ERBAKAN MALKOÇ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN DA TAKDİRİNİ KAZANDI
15.MÜSİAD Uluslararası Fuarı’nın açılışına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamuoyunun “Çılgın Türk” olarak tanıdığı Erbakan Malkoç’u standında ziyaret etti.
28.11.2014, İstanbul. Geçtiğimiz Eylül ayında Amerika’nın Las Vegas şehrinde düzenlenen IMA IMPACT ( Internet Marketing Association) Teknoloji Zirve’sinde “Dünya’da Otomobil Tasarımında Teknolojiyi En İyi Kullanan Firma” ödülünü de ülkemize getiren, “Çılgın Türk” lakaplı DizaynViP Yönetim Kurulu Başkanı Erbakan Malkoç standında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırladı.
Fuarın açılış gününde kalabalık bir heyet eşliğinde fuarı gezen Cumhurbaşkanı Erdoğan; Türkiye’nin önde gelen araç kişiselleştirme firmalarından DizaynViP’in standını da ziyaret etti. Erdoğan ziyareti esnasında, Avrupa’nın tasarım ve teknoloji dallarında en iyi ödüllerini alan Erbakan Malkoç tarafından kişiselleştirilen ve Türkiye’de üretimi yapılan araçları inceledi. Araçlar ve araçlara yapılan teknolojik uygulamalar ile ilgili detaylı bilgi de alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Amerika’da kazanılan Ödül ile ilgili de Erbakan Malkoç’u tebrik etti.
İlgili Haberler
Esnaflara sosyal medya ve yapay zeka eğitimi
Başkan Yüksel, “Depreme karşı topyekûn seferberlik başlattık”
AK Parti İstanbul’dan Teşkilatlara Dijital Medya ve İletişim Eğitimine başladı
Burak Bora Anadolu Lisesi’nden Kan ve Kök Hücre Bağışı
Anayasa ve Toplum Ahlakı İçin Haykırdılar “Aile Kırmızı Çizgimizdir”
Saadet Partisi Kartal İlçe Başkanı Hayati Durmuş oldu