğan’ı ülkemiz ve milletimiz için yaptığı hizmetlerle özdeşleştirerek dinleyeceğiz. Milliyetçiliğin, ülke sevgisinin çok çalışmaktan geçtiğini anlattı bu uzun adam 12 senede herkese…

Dombıra müziği ile aynı zamanda Orta Asya Türklerine önemli mesajlar verilmiş oldu. Rakip partililer dahi bu atılan golü kabul ettiklerini itiraf ediyorlar. Ne diyelim ülkemiz için hayırlısı olsun.

Ülken için yaşa, aşkın için öl

author avatar
Kenan GÜLERCİ

İlgili Haberler

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB, 23 Nisan kutlamasını Üsküdar Meydanı’nda yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin farklı noktalarında gün boyu süren organizasyonlarla kutladı. Bu programların birçoğuna katılan ve 23 Nisan coşkusuna ortak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramın finalini Üsküdar Meydanı’nı dolduran İstanbullularla birlikte yaptı. Eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’yla birlikte el ele sahneye çıkan İmamoğlu’na, 15 farklı ülkeden […]

Genel
25 Nisan 2024
Tam 44 il için kritik uyarı! Kapıyı camı sıkı sıkı kapatın

Tam 44 il için kritik uyarı! Kapıyı camı sıkı sıkı kapatın! Meteorolojiden 44 il için kritik uyarı geldi. Sarı kodlu uyarıda toz taşınımı ve kuvvetli Rüzgar olacağı bildirildi. Tedbirinizi alın, camı kapıyı sıkı sıkı kapatın. Son dakika haberine göre Meteoroloji Genel Müdürlüğü Türkiye’nin 44 ili için sarı kodlu uyarı yaptı. Meteorolojiden yapılan uyarıda top taşınımı […]