SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Saadet Partisi Kartal İlçe Kadın Kollarının Mescid-i Aksa tepkisi

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal’da Saadet Partisi’nin önünde 17 Kasım Pazartesi günü yapılan duyuru şu şekildeydi:

 
KAMUOYUNANA DUYURU
MESCİD-İ AKSA ONURUMUZDUR!

 

 
Bugün müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa;tam 47 yıl sonra ilk kez Siyonist İsrail askerlerinin postallarıyla çiğnenmektedir.İsrail’in bu alçak tavrını lanetliyor,bu alçaklık karşısındagereken tepki ve kararlılığı ortaya koymayan ve emperyalist mihraklarla işbirliği yapan yönetimleri kınıyoruz.
Zulmünü katliamve vahşete dönüştüren,İslamın kutsal değerlerine yönelik saldırılarla müslümanlarının onurunu çiğneyen İsrail; çılız açıklamalar,sözde kınamalar ile daha fazla cesaretlendirilip, daha fazla pervasızlaşmaktadır.Bundan anlaşılıyor ki, İsrail kendisini en fazla güvende hissettiği bir dönemeçte çünkü etrafı boşaltılmış, çevresindeki ülkeler çökertilmiştir.

 
kartal-sp-kadin-kollari-2

 
İslam’ı yanlış tanıtma ve barış içinde tehdit gibi gösterme siyonist ve sömürgeci çevrelerin sinsi planıdır.Amaç Filistin’de ve dünyanın dört bir yanında zulüm altında olan Müslüma halkları yalnızlaştırmak,savunmasız bırakmak,gözden düşürmektir.
İslam terörle asla bağdaştırılamaz.İslam dünya barışı için bir tehdit değil,bilakis dünya barışının teminatıdır. Barış ve Hakk’a teslim anlamına ggelen İslam nereye ulaşmış ise oraya barış getirmiştir. İslam her çeşit haksızlığa ve sömürüye karşıdır.
Selahaddin Eyyubi: ” Ümmeti ölçerken Beytül Makdise” bakın demiştir.Kudüs gerçektende bir barometer gibidir.Yüce Yaradıcı’mız: “Mescid-i Aksa’yı ve etrafını mübarek kıldık.”buyuruyor. Ne zaman ki buradaki düzen Hak merkezli olduysa barış hakim olmuştur,ne zaman ki batıl düzen hakim olmuşsa zulüm olmuştur.
Bulunduğumuz zaman dilimi ise tarihi bir kırılma noktasıdır.Müslümanlar olarak imtihanımızı veriyoruz.Gazze’ye yönelik son saldırılarda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 2 bin kişinin şehit edilmesine,20 bin evin yerle bir edilmesine rağmen geçtiğimz günlerde ABD’li Orgeneral Martin Dempsey, insanı dehşete düşüren bir açıklama yapmıştır.Dempsey: “İsrail’in son Gazze operasyonunda sivil kayıpların engellenmesi için gösterdiği çabanın takdir edilecek düzeyde olduğunu söylemiş, “Bu konuda İsrail’den alacağımız dersler var.” demiştir.
Tarih boyunca İslam bayraktarlığını yapmış bir ecdadın torunları olarak içimiz kan ağlamaktadır.Bu milletin evlatlarının elbette yapacağı çok şey vardır.Aynı idealler etrafında birleşildiği zaman nelerin üzerinden gelindiğini tarih bize göstermiştir.İsrail Hükümeti,23 Temmuz 1980’de Kudüs’ü İsrail’in ebedi başkenti olarak ilan etmiş ve bu karar 30 Temmuz 1980 tarihinde İsrail parlementosu Knesset’te onaylanmıştı.Bunun üzerine 28 Ağustos 1980’de Türkiye,tepki olarak Kudüs’teki Başkonsolosluğu kapatıp İsrail ile ilişkilerini maslahatgüzarlık seviyesine indirmişti.Söz konusu karar dolayısıyla İsrail’e tepki bununla sınırlı kalmamış,Milli Görüş’ün Merhum Lideri Erbakan’ın önderliğinde Milli Selamet Partisi olarak,Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne bir gensoru verilmiştir.Üstelik Milli Selamet Partisi’nin Hükümet ortağı olduğu partiye mensup Dış İşleri Bakanı için bu gensoru verilmiştir. Ardından Mecliste kabul edildiği için Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez bir bakan,bir Dış İşleri Bakanı düşürülmüş oluyordu. Bu girişimi haber yapan gazeteler: “Düşürülen Hayrettin Erkmen değil,Türk Dış Politikası’dır.” yorumunu yapmışlardır.

