SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Jin.Op.Dr. Birsen Tursun Demirel milletvekili adayıyım dedi

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal’da Kadın Doğum uzmanı olarak görev yapan ve Yerel seçimler de Kartal Belediye Başkan aday adayı olan Jin.Op.Dr. Birsen Tursun Demirel CHP’den miletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

 

 

Aynı zamanda bu toplantının bir amacının da 10 Ocak Dünya gazeteciler gününü kutlamak için bölgede yayın yapan yerel basınla bir araya geldiğini söyledi ve tüm gazetecilerin 10 Ocak Dünya çalışan gazeteciler gününü kutluyorum dedi.  

 
ÜLKEMİZİN CHP’YE İHTİYACI VAR
10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle gazetecilerle yemekte bir araya gelen Jin.Op.Dr. Birsen Tursun Demirel “Genel seçimlerde İktidar olacak olan partim CHP’nin bir temsilcisi olarak o yüce Mecliste görev yapmak istiyorum.” Diyerek “Bizim partimiz Atatürk’ün kurduğu ve onun ilke ve değerleriyle donanmış bir partidir. Ülkemizin acilen CHP İktidarına ihtiyacı her zamankinden daha fazladır. Biz biliyorsunuz yerel seçimlerde büyük bir çalışma yaptık. Ancak partimizin öne çıkardığı arkadaşımız aday yapıldı ve o da kazandı. Kendisini her zaman destekliyoruz. Önümüzde Genel seçimler var burada da aynı mücadeleyi sürdüreceğiz.” Dedi.

ooo

HALKIN İÇİNDEN GELİYORUM
Halkın içinden çıkan insanların milletvekili olması gerektiği söyleyen Demirel “Onun için de bütün fırsatları değerlendirip Ankara’ya gideceğim. Halktan biri olduğum için onların sorunlarını, sıkıntılarını, kadınların, çocukların, emekçilerin, çalışanların dertlerini daha iyi biliyorum. Çözüm üretmek için adayım.” Şeklinde konuştu.

ADAYLAR ÖN SEÇİMLE BELİRLENMELİ
Ön seçim isteyen Demirel “Partimizin ön seçim ile adayları belirleyeceğini umut ediyorum. Bunun böyle olması oylarımızı artıracaktır diye düşünüyorum. Atatürk’ün kurduğu bir partiyiz. Şu an ülkemizin herşeyden fazla CHP İktidarına ihtiyacı vardır.” Dedi.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]