SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Komşuyu eli boş gönderdik, Kartalspor:1 Pendikspor: 0

Yayınlanma:
ABONE OL

Spor Toto 2.lig’in 10.haftasında sahasında lider Pendikspor’u konuk eden Kartalspor’umuz karşılaşmadan Savaş Taga’nın 45+2.dakika da attığı golle galibiyetle ayrıldı.

Zorlu derbi de Sarı kart cezalısı Mehmet Albayrak, Sakatlıkları bulunan Hakan Sayar ve Yasin Abdioğlu, yine sakatlıktan çıkan fakat tam hazır olmayan Emrah Bedir ve Muammer Erdoğdu Pendikspor karşılaşmasında kadroda yer almadı.

Karşılaşma gecesi takımımızın kamp yaptığı otel’de bağırsak yolu enfeksiyonu geçiren Dündar Denizhan ise maç sabahı yerini genç oyuncu Görkem Güven’e bıraktı

Mehmet Albayrak’ın cezalı Emrah Bedir ve Yasin Abdioğlu’nun sakat olduğu karşılaşmada teknik direktörümüz Özgür Zengin bu karşılaşmada Sinan Ayar’ı ileri uçta görevlendirdi. Hakan’ın yokluğunda ise Anıl Şahin görev alırken İlhan Şahin’le adam adama oynayan oyuncumuz takımımız 10 kişi kalana kadar rakibine nefes aldırmadı.

Karşılaşmanın öne çıkan bir diğer ismi ise savunmada görev yapan oyuncumuz Zafer Aydoğdu oldu, Onur’la çok iyi bir uyum sağlayan Zafer bugünkü karşılaşmada kritik birkaç hamlesiyle takımımıza puan kazandıran isim oldu.

Maça damgasını vuran kişi ise son haftalarda yakaladığı çıkışı bu karşılaşmada daha da yukarı taşıyan Savaş Taga oldu. Sağ kanatta görev alan Savaş Taga geliştirdiği ataklarla rakip savunmasına zor anlar yaşatırken ilk yarının son saniyelerinde takipçiliği ile takımını galibiyete taşıyan golü kaydetti.

Karşılaşma Kartalspor’umuzun santrasıyla başladı.

İlk atak 33.saniyede Kartalspor’umuzdan geldi. Uğur’un savunma arkasına attığı topa Sinan koştu, Sinan’ın bu pozisyonda Hakan Akbaş’a yaptığı hareketi karşılaşmanın hakemi faul olarak değerlendirdi.

12.dakika da Savaş Taga’nın sağ kanattan geliştirdiği atakta top Oğuz’da kaldı Oğuz’un ceza sahasına yaptığı ortaya savunma son anda kafayı vurarak kornere gönderdi.

16.dakika da Fahri Tatan’ın rakip yarı alanın birkaç metre içerisinde Azad’a yaptığı hareket sonrasında karşılaşmanın hakemi faul kararı verirken Fahri’yi sözle uyardı. Serbest vuruşu Anıl yanındaki arkadaşı Zafer’le paslaşarak kullandı, topa tekrar sahip olan Anıl savunma arkasına ceza sahası içerisine doğru havadan topu gönderdi, Oğuz ceza sahası içerisinde topla buluşur buluşmaz vuruşunu yaptı fakat top yan ağlarda kaldı. Pozisyon öncesinde kalkan ofsayt bayrağı vardı.

18.dakika da Savaş Taga sağ kanattan şık hareketlerde rakiplerinden sıyrıldı, ceza sahası içerisindeki takım arkadaşı Oğuz Ceylan’a pasını aktardı, Oğuz penaltı noktasına doğru ortasını yaptı, topa yükselen genç oyuncumuz Yusuf bu pozisyonda topa elle temas edince karşılaşmanın hakemi endirek serbest vuruş kararı verdi.

20.dakika da Pendikspor atak yönünün solundan köşe vuruşu kullandı, savunmamızın uzaklaştırmak istediği top Ali Kemal Yükseker’in önünde kaldı, Ali Kemal’in şutunda savunmamız ayak kodu ve bu pozisyon kontra atağa dönüştü Pendikspor’dan Salih Aygen son anda araya girerek takımı adına tehlikeyi uzaklaştırdı.

26.dakika da İlhan Şahin atak yönünün solunda kaleyi hafif çaprazdan gören bir pozisyonda topla buluştu gelişine kaleye gönderdiği topu kalecimiz Ozan tek hamlede kontrol etti.

29.dakika da İlhan Şahin bu sefer 25 metreden denedi top bu sefer az farkla üstten dışarı gitti.

33.dakikada Savaş Taga yaklaşık 25 metreden rakip kaleyi yokladı top az farkla dışarı gitti.

37.dakika da Sinan sağ köşe gönderine yakın bir bölgede topla buluştu, topu kontrol eden Sinan Hakan Akbaş’tan kurtulmak isterken yardımcı hakem bayrağını kaldırarak Sinan’ın rakibinin formasını çektiğini söyledi.

