10 Kasım’da Kadıköy ve Maltepe Belediyesi organizasyonuyla Fenerbahçe-Bostancı ve Maltepe sahil yolunda yaklaşık 10 kilometrelik “ATA’ya Saygı Zinciri” oluşturulacak.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sonsuzluğa yolculuğunun 76. yılında binlerce kişi siyah tişörtleriyle Fenerbahçe-Bostancı ve Maltepe sahil yolunda bir araya gelip el ele “ATA’ya Saygı Zinciri” oluşturacaklar.
Kadıköy Belediyesi Gönüllülerinin öncülüğünde düzenlenen ATA’ya Saygı Zinciri’nde, binlerce insan el ele bir araya gelerek Atamızın ölümsüzleştiği an olan saat 9’u 5 geçe saygı duruşunda bulunacak. Bu yıl üçüncüsü yapılacak zincire Maltepe Belediyesi’de dahil oluyor. Fenerbahçe-Bostancı ve Maltepe sahil yolunda oluşturulacak zincirin yaklaşık 10 km olması bekleniyor.
Teknelerin de sahile yanaşarak kıyı boyunca sirenleriyle destek verecekleri zincir saygı duruşunun ardından hep birlikte söylenecek İstiklal Marşımı ile sona erecek.
TARİH: 10 KASIM PAZARTESİ
SAAT: 08.00
BASIN İÇİN BULUŞMA NOKTASI: Caddebostan Balıkadamlar Kulübü (Caddebostan Migros’un 100 m ilerisi)
Bilgi ve Hava Görüntüleri için: Leyla Alp 0530 176 65 97
İlgili Haberler
Duran, “Eğitimde İş Bırakmak Çözüm Değil
Arzen Factory markalaşma sürecine start verdi
AK Parti Kartal Kadın Kolları Yeni Başkanı Azize Salihvatandaş oldu
Başkan Köymen, yerel gazetecilerle buluştu
Yapı Müteahhitlerinin sınıflandırma şartları güncellendi
Elektrikli Araç Şarj İstasyonlarında Acil Düzenleme Şart