SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Muş’ta Din Bir-Sen Coşkusu

Yayınlanma:
ABONE OL

Demokratik Sendikalar Konfederasyonu (DESK) ve Din Bir-Sen Genel Başkanı Lütfi Şenocak, DESK Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Din Bir-Sen Genel Sekreteri Hamdullah Silindir, Din Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Yıldız ve Güneydoğu Bölge Başkanı Mehmet Şirin Ersan, Muş’ta İl Müftüsünü ziyaret ederek sendikal çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

 

 

 
Ziyaretin ardından üyelerle yapılan toplantıda konuşan Şenocak, Din Bir-Sen’in sesi her gün daha gür çıkıyor. Sendika olarak Hakk’a inandık, haklının yanında olmaya söz verdik. Dürüst ve şeffaf sendikacılık anlayışımızdan bizi kimse döndüremez, dedi. Şenocak’ın konuşması uzun süre alkışlandı. Şenocak, konuşmasına şöyle devam etti: “Sendika olarak mazlumun yanında yer almaya söz verdik. Haklının mağdur olmasını engellemek için her türlü hukuki girişimlerde bulunuyoruz. Biz inanıyoruz ki, haklı olan eğilmez, bükülmez. Haklılığına inandığımız bu davada kimse bizi eğip bükemez. Koltuk sevdası uğruna ilkelerimizden taviz veremeyiz. Din Bir-Sen olarak iyi düşündük. Amacımız; yetkiyi alana kadar çalışmak ve mücadele etmektir. Din Bir-Sen’i ne siyasi baskılar ne idari baskılar korkutamayacaktır. Asla yılmayacağız. Onlar üzerimize geldikçe bir birbirimize kenetleneceğiz. Her zamankinden daha kararlı ve azimli olacağız.”

 

 

 
Ziyaret sonrasında Muş’ta yapılan çalışmalar hakkında yazılı basın açıklaması yapan Şenocak, şunları söyledi: “Muş’ta ilk olarak Sayın İl Müftüsü’nü ziyaret ettik. Daha sonra üyelerimizle bir toplantıya katıldık. Karşılama ve toplantıdaki coşku bizleri son derece memnun etti. Hiç tereddüt etmeden gururla söyleyebilirim ki, Muş’ta Din Bir-Sen ağırlığı hissediliyor. Bu coşkuyu görmek bizleri daha kararlı olmaya zorluyor.

 
Din Bir-Sen olarak şuna inanıyoruz, bedel ödenmeden başarı yakalanamaz. Her başarının altında mutlaka ödenen bir bedel vardır. Bunun bilincindeyiz. Muş’ta gördüğümüz coşku, başarımızın ayak sesleridir. Diyanet camiasında görev yapan herkes iyi bilsin ki, Din Bir-Sen, kıt imkânlarıyla çalışıyor. Milyarları kasaya atıp hava atmıyor. Ekonomik kaynaklarımız yetersiz. Bu nedenle istediğimiz gibi bir çalışma yapamıyoruz. Ancak yine de Muş’ta gördüğümüz coşku gözümüzü yaşarttı. Demek ki, kıt imkânlarla da başarılı olmak mümkündür.
Din Bir-Sen’i ve Genel Başkanı olarak Lütfi Şenocak’ı karalama ve iftiralarla yıpratamazlar. Muş’ta bunu gördük. Karalama kampanyasını yürüten müfteriler, birilerinin çanağından karnını doyuran, ağzından salyalar akıtan, din adamına hatta bir insana yakışmayan söylemlerle sendikamızı ve şahsımı yıpratmaya çalışanlar iyi bilsin ki, Din Bir-Sen ve beşer olarak Şenocak, aynı sofrada yemek yediği kardeşlerini sırtından hançerleyecek kadar kansız ve şerefsiz değildir. Bugün bizim sendikamızı ve şahsımızı karalayanlar, damarlarındaki kanı tahlil ettirsinler. Ne olduklarını anlayacaklardır.

 
Sendika olarak, çalışmalarımızı, inandığımız birlik, beraberlik ve dirliğimiz için yapıyoruz. Bu sayede dimdik ayaktayız. Gittiğimiz her yerde, katıldığımız toplantılarda Din Bir-sen’i takdir ediyorlar. Bu boşuna değil. Bizin için onur ve gurur vericidir. Din Bir-Sen, dürüst, ilkeli ve inancı sağlam olan tek sendikadır.”

İlgili Haberler

Basında Kartal
19 Nisan 2024
Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

Kartal Belediyesi’ne bağlı 14 kreşte eğitim gören çocuklar hazırladıkları gösterilerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, minik öğrencilerin 23 Nisan coşkusuna ortak oldu. Çocukların günlerce emek verdiği gösteriler ayakta alkışlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Kartal Belediyesi’ne bağlı kreşlerde bir kutlama programı düzenlendi. Kartal […]

Genel
18 Nisan 2024
AKOM’dan kritik uyarı! İstanbul dahil 16 ilde…

İstanbul ve batı bölgeleri için şiddetli yağış ve fırtına uyarısı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul başta olmak üzere yurdun batı bölgelerinde beklenen şiddetli gök gürültülü sağanaklar ve sıcaklık düşüşleri konusunda vatandaşları uyardı. Kıyı Ege ve Batı Karadeniz bölgelerinde de etkili olacak yağışlar için hazırlıklı olunması gerektiği belirtildi. İSTANBUL’DA BEKLENEN HAVA DURUMU AKOM, […]

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]