SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

100 yıllık Liderlik Organizasyonuna Türk Başkan!

Yayınlanma:
ABONE OL

Dünyanın en büyük liderlik ve girişimcilik organizasyonu Junior Chamber International (JCI)’ın 100’üncü yılını kutlayacağı 2015 yılı başkanı Türkiye’den İsmail Haznedar oldu. JCI’ın üyeleri arasında ABD eski başkanı Gerald Ford, Fransa eski Cumhurbaşkanları Jacques Chirac ve Valerie Giscard Destaing, Japonya eski Başbakanı Taro Aso ve Danimarka Başkanı Paul Schulter gibi global ekonomiye ve dünya siyasetine yön veren pek çok kişi bulunuyor.

 

 

119 ülkede 5.000 şubesi, 200 bini aşkın aktif üyesi ve 2 milyon mezunu ile faaliyet gösteren dünyanın en yaygın liderlik ve girişimcilik organizasyonu Junior Chamber International (JCI)’ın 27 Kasım 2014 günü Almanya’nın Leipzig şehrinde gerçekleşen seçimlerinde Dünya Başkanlığına İsmail Haznedar seçildi.

 

 
2010 yılında Türkiye’de Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği başkanlığını yürüten İsmail Haznedar, 2011 yılında seçildiği JCI Yönetim Kurulu sonrasında uluslararası alanda JCI Birleşmiş Milletler ile İlişkiler ve Başkan Baş Müşavirliği, JCI İcra Kurulu Üyeliği (JCI Executive Vice President), JCI Avrupa’dan sorumlu başkan yardımcısı gibi görevler üstlendi. İsmail Haznedar son olarak 2014 yılında JCI Dünya Başkanı’nın Baş Danışmanı ve Stratejik Planlama Komitesi üyesi olarak görev yaptı.

 
1915 yılında başlamış olan faaliyetlerin 100. yılını 2015 yılında kutlayacak olan JCI’ın yeni dünya başkanı İsmail Haznedar; “Dünya Başkanlığı ile uluslararası bir organizasyonda liderlik görevi üstlenmemin ülkemiz, geleceğimiz ve gençlerimiz için önemli bir uluslararası liderlik örneği oluşturacağına inanıyorum.

 

 

JCI Dünya Başkanlığı’nı JCI Türkiye üyelerinin bugüne kadar ulusal ve uluslararası arenada yaptığı çalışmalar ve Türk İş Dünyası ve Sivil Toplum Örgütleri’nin destekleri sayesinde elde ettik. JcI Dünya Başkanlığı’nın sunacağı imkanları etkili şekilde kullanmak ve ülkemiz adına güçlü pozitif bir algı bırakacağımız bir dönem için tüm paydaşlarımızın değerli desteklerini bekliyorum.” dedi.

 

 
Bu göreve seçilmesi ile birlikte İsmail Haznedar, yeni dönemde 100’den fazla ülkede, 5.000 şube ve 200.000 aktif üyesinin olduğu, dünyanın en büyük liderlik ve girişimcilik networkünün yeni lideri oldu. Başkanlık döneminde, Haznedar’ın 60’tan fazla ülkeyi ziyaret etmesi bekleniyor.

 

İlgili Haberler

Genel
25 Nisan 2024
Tam 44 il için kritik uyarı! Kapıyı camı sıkı sıkı kapatın

Tam 44 il için kritik uyarı! Kapıyı camı sıkı sıkı kapatın! Meteorolojiden 44 il için kritik uyarı geldi. Sarı kodlu uyarıda toz taşınımı ve kuvvetli Rüzgar olacağı bildirildi. Tedbirinizi alın, camı kapıyı sıkı sıkı kapatın. Son dakika haberine göre Meteoroloji Genel Müdürlüğü Türkiye’nin 44 ili için sarı kodlu uyarı yaptı. Meteorolojiden yapılan uyarıda top taşınımı […]

Genel
25 Nisan 2024
Kuruçeşme’de ünlü mekanda şok olay! Garson kıza cinsel saldırı

İstanbul Beşiktaş’ta Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir mekanda yaşanan olay Türkiye’nin gündemine oturdu. İddiaya göre işletmenin müdürü 47 yaşındaki Mecit A. Garson Selvihan Z.’ye cinsel saldırıda bulundu. İstanbul Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir işletmede yaşanan cinsel saldırı olayı gündeme bomba gibi düştü. Kasım ayında meydana gelen olayda işletmenin 47 yaşındaki müdürü Mecit A.’nın 33 yaşındaki garson Selvihan […]

Genel
25 Nisan 2024
Meteorloji’den uyarı! 44 il için sarı kodlu uyarı verdi

Meteoroloji uyardı. 44 ile için Meteoroloji’den sarı kodlu uyarı geldi. “ Göz gözü görmeyecek” uyarısı. İşte detaylar… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, çöl tozu için 44 ile sarı kodlu uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Afrika’dan gelen ve gelecek günlerde ülkemizde de etkisini gösterecek çöl tozları için uyardı. Meteoroloji’den 44 il için sarı kodlu uyarı geldi. Kuzey […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]