SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

MÜDÜRLER TOPLANTISINDA ALTI ÇİZİLEN KIRMIZI ÇİZGİ: “MASA, KASA, NİSA”

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal okul ve kurum müdürleri Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen geniş kapsamlı “Müdürler Toplantısı”nda bir araya geldiler. Eski müdürlerle, göreve yeni atanan müdürleri bir araya getiren ve Kartal Kaymakamı Cemil Aksak ile Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ün onur konukları olarak yer aldıkları toplantı 8 Ocak Perşembe günü Yüksel İlhan Alanyalı Fen Lisesi’nde gerçekleşti.

 

 

Okul müdürlerini ve onur konuklarını, toplantı öncesi, Kartal Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü öğretmen ve öğrencilerinin katkılarıyla hazırlanan kahvaltıda ağırlayan Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, kahvaltı sonrası, ilk olarak müdürlerin kendilerini tanıttığı toplantıya geçti.

 

 

Toplantıda kısa birer konuşma yapan Kartal Kaymakamı ile Kartal Belediye Başkanı, müdürlere görevlerinde başarılar dileyerek, her konuda kendilerine desteğe hazır olduklarını, kapılarının kendilerine her zaman açık olacağını ifade ettiler.

 

 

Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz de, toplantı gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce yaptığı konuşmada, müdürlere işlerinin eğitim liderliği olduğunu, günümüzün eğitim liderliği anlayışının ise; öğrenci merkezli ve veli memnuniyeti esasına dayandığını hatırlatarak, idarecilerin velilerle iletişimde özenli olmalarını, küçük pürüzlerin büyük iletişim kazalarına neden olmamasını istediğini ifade etti ve bunun yolunun, okullarda inşa edilecek güven ortamı olacağına işaret etti.

 

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz, Müdürlüğünün ilkesel duruşuyla ilgili olarak da, her konuda yanınızdayız, ancak kırmızı çizgimiz var: “Masa, kasa, nisa” dedi.

 

 

Şube Müdürlerinin de hazır bulunduğu Müdürler Toplantısı’nın sonunda, müdürlere, yeni görevlerinde rehberlik etmesi amacıyla “Eğitim Yönetimi ve Denetiminde Örnek Olaylar” adlı kitap hediye edildi.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]