38.dakika da atak yönünün sağından bir bir rakiplerinden sıyrılarak ilerleyen Savaş Taga, en son Fahri Tatan’la karşı karşıya geldi, Savaş rakibinden sıyrılmak isterken iki oyuncu çarpışarak yerde kaldı karşılaşmanın hakemi faulü Pendikspor lehine verdi.

40.dakika Yaser’in dirsek darbesiyle burnunda kanama olan Onur’a sağlık ekipleri müdahale etti.

45+2 Fırat Sezer sol taç çizgisi üzerinde ısrarla taşıdığı topu Azad’a kazandırdı, Azad ceza sahası içerisindeki Yusuf’a yerden sert ortaladı, Yusuf’un ayağının altından kaçan topu iyi takip eden karşılaşmanın tartışmasız en iyi ismi Savaş Taga, Pendikspor ağlarına gönderdi. 1-0

Golün santrası olmazken takımımız son dakika bulduğu golün moraliyle soyunma odasına girdi.

İkinci yarıya konuk ekip Pendikspor başladı.

46.dakika ani gelişen Pendikspor atağında atak yönünün solunda topla ilerlemek isteyen Tevfik Işık, Uğur Utlu’nun müdahalesiyle yerde kaldı, Atak yönünün solundan kazanılan serbest vuruşu Fahri Tatan kullandı. Fahri’nin arka direğe ortaladığı topa Oğuz Yılmaz kafayı vurdu, fakat pozisyonun öncesinde kalkan ofsayt bayrağı var.

48.dakika da Savaş Taga ceza yayının hemen önünde topla buluştu, rakibinin perdelemesine rağmen uygun açı bulan Savaş vuruşunu yaptı top az farkla dışarı çıktı.

49.dakika da Pendikspor’dan Doğan Altınkaya sol kanattan ön direğe ortasını yaptı, ceza sahası içerisindeki İlhan Şahin ön direğe koşu yaparak topa vurmak istedi fakat bu pozisyonda Anıl’a yaptığı faul sonrasında karşılaşmanın hakemi maçı durdurdu.

50.dakika da sol kanattan atılan topa Yaser koştu, savunma oyuncumuz Zafer Aydoğdu topla Yaser arasına girerek topun kontrolünde dışarı çıkmasını sağlarken Yaser, Zafer’i tribün duvarlarına itti, bu pozisyonda Zafer kısa süreli sakatlık yaşarken Yaser sarı kart gördü.

51.dakika da rakiplerinden sıyrılan Savaş Taga, savunma arkasına koşu yapan takım arkadaşı Sinan Ayar’a pasını çıkartı, Pendikspor kaleci Yakup Sinan’dan önce topa sahip olurken bu pozisyonda Sinan için ofsayt bayrağı kalktı.

55.dakikada Yusuf atak yönün sağında savunmadan topla çıkmak isteyen Hakan Akbaş’a baskı yaptı ve topu almayı başardı, topla birlikte rakip ceza sahasına giren Yusuf kendi vurmak yerine geriden gelen Savaş’a pasını aktardı, Savaş vurdu savunmaya çarpan top kornere çıkarken kaleci Yakup son anda topu oyun alanında tuttu.

58.dakika da Umut Eskiköy, İlhan Şahin’den aldığı topla ceza sahası dışında kaleyi sağ çaprazdan gören pozisyonda kaleyi denedi top doğrudan dışarı gitti.

59.dakikada Savaş Taga, rakip ceza sahası önünde topla buluştu, rakiplerinden sıyrılarak vurmak istedi, ilk denemesinde başarılı olamayan Savaş ikinci denemesinde vuruşunu yaptı, top direğin dibinden dışarı gitti.

61.dakika da atak yönün sağında orta saha çizgisi üzerinde Oğuz Ceylan ve Doğan Altınkaya topa birlikte yükseldi, havada çarpışan ikili yerde kalınca karşılaşmanın hakemi oyunu durdurarak sağlık ekiplerini sahaya davet etti.

63.dakika da ceza sahamıza yapılan ortaya Anıl Şahin, İlhan Şahin ve kalecimiz Ozan Öztürk aynı anda yükseldi, Ozan iki hamlede topa sahip olurken bu pozisyonda Anıl sakatlık geçirdi.

67.dakika da kaleyi hafif çapraz gören pozisyonda Azad Filiz yaklaşık 30 metreden kaleyi denedi top az farkla dışarı gitti.

68.dakika da Kartalspor’umuz savunmadan hızla çıkmak isterken Oğuz Yılmaz, Sinan Ayar’a arkadan sert girince karşılaşmanın hakemi Oğuz’a sarı kart gösterdi.

