SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Ahmet Şimşek Koleji’nde endişeye yer yok!

Yayınlanma:
ABONE OL

Ahmet Şimşek Koleji 4. Sınıf öğrencileriyle velilerine, ortaöğretime geçiş konusunda geniş kapsamlı bir sunum gerçekleştirildi.

 

 

 
Ahmet Şimşek Koleji çok amaçlı konferans salonunda düzenlenen etkinliğe, 4. Sınıfın tüm şubelerindeki öğrencilerle birlikte, veliler de katıldı. Kahvaltıyla zenginleştirilen etkinliğin ilk anlarında çeşitli müzik aletleriyle sahneye çıkan öğrenciler, ailelerine karşı yeteneklerini sergilediler. Etkinliğin ilerleyen dakikalarında ise ortaokulun çeşitli sınıflarındaki bazı öğrenciler, ortaokulda yaşadıklarını anlattılar ve ortaokulda endişeye yer olmadığını dile getirdiler.

 

unnamed (2)
Ortaokula başlayacak olan 4. Sınıf öğrencileriyle, velilerdeki endişelerin ortadan kaldırılmasını amaçlayan etkinlikte, İngilizce biriminin öğrencilerle birlikte hazırladığı Görsel Projeksiyon sistemli sunum da ilgiyle izlendi ve baştan sona İngilizce konuşularak gerçekleştirilen gösteride, Ahmet Şimşek Koleji’nin yabancı dil konusundaki başarısı dikkat çekti. Etkinlikte ayrıca, Beyin Egzersizleri Uzmanı Oğuzhan Gözek de sahneye çıktı ve beynin kullanılmayan bölümlerini harekete geçiren yöntemleri uygulamalı olarak anlattı.

 

 
“Bu okulda tat var, sevgi var, burası mucize okul.”

 
Ahmet Şimşek İlkokul ve Ortaokul Müdürü Hasan Delikenli etkinlikte yaptığı konuşmada, “Bu gün çocuklarımızın ortaokula geçecek olmalarını kutlamak, ortaokula ‘merhaba’ demek ve yaptıklarımızı sizlerle paylaşmak için bir aradayız. Biz çocuklarımızın peşindeyiz, onlar için çalışıyoruz. Biz, öğrencilerimizden sadece devlete ödenecek olan vergileri alıyoruz ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak yüksek ücretli okullardan daha iyi eğitim veriyoruz. Bu okulun kapısından giren her birey, ‘Bu okulda tat var, sevgi var, burası mucize okul.’diyor. Biz eserlerimizle övünür ve mutluluk duyarız. ‘Bu güne kadar sınıf öğretmenleriniz vardı, ortaokulda çocuklarımızı nasıl takip edeceğiz?’ diye haklı olarak endişeleniyorsunuz, endişelenmeyiniz. Ortaokulda her öğrencimizin bir koç öğretmeni olacak ve öğrencilerimizi 8.Sınıfa kadar taşıyacak. Okulumuzdaki en büyük başarı budur. Araştırdık ve bu uygulamayı İstanbul’da, hatta Türkiye’de başarabilen bir okul göremedik. Ortaokul önemlidir, öğrencilerimizin ve ailelerimizin derdi hepimizin derdidir. Öğrencilerimizin başarısı için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.” dedi.

 

unnamed (1)
“Bizim en büyük hazinemiz yavrularımızdır.”
Ahmet Şimşek Eğitim Kurumları Kurucusu Ahmet Şimşek ise etkinliğin sonunda yaptığı konuşmada şunları söyledi, “Yavrularımız bu vatanın güzide evlatlarıdır. Bu gün çok duygulandım, aynı zamanda da hayıflandım. Bizim zamanımızda okulun kapısında eli sopalı müdürler, içerde asık suratlı öğretmenler, baskıcı ve ezberci bir eğitim vardı. Çekingen ve korkak bir nesil olarak yetiştik.

 

 

Bu gün ise, son teknolojiye göre düzenlenmiş okullar var. Bunların başında da bizim eğitim kurumumuz geliyor. Biz, zihin çalıştıran ileri eğitimi ve yabancı dil öğretme sistemini yurt dışından getirdik. Üzülerek İddia ediyorum, markaları olan ve pahalı eğitim veren kurumlar, bizden sadece yaptıkları reklamlarla ve fahiş fiyatlarıyla üstündür. Bu yıl Amerika’dan getirdiğimiz Görsel Projeksiyon Sistemiyle; yaşayarak ve canlı olarak, üstün ve mükemmel yabancı dil eğitimini Türkiye’de ilk defa biz gerçekleştirdik.

 

Öğrencilerimiz burada öğrendikleri yabancı dil sayesinde dünyanın her yerini rahatça dolaşabilecekler, yaşayabilecekler ve ülkemizin adını tüm dünyada duyurabilecekler. Bizler, eşsiz eğitim vermeyi istiyoruz. Bizler öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılapları, prensipleri doğrultusunda yetiştirmek istiyoruz. Öğrencilerimize idealizmi ve demokrasiyi iyice öğretelim ki, bu gün Türkiye’yi saran cemaatçilik, aşiretçilik ve yobazlıktan kurtulalım. Bizim en büyük hazinemiz yavrularımızdır.”

İlgili Haberler

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]

Genel
25 Mart 2024
Müjdeli Haber Şimdi Geldi! Emekli Maşını Her Ayın 17-18-19-20-21-22-23’ünde Alanlar Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan emeklilere bayram öncesi ikramiye müjdesi. Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilik ikramiyelerinin 2 Nisan 2024’ten itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu. Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı öncesinde de emekliler […]