SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Erzurumlu boya ustası Marshall’dan Mercedes kazandı!

Yayınlanma:
ABONE OL

Marshall ClubCard’dan 600 hediyeli 60. yıl kampanyası sonuçlandı

Erzurumlu boya ustası Marshall’dan Mercedes kazandı!

 

 

 

Marshall ClubCard ile 15 Mayıs- 31 Temmuz tarihleri arasında alışveriş yapan ustalara Mercedes otomobilin yanı sıra motosikletler, iPhone 5s telefonlar iPad’ler ve Marshall tulum setlerinden oluşan tam 600 hediye dağıtıldı. Marshall’ın 60. kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlediği ”600 Hediyeli 60. Yıl Kutlaması” çekiliş kampanyasında Mercedes’i ise Erzurumlu usta Hüsamettin Dedeoğlu kazandı. Hüsamettin Dedeoğlu, Mercedes otomobilinin anahtarını, Marshall fabrikasında düzenlenen törenle Marshall kurucu ortağı Ömer İsmet Uzunyol’dan aldı.

 

 

“Renklendir Hayatı” sloganı ve yenilenerek, daha da renklenen kurumsal kimliği ile insanların hayatına renk katan Marshall, 60. kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlediği ”600 Hediyeli 60. Yıl Kutlaması” çekiliş kampanyasında bir boya ustası, bir Mercedes A180 otomobil kazandı.

 

 

Mercedes otomobilin talihlisi olan 44 yaşındaki Erzurumlu usta Hüsamettin Dedeoğlu, ödülünü 26 Eylül Cuma günü yapılan törenle Marshall kurucu ortağı Ömer İsmet Uzunyol’dan teslim aldı. Ardından fabrika bahçesinde kutlama yapıldı.

 

 

’Arabanın en iyisi Mercedes, boyanın en iyisi Marshall’

Otomobil talihlisi usta Hüsamettin Dedeoğlu da, kazandığı armağan nedeniyle AkzoNobel Marshall Genel Müdürü Petros Katsampouris’e teşekkür etti. Mutluluğunu ifade edecek kelimeler bulmakta zorlandığını belirten Dedeoğlu, Marshall Club Card üyesi olmanın bayii ve boyacılar için çok önemli olduğunu söyledi. Dedeoğlu şunları söyledi:

 

 

”Bir Mercedes otomobil kazanacağımı hiç düşünmezdim. Ailem, arkadaşlarım inanmadılar. Ben de başta inanamadım. Marshall’dan araba kazandığımı söylediklerinde şaka zannettim. Radikal ve Posta gazetelerinde görebileceğimi söylediler. Sonra bir baktım, arabayı ben kazanmışım. Ailemle de paylaştım, herkes çok sevindi. Daha önce de Marshall’dan bazı hediyeler kazanmıştım ev eşyaları vb. Ama bu en büyük hediye oldu. Bu ödülü ayrıca bu büyük markanın kurucu ortağı Sayın Ömer İsmet Uzyunyol’dan almak benim için büyük onur. Marshall kendini kanıtlamış bir boya. Arabanın en iyisi Mercedes ise boyanın da en iyisi Marshall’dır.”

 

 

Marshall’ın Marshall ClubCard ile ustalara yönelik cazip kampanyaları 2015 yılında da devam edecek.
AkzoNobel Marshall hayatı renklendirmek için çalışıyor

Dünyanın en büyük küresel boya ve kaplamalar şirketi ve özel kimyasalların ana üreticisi olan AkzoNobel, dünya genelinde endüstri ve tüketicilere yenilikçi ürünler sunuyor. Müşterileri için sürdürülebilir cevaplar geliştirmek konusunda iddialı olan AkzoNobel’in portföyünde, Dulux, Sikkens, International ve Eka gibi çok iyi bilinen markalar bulunuyor. AkzoNobel, Türkiye’de de Marshall markası ile küresel teknoloji ve tecrübelerle geliştirilmiş ürün ve renk hizmetleri ile hayata renk katıyor. Genel merkezi, Amsterdam Hollanda’da bulunan AkzoNobel, Global Fortune 500 Şirketleri arasında yer alıyor ve sürdürülebilirlik alanında sürekli olarak lider konumda sınıflandırılıyor. AkzoNobel’in dünya çapında 80’den fazla ülkede, 55 bin Kendini Mükemmelliği ve Yarının Cevaplarını Bugünden Elde Etmeye adamış çalışanı bulunuyor.

İlgili Haberler

Genel
29 Mart 2024
Seçil Erzan davasında son dakika gelişmesi! İmza sahte çıktı

Futbolcuların dolandırılması olayı ile ilgili yargılanan Seçil Erzan davasında yeni gelişme var. Dosyadaki son dakika gelişmesine göre Selçuk İnan’ın talep ettiği belgelerde Seçil Erzan’ın yardımcısı sanık Asiye Öztürk’e ait olduğu iddia edilen imzanın sahte olduğu ortaya çıktı. Ünlü futbolcuların da isimlerinin karıştığı dolandırıcılık olayı ile ilgili Seçil Erzan davası olarak bilinen davanın duruşmaları devam ediyor. […]

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]