69.dakika da Anıl Şahin bir pozisyonda İlhan Şahin’i kaçırınca İlhan savunma arkasına derinlemesine pasını aktardı, bu pozisyonda Oğuz Ceylan rakibine arkadan müdahale edince karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi ve Oğuz Ceylan’ı doğrudan kırmızı kartla oyun alanı dışına gönderdi.

Penaltı atışını 72.dakika da Yaser Yıldız kullandı, vuruşunda top direkten geri geldi, Yaser direkten geri gelen topu kafayla ağlara gönderdi fakat karşılaşmanın hakemi golü Yaser’in penaltı atışında topun direkten döndüğü ve hiçbir rakibe çarpmadan tamamladığı için geçersiz saydı.

Kırmızı kart sonrasında İlhan Şahin’le adam adama oynayan Anıl sağ bekte görev yapmaya başladı.

77.dakika da ceza sahamız içerisinde yaşanan tehlikede İlhan Şahin kafaya yükseldi sağ çapraza açılan topa Fahri yetişti vuruşunda top dışarı gitti.

83.dakik ada Pendikspor atak yönünün sağından köşe vuruşu kullandı, kafalardan seken topa Ozan çıktı rakip o karambol de topu kaleye göndermek istese de savunmamız bu pozisyon da topu çizgiden çıkarttı.

85.dakika da Kartalspor’umuz hızlı çıkmak istediği bir pozisyonda Oğuz Yılmaz Uğur Utlu’yu düşürdü, bu pozisyonda Oğuz ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Bu pozisyonda kazanılan serbest vuruşu kalecimiz Ozan kullandı, Ozan’ın doğrudan rakip kaleye gönderdiği topu Pendikspor kalecisi Yakup iyi takip ederek kontrolü altına aldı.

87.dakika da Pendikspor atak yönünün sağından Fahri Tatan ceza sahasına ortasını yaptı Zafer Aydoğdu bu pozisyonda topa çok iyi yükselerek arkasında bomboş bekleyen rakibinin topla buluşmasını engelledi, pozisyonun devamında Anıl topu taca gönderdi. Taçtan gelen topla Yaser ceza sahası içerisinde buluştu, Yaser yüzünü kaleye dönmek isterken savunmamız araya girerek tehlikeyi topu kornere göndererek uzaklaştırdı. Kullanılan köşe vuruşunda İlhan Şahin ceza sahası içerisinde topu kafayla indirdi, karşılaşmanın hakemi bu noktada faulü tespit etti.

90.dakika içerisinde Fırat Sezer atak yönün solunda rakip yarı alanda topla buluştu, topu köşe gönderine kadar taşıdı ve topa basarak arkadaşlarından destek bekledi, rakibin müdahalesiyle yerde kalan Fırat’ın yerde yaptığı hareketi karşılaşmanın hakemi faul olarak nitelendirdi.

90+5.dakika da Azad Filiz kaleyi hafif sol çaprazdan gören pozisyon da topla buluştu, topun az gerisinde kalan Azad çok kötü vurdu ve topu dışarı gönderdi.

Karşılaşmada başka gol olmayınca Kartalspor’umuz bu önemli derbi maçını Savaş Taga’nın 45+2 dakika da attığı golle kanmasını bildi.
Kartalspor: 1- Pendikspor: 0

Stat: Kartal
Hakemler: Hasan Avcı, Tolga Atsan, Mustafa Han

Kartalspor: Ozan, Zafer, Onur, Muhammet Yusuf (Dk. 63 (Mesut), Sinan (Dk. 90+2 Emrah Taysi), Savaş (Dk. 76 Melih), Uğur, Fırat, Anıl, Azad, Oğuz

Pendikspor: Yakup, Hakan, Fahri Tatan, Umut, Ali Kemal (Dk. 83 Eser), Tevfik, Yaser, Salih (Dk. 11 Doğan), Oğuz, İlhan, Uğur (Dk. 55 Azimet)

Gol: Dk. 45+2 Savaş (Kartalspor)
Kırmızı kartlar: Dk. 69 Oğuz (Kartalspor), Dk. 85 Oğuz (Pendikspor)
Sarı kartlar: Dk. 45 Uğur (Kartalspor), Dk. 50 Yaser, Dk. 76 (Azimet)

İlgili Haberler

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]

Genel
16 Nisan 2024
Adana’da Sıcaklık Rekoru: Termometreler 39 Dereceyi Gördü!

Adana’da Nisan ayında termometreler 39 dereceyi göstererek sıcaklık rekoru kırıldı. Uzmanlar, sıcaklığın daha da artacağını ve 42 dereceye ulaşacağını öngörüyor. Adana, Türkiye’de yaşanan küresel ısınma etkilerinin en yoğun hissedildiği şehirlerden biri oldu bu Nisan ayında. Kentte ölçülen 39 derece sıcaklıkla yeni bir rekor kırıldı. Meteoroloji yetkilileri, bu sıcaklık artışının Afrika’dan gelen sıcak hava dalgaları nedeniyle […]