SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Hizmet Aşkımız, Gönüllülük Ruhuyla Artıyor

Yayınlanma:
ABONE OL

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’nü Gönül Elleri Çarşısı’nda gönüllü hizmet veren Kadın Kent Gönüllüleri ile birlikte kutladı.

 
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Gönül Elleri Çarşısı’nda gönüllü hizmet veren Kadın Kent Gönüllüleri’ni 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’nde Şelale Restaurant&Cafe’de düzenlenen yemekte ağırladı. Yemeğe, Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcıları, Tuzla Belediyesi Meclis Üyeleri, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Sorumlusu Tuğba Muslu ile Kadın Kent Gönüllüleri katıldı.

 

Hizmetlerimizi Gönüllülük Esasıyla Kalitelendiriyoruz
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yemekte yaptığı konuşmada gönüllülük esasıyla hizmetin toplumsal kazanımlarına dikkat çekti. Başkan Yazıcı, “Kadınların toplumdaki bakış açısının, bir işe kadınca yaklaşımın, nezaketinin, letafetinin, merhametinin her zaman önemli olduğuna inanıyoruz. Gönüllülük esası olmadan hiçbir iş başarılamaz, gönüllülük esası olmadan bir şeyin başarılması dünyada söz konusu değil. Dünyada bir çok organizasyon gönüllülük esasıyla yürüyor. Özellikle yardım ve kimsesize, toplumun dezavantajlı kesimine ulaşmanın, kamu otoritesiyle değil, gönüllülerin yürekleriyle mümkün olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Biz de yerel yönetimde hizmetlerimizi gönüllülük esasıyla kalitelendirmeye, daha kalifiye bir hizmet ortaya koymaya, daha ince ve narin düşünen, daha hassas noktalarımızı ortaya koyan, görünmeyen yerleri daha görünür kılacak olan gönüllülerle bu işe bakıyoruz. Kadın Kent Gönüllülerimiz ile birlikte başarıyoruz, tüm gönüllülerimizi kutluyorum.

 

Hizmet Aşkımız, Gönüllülük Ruhuyla Artıyor
Bazen hizmetlerimiz açısından kadınların gölgesinde kalıyoruz. Yapmış olduğunuz hizmetler bizi zaman zaman gölgede bırakıyor. Bundan da mutlu oluyorum. Bir karşılık beklemeden kimsesize, yetime, engelliye, dula, yaşlıya yetişmeye çalışan sizlerle yapmış olduğunuz hizmetlerin daha iyi olduğuna inanıyorum. Ben bütün hizmetlerimizin altında yatanın gönüllülük ruhu olduğuna, belediyede çalışan arkadaşlarımızın bile gönüllülük ruhuyla beraber bir görev üstlendiğinde hizmet aşklarının arttığına inanıyorum. En güzel, en mutlu olduğumuz ve hep devam ettireceğimiz hizmetimiz Gönül Elleri Çarşısı’dır. İnşallah nice hizmette sizlerle beraber olacağız” dedi.

 
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, madde bağımlılığıyla mücadele ve deprem görev emri projelerinde de gönüllülerle hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

 

Çok Değerli Hizmetler Veriyorsunuz
Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır da konuşmasında, Kadın Kent Gönüllüleri’ne teşekkür etti. Kaymakam Çalışır, “Bugün Dünya Gönüllüler Günü ama bu ortamda Dünya Kadın Gönüllüler Günü demekte fayda var. Allah hepinizden razı olsun. Hizmetler eksik veya fazla yapılır, organizasyon komiteleri bu işleri yürütür ama gönüllük dediğimiz zaman -işin doğası gereği bunun içinde bayanlar vardır- emek var demektir, yürek var demektir, gönül var demektir. Bu da işin bereketidir. Çok temel fonksiyonlarda çok değerli hizmetler veriyorsunuz. Her zaman olduğu gibi sizlere duacıyız, müteşekkiriz” şeklinde konuştu.

 
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Kadın Kent Gönüllüleri’ne Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde yüzde 20 indirim sağlayan Tuzla Kart hediye etti. Başkan Yazıcı, kendisine bir buket çiçek veren Kadın Kent Gönüllüleri Büşra Satıroğlu ve Hatice Yılmaz’a “Bu çiçekler size yakışır” diyerek verilen çiçeği onlara hediye etti.

İlgili Haberler

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]

Genel
16 Nisan 2024
Adana’da Sıcaklık Rekoru: Termometreler 39 Dereceyi Gördü!

Adana’da Nisan ayında termometreler 39 dereceyi göstererek sıcaklık rekoru kırıldı. Uzmanlar, sıcaklığın daha da artacağını ve 42 dereceye ulaşacağını öngörüyor. Adana, Türkiye’de yaşanan küresel ısınma etkilerinin en yoğun hissedildiği şehirlerden biri oldu bu Nisan ayında. Kentte ölçülen 39 derece sıcaklıkla yeni bir rekor kırıldı. Meteoroloji yetkilileri, bu sıcaklık artışının Afrika’dan gelen sıcak hava dalgaları nedeniyle […]