 

kartal-sp-kadin-kollari-3
Ayrıca Milli Selamet Partisibin yıl Kudüs’ün koruyuculuğunu ve kurtarıcılığını yapmış olan milletimizin tepkisini dile getirebilmesine imkan tanımak için 6 Eylül 1980’de yüz binleri bulan İsrail’i tel’in ve Kudüs’ü kurtarma mitingleri düzenlenmiştir.Bu mitinglere rağmen hükümet, bırakın İsral’i kınamayı,İsrail’le ilişkilerini korumak için elinden geleni yapıyordu.İkili ilişkilerin artması için gizli ve açık görüşmeler yapılıyordu,tıpkı günümüzde İsrail ile ilişkileri alabildiğine arttıran mevcut iktidar gibi.

 

Fakat ne yazık ki bugün milletimizin Meclisi’nde böylesine güçlü bir irade bulunmamaktadır.On iki yıldır ülkemizi yönetenlerin kalıcı hale getirdiği seçim barajı ile bu güçlü irade gasp edilmektedir.
Mescid-i Haram,Mescid-i Nebevi,Mescid-i Aksa sadece civar halkın malı değil,ümmetin ortak değeridir.
Kabe’de bizim,Mescid-i Nebevi de,Mescid-i Aksa da bizimdir.
Kudüs Filistin’in derdi ise en az onun kadar bizim de derdimizdir,müslümanların derdidir.Zulme rıza da zulümdür.
Yazarların köşelerine sürekli işlemesi bir bilinç oluşturması siyasilerin ise yaptırım uygulaması,fert olarak ise hepimizin İsrail mallarına ekonomik ambargo uygulaması gerekmektedir.
Merhum Liderimiz’in de belirttiği gibi siyonizim sadece müeyyiden,yani yaptırımdan anlar.
Bunun için tüm kardeşlerimizi İSRAİL MALLARINI BOYKOT etmeye çağırıyoruz.Bu şanlı milleti evladı olarak yapacaklarımız neticeyi belirleyecektir.
Herkes bilmelidir ki:
“Ne Kudüs’ten vazgeçiriz Ne de Mescid-i Aksa’dan vazgeçiriz.”

İlgili Haberler

Genel
26 Nisan 2024
Tavuk Eti İhracatına Yasak Geliyor: Ticaret Bakanlığı Fiyatları Düşürmeyi Hedefliyor

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı. Son dönemlerde peş peşe zamlanan beyaz ette fiyat artışının önüne geçmek için ihracat yasağı geliyor. Artan kırmızı et fiyatları sonucu tavuk etine yönelen tüketici, yüksek fiyatlarla karşılaşınca Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Tavuk eti fiyatlarını düşürmek amacıyla ihracata yasak getiriliyor. FAHİŞ ZAM SONRASI TİCARET BAKANLIĞI’NDAN İHRACAT YASAĞI KARARI Yüksek kırmızı et fiyatları […]

Genel
26 Nisan 2024
Ticaret Bakanlığı’ndan IBAN Kiralama İlanlarına Karşı Uyarı

Ticaret Bakanlığı son dakika uyarısı yayınladı. IBAN kiralayanlar yandı. İşte detaylar… Ticaret Bakanlığı, vatandaşları IBAN kiralama ilanları ve sosyal mühendislik dolandırıcılığına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bakanlık, bu tür eylemlerin Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu kapsamında suç teşkil ettiğini belirtti. Ticaret Bakanlığı, sosyal medya platformları ve çeşitli online ilan siteleri üzerinden yapılan IBAN kiralama teklifleriyle […]

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]