SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Gamze Yavuzer bende adayım dedi

Yayınlanma:
ABONE OL

CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından yönetim kurulu üyelerinin istifasının ardından düşen Kartal Kadın Kolları Başkanlığına atanan Gamze Yavuzer 30 Kasım’da yapılacak olağanüstü kongrede başkan adayı olduğunu yaptığı basın açıklamasıyla duyurdu.

 

 

Gamze Yavuzer, Kadın kolları yönetiminin düşmesi ile parti tarafından atamayla geçici kadın kolları başkanlığını üstlenmiş, 30 Kasım seçimlerine kadar da boş kalan koltukta görevini yapacağını belirtmişti.

 

 

Daha önce aday olmayacağını söyleyen Gamze Yavuzer basın toplantısında yaptığı açıklamada : Aday olmayı düşünmüyordum çok talep geldi aday olmaya karar verdim. Örgüt beni nerede istiyorsa ben orada olmaya varım’’ dedi

 

 

Parti içinde ki yoğun baskı ve talep üzerine aday olmaya karar veren Yavuzer’in genç ve çalışkan olması başkanlık yarışında kendisini bir adım öne çıkarıyor. Yeditepe Üniversitesi’nde, Endüstri ve Sistem Mühendisliği Bölümünde idari uzman olarak çalışan Yavuzer, aynı zamanda sosyoloji alanındaki çalışmalarıyla tanınıyor.

 

 

Gamze Yavuzer Kimdir?

1981 Kartal doğumlu olan Gamze Yavuzer, önlisans eğitimini Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümünde, Lisans eğitimini ise İşletme Fakültesi İşletme Bölümünde tamamladı. Maltepe Üniversitesi Sosyoloji Anabilim Dalı Sosyoloji Bölümünde yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.

 
2000 yılından itibaren İngilizce eğitim veren Yeditepe Üniversitesi’nde, Endüstri ve Sistem Mühendisliği Bölümünde idari uzman olarak çalışma hayatını sürdürmektedir.
Çorum, Mecitözü, Boğazkaya Derneği Genel Başkanlığı, Çorum Hitit Dernekleri İstanbul Federasyonu Genel Başkanlığı, Çorum Hitit Dernekleri Konfederasyonu Genel Sekreteri olarak görev yapmış ve şimdi ise Konfederasyon Genel Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmektedir.

 
2014 yılı Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Belediye Meclis üyesi aday adayı olarak çalışmalara katılmış seçim sonucunda 23. sırada adayıdır.

 
Yavuzer adaylık açıklamasında şunları da söyledi:

 

Önümüzdeki günlerde 5 Aralık Kadının Seçme ve Seçilme Hakkının verilişinin 80. Yılını kutlayacağız. Bizim için çok değerli olan bu hakkı sonuna kadar en iyi şekilde kullanacağımızı bir kez daha belirtmek istiyorum.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi
Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]